начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

"Некоректен"адвокат

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: "Некоректен"адвокат

Мнениеот nk7702n » 23 Фев 2011, 21:15

Госпожо, моят съвет е да подадете жалба в съответната Адвокатска колегия и да изчакате резултата. Пожелавам успех!
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 23 Фев 2011, 23:45

melisa053 написа:Благодаря на всички дами и господа,които се отзоваха на молбата ми,но така и конкретен отговор за това как да постъпя не получих от никого.До момента видях само нападки един срещу друг,упреци,шеги и т.н.,но не и съвет как да се справя със ситуацията.Разбирам и това,че"гарван гарвану око не вади",но моят цел не беше да нараня някого,а да получа помощ доколкото е възможно.Ни на-малко пък си мисля ,че всички са "един дол дренки",искренно се надявам,че в стадото има все по-малко мърша,както и това,че има и доблестни хора между тях.Все още се надявам да получа конкретен съвет,благодаря още веднъж!

В стадото има все повече мърша :!: Факт.
Доблестните са на изчезване. Факт.

Не помня какво ви написах( заличавам, напоследък често, че пред "капаци-тети" отказвам да се изявявам), но едно е сигурно- няма да успеете да докажете плащане на посочената сума, а след като дисциплинарния съвет откаже да образува, а ако ли случайно образува не се докажат нарушенията от колегата- тоягата има два края.
Не това искате да прочетете, но това ще е вашата история след време.
Въпросът ви има морално изражение, ако и да сочите сума, а морала девалвира. Дори след адвокатите.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот namakak » 24 Фев 2011, 00:02

Аз пък на моята бележка или квитанция не й искам и не ме интересува.Праа я заинтересована.Разкажа й какво ме боли,ама моите болежки са депресиращо страстни,та човек при това адвокат,което за тях мога да се прекръстя им е като хоби и решаване на математическа задача,то амбицията ми понеже и аз съм психо в гъдела на хобитата,то ще подскажа с малка сума какво биха спечелили при свършената работа,стига да съм доволен.
Вече така се прави мила.
По твоя въпрос,никага не е късно да направиш мръсно и да станеш свидетел против тая неморална жена.Според мен тя е точно такава и не си знае интересите.Все някога ще попадне на друг "луд",който без свидетели ще я потроши откъм квитанциките. :mrgreen: Всеки си намира майстора.
Плати първо,та като я пребиеш да нямаш мотив... :lol: Шегувка,я се успокой бе,света да не е свършил,аз като съм загубил повече от 150 хиляди наем,нито съм убил нито съм се самоубил.Чакам.Сами са останали без зъби и без здраве,без приятели и роднини,без образование и до момента без дом.Ще ги чакам да умрат,когато и железо няма да могат да връщат от кофите за боклук.
Ай стига ти толкова господари :P :wink:
Аватар
namakak
Потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Фев 2011, 10:07

poli_g написа:
melisa053 написа:Благодаря на всички дами и господа,които се отзоваха на молбата ми,но така и конкретен отговор за това как да постъпя не получих от никого.До момента видях само нападки един срещу друг,упреци,шеги и т.н.,но не и съвет как да се справя със ситуацията.Разбирам и това,че"гарван гарвану око не вади",но моят цел не беше да нараня някого,а да получа помощ доколкото е възможно.Ни на-малко пък си мисля ,че всички са "един дол дренки",искренно се надявам,че в стадото има все по-малко мърша,както и това,че има и доблестни хора между тях.Все още се надявам да получа конкретен съвет,благодаря още веднъж!

В стадото има все повече мърша :!: Факт.
Доблестните са на изчезване. Факт.

Не помня какво ви написах( заличавам, напоследък често, че пред "капаци-тети" отказвам да се изявявам), но едно е сигурно- няма да успеете да докажете плащане на посочената сума, а след като дисциплинарния съвет откаже да образува, а ако ли случайно образува не се докажат нарушенията от колегата- тоягата има два края.
Не това искате да прочетете, но това ще е вашата история след време.
Въпросът ви има морално изражение, ако и да сочите сума, а морала девалвира. Дори след адвокатите.

Съгласна съм, Поли, но все пак няма друг начин да се въздейства, за съжаление, освен ако жената не потърси някой колега, който я познава въпросната адвокатка, и да се опита той да я убеди да се разбере с жената!?
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот toni_sf » 24 Фев 2011, 17:59

до-nk7702n Просто съжалявам ,че ми свършиха заседанията в СРС иначе Ви бих поканил на едно от тях :D но сега е студеничко времето и са малко по добре облечени да не им настине либидето им. :wink: След март месец ако можете застанете за 30 мин пред СРС и ще Ви стане ясно :wink: Или пък да Ви кажа адокатски кантори които пускат 22-23г адвокатки на дела :D
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот Djidzafka » 24 Фев 2011, 19:46

И какво от това ?
Днес прекарах близо час в офиса на трима прокурори, дами, които и изглеждаха добре, и стилно бяха облечени, подкъсени, но не много, та такива ми ти работи.... Освен че се отрази благотворно върху естетическите ми нужди, друг ефект нямаше. Пак си се дърляхме да му вземат ли мярка или не.... Ама му взеха :wink: Не успяха да ме омилостивят :twisted: , но спадна градусът на агресията, който си го вдигнахме с колегите сутринта... :)
Пия жин и Жони Уокър, понякога и жус
Служам Жанет Жексън, Женезис и жасче, но не дигам много жангър.
Чета Жон Ъпдайк и Жек Лондон.
Знам къде се слага жинжифил, къде жожен.
В душата ми не е жунгла ...
Не съм ударила жакпота, но дживот си дживея!
Аватар
Djidzafka
Потребител

Мнениеот Гост. » 24 Фев 2011, 19:49

И какво от това ?
Днес прекарах близо час в офиса на трима прокурори, дами, които и изглеждаха добре, и стилно бяха облечени, подкъсени, но не много, та такива ми ти работи.... Освен че се отрази благотворно върху естетическите ми нужди, друг ефект нямаше. Пак си се дърляхме да му вземат ли мярка или не.... Ама му взеха :wink: Не успяха да ме омилостивят :twisted: , но спадна градусът на агресията, който си го вдигнахме с колегите сутринта... :)

Каква е тази радост за някакви си 72 ч., не разбирам, освен ако не е провокативно- сескистко изказването ти.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Djidzafka » 24 Фев 2011, 19:57

.................................................................
Каква е тази радост за някакви си 72 ч., не разбирам, освен ако не е провокативно- сескистко изказването ти.

Повечко от 72 ще да са !
Пък !
:D
Пия жин и Жони Уокър, понякога и жус
Служам Жанет Жексън, Женезис и жасче, но не дигам много жангър.
Чета Жон Ъпдайк и Жек Лондон.
Знам къде се слага жинжифил, къде жожен.
В душата ми не е жунгла ...
Не съм ударила жакпота, но дживот си дживея!
Аватар
Djidzafka
Потребител

Мнениеот kremen » 25 Фев 2011, 10:17

Конкретен отговор беше даден, а и Вие споменавате, че сте се отнесли до съответната адвокатска колегия. Споделете какъв е резултата от проверката на колегията по Вашия случай. Ако предприетото от колегията не Ви удовлетворява, тогава се обърнете към висшият адвокатски съвет или към Съда. Все пак адвокатът Ви трябва да докаже по някакъв начин, че Вие не сте изплатили договорения хонорар, нали така? Е, щом няма квитанция - какво ще прави?
kremen
Младши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии