- Дата и час: 29 Ное 2024, 01:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Искам да се разведа
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
20 мнения
• Страница 1 от 1
Искам да се разведа
Здравейте! Нещата между мен и сапруга ми невървяха от доста време, (няма да изпадам в подробности, просто се оказахме твърде различни) ,накрая неиздържах и се изнесох при родителите си, заедно с детето! Живеем в малък град, където има бум на безработица, всички в къщи сме безработни, а и неразчитам на особена помощ от близките! Със всичко се справям сама,детето ходи на училище, а съпруга ми, до момента, не е изпратил и един лев като се оправдава, че е безработен! ( няма и изгледи изобщо да търси работа) Това едва ли може да го оправдае, защото и аз съм безработна, но съм поела всички отговорности за грижата на детето! Та въпроса ми е следния: реших да се разведа, но нямам финансовата възможност, как трябва да постъпя,за да се случи това с минимален разход и максимално бързо? Моля, посъветвайте ме!
- stasy_asi
- Нов потребител
Re: Искам да се разведа
изпратете ми на email Staikowa.Bosconsult@abv.bg
информация за вас как мога да се свържа с вас
- bosconsult
- Нов потребител
Стагнация на пазара на консултантските услуги.... и ще става все по-зле следващите 2-3 години.
ЕИК 201405384
bosconsult написа:изпратете ми на email Staikowa.Bosconsult@abv.bg
ЕИК 201405384
Последна промяна poli_g на 25 Фев 2011, 20:21, променена общо 1 път
- Гост.
- Старши потребител
Айде Поли лапнАха ти едно хонорарче язък ся какво ще прайш по празниците не знам......цъцъцъ
-
tino76 - Потребител
Те поемат от Босконсулт и разноските сигурно по делото.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
tino76 написа:Айде Поли лапнАха ти едно хонорарче язък ся какво ще прайш по празниците не знам......цъцъцъ
Ти, драги ми смехурко, си последния човек, който може да коментира въпроса, така щото ти е дълбоко неясно какво съм казала.
И, за да не тънеш в неведение, да те осветля, че от тоз сайт, или който и да е- нямам нито един клиент.
Ама надали ти говори нещо този факт.
п.п. Садя домати, ама ти е неуслужлива паметта.
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа:tino76 написа:Айде Поли лапнАха ти едно хонорарче язък ся какво ще прайш по празниците не знам......цъцъцъ
Ти, драги ми смехурко, си последния човек, който може да коментира въпроса, така щото ти е дълбоко неясно какво съм казала.
И, за да не тънеш в неведение, да те осветля, че от тоз сайт, или който и да е- нямам нито един клиент.
Верно не знаех ша взема ти пратя едни двайсет, че то сега домати най не растът.....
-
tino76 - Потребител
Поли бейби 10722 мнения за близо 5 г. се пада по около 6 на ден ама ти май други социални контакти от тези у форумо нямаш, а?
-
tino76 - Потребител
Стига сме се дразнили, само излишна енергия.
Аз дразня най-професионално. После чак мен ме е срам.
Аз дразня най-професионално. После чак мен ме е срам.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
tino76 написа:poli_g написа:tino76 написа:Айде Поли лапнАха ти едно хонорарче язък ся какво ще прайш по празниците не знам......цъцъцъ
Верно не знаех ша взема ти пратя едни двайсет, че то сега домати най не растът.....
Явно твоите социални контакти са сключени в рамките на 15м. на ден.tino76 написа:Поли бейби 10722 мнения за близо 5 г. се пада по около 6 на ден ама ти май други социални контакти от тези у форумо нямаш, а?
Не си виновен, такъв ти е мирогледа- схлупен.
- Гост.
- Старши потребител
Тinо76, всички разбрахме, че си правно некомпетентен, така че не ни досаждай с простотията си, ако обичаш!
- nk7702n
- Старши потребител
А на въпроса- госпожо, ако въобще не разполагате с финансови средства да си упълномощите адвокат, то би следвало да Ви бъде назначен служебен защитник от съответната АК.
- nk7702n
- Старши потребител
Защо не давате съвети на жената а злоратствате кой бил взел хонорара? БГ-то е пълно....................
Sean Gallen
Ремонт на покриви
Sean Gallen
Ремонт на покриви
- mbstroy
- Нов потребител
Емиии, то нали босконсулта ще я съветва... Ние кво, вампири сме, не сме му на нивото
Па и Тиру-Лиру пак се разфуча като раздрънкана линейка, карана от пиян водач на МПС
Па и Тиру-Лиру пак се разфуча като раздрънкана линейка, карана от пиян водач на МПС
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
- ykovachev
- Активен потребител
Сега съответната АК , в случая ще е софийската да се заеме с това:
"БОС КОНСУЛТ" ООД
Общ статус Актуален учредителен акт
ДосиеОсновни обстоятелства
1. ЕИК 201405384 20110201101314 История Документи
2. Фирма БОС КОНСУЛТ 20110201101458 История Документи
3. Правна форма Дружество с ограничена отговорност 20110201101314 История Документи
4. Изписване на чужд език BOS CONSULT 20110201101458 История Документи
5. Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ
област София (столица), община Столична
гр. София 1142
район р-н Средец
бул."Евлоги Георгиев" No 41, вх. А, ет. 3, ап. 7
20110201101314 История Документи
6. Предмет на дейност Консултантска дейност; счетоводни услуги; преводи на текстове от и на чужд език; покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство /без процесуално/ и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, продажба, строеж на недвижими имоти с цел препродажба; лизинг и други дейности, незабранени от закона. 20110201101314 История Документи
7. Управители Снежана Младенова Бостанджиева
19. Съдружници Снежана Младенова Бостанджиева, 10 лв.
