Здравейте,
при положение че съм работил в същата агенция и знам че изплащат в края на месеца заплатата за текущият месец, от къде може да дойде проблем за да не ми бъде изплатена полагащата се сума, за заработените от мен 6 работни дни през февруари тази година (от 21 до края на месеца)?
- Дата и час: 26 Ное 2024, 06:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Заплата при непълен работен месец - в държавна агенция
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Заплата при непълен работен месец - в държавна агенция
Краят на февруари не е ли идния понеделник?
- dessys
- Потребител
така е , но на колегите са им превели вече заплатите за месеца, а и по принцип ги превеждат няколко дни преди края на месеца.
- amorosso
- Нов потребител
никой ли няма представа как се процедира в такава ситуация ?
- amorosso
- Нов потребител
А защо не ги попитате дали има някаква конкретна причина, че не ви дават заработеното, пък тогава да питате как се процедира по-насетне?! (Те причините могат да бъдат много и все неприятни за вас)
- dessys
- Потребител
amorosso на 25 Фев 2011 10:01 pm написа:... заработените от мен 6 работни дни през февруари тази година (от 21 до края на месеца)?
Значи на 25-ти сте заработили вече 6 работни дни - от 21-ви до 28-ми ... Браво!
И като на 25-ти не са Ви дали парите, е проблем? А в договора Ви какво пише? Кога трябва да Ви дават парите? Или по логиката - "щом на другите" ... че на другите в договорите може други неща да пише ...
Ужас ... после искаме администрацията ни да е наред - ами гледай ги какви тъпаци работят там бе ...
За коя агенция и за каква длъжност говорим? /да знам да гледам да не минавам от там/
Най-бързият човек бил държавният чиновник - в 5 без 10 си бил в къщи, а работното му време било до 5 ... /повелител на времето /
Та и тоя/тая тука - на 25-ти търси заплатата си от 21-ви до 28-ми ... колко жалки са някои хора ...
- inspectora
- Активен потребител
Значи на 25-ти сте заработили вече 6 работни дни - от 21-ви до 28-ми ... Браво!
И като на 25-ти не са Ви дали парите, е проблем? А в договора Ви какво пише? Кога трябва да Ви дават парите? Или по логиката - "щом на другите" ... че на другите в договорите може други неща да пише ...
Ужас ... после искаме администрацията ни да е наред - ами гледай ги какви тъпаци работят там бе ...
За коя агенция и за каква длъжност говорим? /да знам да гледам да не минавам от там/
Най-бързият човек бил държавният чиновник - в 5 без 10 си бил в къщи, а работното му време било до 5 ... /повелител на времето /
Та и тоя/тая тука - на 25-ти търси заплатата си от 21-ви до 28-ми ... колко жалки са някои хора ...
alea jasta est
- jasta13
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|