neznam dali e neizpalnenie na zastrahowatelen dogowor ili zabaweno izpalnenie ne sam iurist, no imam nijda ot savet kakwo moga da naprawia w slu4aia :
naprawih si palno kaksko na awtomobila w kompania koiato za sega ne iskam da nazowawam, w obshtite uslowia na kompaniata imashe klauza 4e pri ewentualna shteta ia oprawiat w tehen doweren serwiz i raplashteneto stawa mejdu tiah ili po fakturna stoinost ako niama serwiz koito da otsrani problema i osrebriawaneto na sumata e do 10 dni sled predstawiane na wsi4ki neobhodimi dokumenti. Az sam im predostawil wsi4ko koeto poiskaha na 26.05.2003 no we4e e 16.06.2003 i wse oshte me moga da si wzema parite, motaiat me po kakaw li ne pedtekst, 4e imali mnogo pari za plashtane, 4e go niamalo shefa da razpishe dokumentite i t.n., dori neoficialno mi zaiawiha da ne se nadiawam da si polu4a parite tozi mesec. Kakwo moga da napraia i moga li da iskam prekratiawane na zastrahowkata pri tiah i izplashtane na obezshtitenie poradi nespazwane na klauzite na dogowora ot tiahna strana.
Blagodaria wi predwaritelno za wnimanieto
- Дата и час: 24 Ное 2024, 07:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
neizpalnenie na zastrahowatelen dogowor
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: neizpalnenie na zastrahowatelen dogowor
Ne moga da kaja tochno, zashtoto obshtite uslovija varirat v njakakvi granizzi. Nai-prosto e da im se obadite otnovo i da gi osvedomite, che ste reshil da se jalvate na Agenzijata za Zastrahovatelen Nadzor. Pone mojat opit sochi, che takava "zaplaha" vurshi rabota poveche ot vsichko drugo. Probvaite, posle shte vidim.
- v.g.
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|