Силвия Младенова Бостанджиева, 10 лв.
Капитал
31. Размер 20 лв. 20110201101314 История Документи
32. Внесен капитал 20 лв. 20110201101314 История Документи
За госпожата , ако няма средства , да се обърне за правна помощ към съответната адвокатска колегия .
"БОС КОНСУЛТ" ООД
Общ статус Актуален учредителен акт
ДосиеОсновни обстоятелства
1. ЕИК 201405384 20110201101314 История Документи
2. Фирма БОС КОНСУЛТ 20110201101458 История Документи
3. Правна форма Дружество с ограничена отговорност 20110201101314 История Документи
4. Изписване на чужд език BOS CONSULT 20110201101458 История Документи
5. Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ
област София (столица), община Столична
гр. София 1142
район р-н Средец
бул."Евлоги Георгиев" No 41, вх. А, ет. 3, ап. 7
6. Предмет на дейност Консултантска дейност; счетоводни услуги; преводи на текстове от и на чужд език; покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство /без процесуално/ и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, продажба, строеж на недвижими имоти с цел препродажба; лизинг и други дейности, незабранени от закона. 20110201101314 История Документи
7. Управители Снежана Младенова Бостанджиева
19. Съдружници Снежана Младенова Бостанджиева, 10 лв.
Силвия Младенова Бостанджиева, 10 лв.
Капитал
31. Размер 20 лв. 20110201101314 История Документи
32. Внесен капитал 20 лв. 20110201101314 История Документи
За госпожата , ако няма средства , да се обърне за правна помощ към съответната адвокатска колегия .
- donna
- Старши потребител
Ареее, и тия са крупен корпоративен гигант - 20 кинта капитал Компютъра им сигурно е сглобен от тиквено семе
П.П. Към питащата: послушайте колегата Дона, госпожо! Има си закон за правната помощ. Колкото бързо стане, толкова. Организирането на помощ за сметка на бюджета ще иска време. Важното е нещо да се започне, за да завърши.
П.П. Към питащата: послушайте колегата Дона, госпожо! Има си закон за правната помощ. Колкото бързо стане, толкова. Организирането на помощ за сметка на бюджета ще иска време. Важното е нещо да се започне, за да завърши.
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
- ykovachev
- Активен потребител
donna написа:Сега съответната АК , в случая ще е софийската да се заеме с това:
Че е грозно, грозно е. Но съответната АК няма с какво да се заема.
-
error - Потребител
Е що ти е да се развеждаш,тъкмо няма да се омъжиш за нов евентуално безработен.Трайкай си,нека той заведе дела,ако му стиска на чашката и иска да си види детето.
А относно Поли,никой да не смей да я закача,заради нея бих се оженил,за да ме разведе точно тя,разбира се без предбрачен договор,за да я улесня.Как не ви е срам,та тя е една от вас,после ще ме препрати в делбите,после в обезщетенията за пропуснати ползи,после в наказателните и прочие...
Мене ме е срам от приказките ви..
А относно Поли,никой да не смей да я закача,заради нея бих се оженил,за да ме разведе точно тя,разбира се без предбрачен договор,за да я улесня.Как не ви е срам,та тя е една от вас,после ще ме препрати в делбите,после в обезщетенията за пропуснати ползи,после в наказателните и прочие...
Мене ме е срам от приказките ви..
-
namakak - Потребител
Стаси, сигурно вече си съжалила, че си пуснала темата.
Наистина правилния подход е да поискаш правна помощ, но я поискай не само за развод, но и за издръжка. То вярно, че исковете се съединяват, но ако поискаш правна помощ само за развода, могат и да ти откажат.
А Боскултката със сигурност няма да може да те представлява пред съда.
Наистина правилния подход е да поискаш правна помощ, но я поискай не само за развод, но и за издръжка. То вярно, че исковете се съединяват, но ако поискаш правна помощ само за развода, могат и да ти откажат.
А Боскултката със сигурност няма да може да те представлява пред съда.
- dimist
- Потребител
Защо да съжалява,че иска да спаси и детето си ли?
Винаги може да подаде иск в брачна колегия,в районен съд по местоживеене.След това е възможно и работа да си намери и да си наеме адвокат.
Важно е,околните да я видят решима,за да може и работа да си намери веднага!
Една майка може всичко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!На тази й трябва осигуряване/дори и самоосигуряване/ и добър адвокат.
Може и коминочистач да е,важно е да се издържа и себе си и детето си
Винаги може да подаде иск в брачна колегия,в районен съд по местоживеене.След това е възможно и работа да си намери и да си наеме адвокат.
Важно е,околните да я видят решима,за да може и работа да си намери веднага!
Една майка може всичко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!На тази й трябва осигуряване/дори и самоосигуряване/ и добър адвокат.
Може и коминочистач да е,важно е да се издържа и себе си и детето си
-
namakak - Потребител
20 мнения
• Страница 1 от 1
|
|