Как да се преборя с човек който се счита НАД ЗАКОНА, с оглед на неговото финансово състояние, връзки във реда на Областната Управа на града,ПОЛИЦЕЙСКИ ОРГАНИ, Съд и Прокуратура.Лице ,което практически е ОСВИДЕТЕЛОСТВАНО с психологична експертиза за това, че има наличие на Психопатия и Хистерия, но въпреки това му се дава разрешение за носене на оръжие, закона го защитава във връзка с действията му, и практически става така, че НЕВИНОВНИЯТ излиза ВИНОВЕН, за това че спазва закона и търси своята защита спрямо нормативните уредби в нашето законодателство.
И тъй като са направени всички методики с това което закона ни разрешава и дава,от които НЯМА РЕЗУЛТАТ , то вече приемам всякакви съвети, за да въпросното лице ПРОСТО да спре да осъществява действията си и користните си цели спрямо бившата си съпруга.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 07:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да се преборя с човек, който се счита НАД ЗАКОНА
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Моля за съвет
aron_davidov написа:но какви действия по-точно осъществява към бившата си съпруга?
ВСИЧКО, което може да се осъществи, и същият да бъде предпазен от пропуските на закона, чрез познанията и съветите на социалните му изброени връзки и познаства с определени личности от 5-то РПУ, 3-то РПУ,Прокурори от дадените Районни и Окръжни Прокуратури, определени състави на Районният съд в които участват дадени магистрати.
Практически, кой сте Вие, че така смело зададахте този въпрос?
Не, че Ви опреквам в нещо, напротив радвам се за това, че поне един човек се е осмелил да зададе някакъв въпрос и да изакаже отношение към пуснатата от мен тема.И независимо от това кой сте Вие, дали сте адвокат, съдия, прокурор или един обикновн човек който няма и не е длъжен да има или да бъде от изброените по горе професии или познания за самите професии, Ви благодаря.
- sisi19
- Потребител
Да, знам че попитахте с най-добри чувства, така както предположих че не сте юрист.А за другото съм опиталала всичко възможно, но при фактите от първият ми пост, това няма кака да стане.
- sisi19
- Потребител
за да може да ви се помогне дайте факти затова каква помощ търсите
иначе излиза, че сте се озлобили на съпруга си за нещо което не искате да споделите, а търсите помощ от форума
няма как да ви се помогне в този случай
иначе излиза, че сте се озлобили на съпруга си за нещо което не искате да споделите, а търсите помощ от форума
няма как да ви се помогне в този случай
- boiko_62
- Потребител
Аз също смятам, че тряба да се знаят конкретните действия, освен това не мисля, че може въпросният индивид да има връзки и контакти абсолютно навсякъде. Трябва да се опита пред други дл. лица и органи, различни или по - висшестоящи от тези, за които твърдите тук. Напр. на мен като не ми се получават нещата пред някой служител в съответната служба, отивам при началника и общо взето нещата се решават винаги. Без да съм използвала някакви връзки и контакти. Въпросът е да се измисли в конкретния случай правилен подход. Засега това е от мен, че днес съм рожденичка и не ми се мисли много - много по сериозни въпроси!! Пожелавам успех sisi19 !
- nk7702n
- Старши потребител
sisi19 написа:.....
И тъй като са направени всички методики с това което закона ни разрешава и дава,от които НЯМА РЕЗУЛТАТ , то вече приемам всякакви съвети, за да въпросното лице ПРОСТО да спре да осъществява действията си и користните си цели спрямо бившата си съпруга.
Щом като сте направили всичко възможно по закон, защо Ви е съвет от юрист (какъвто сте и Вие, мисля..)? След като сте изчерпали всички законови възможности (и което вероятно е станало не без участието на компетентни лица) опитайте да играете неговата игра. Не Ви съветвам да се обръщате към подземния свят за помощ, а да използвате помощта на медия (телевизия, например...). Но това ще доведе до даване на публичност на Вас и Вашия проблем, което не знам доколко сте готова да понесете. А иначе често медиите постигат успех там, където по законен ред не можеш да се пребориш.
"Quis custodiet ipsos custodes?"
- kuzdov
- Потребител
Re: Как да се преборя с човек, който се счита НАД ЗАКОНА
То има и един лаф за тази ситуация ' разтваряш стискаш и водиш в плен'
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
sisi19 написа:Как да се преборя с човек който се счита НАД ЗАКОНА, с оглед на неговото финансово състояние, връзки във реда на Областната Управа на града,ПОЛИЦЕЙСКИ ОРГАНИ, Съд и Прокуратура.Лице ,което практически е ОСВИДЕТЕЛОСТВАНО с психологична експертиза за това, че има наличие на Психопатия и Хистерия, но въпреки това му се дава разрешение за носене на оръжие, закона го защитава във връзка с действията му, и практически става така, че НЕВИНОВНИЯТ излиза ВИНОВЕН, за това че спазва закона и търси своята защита спрямо нормативните уредби в нашето законодателство.
Г-жо/ г-це,
Имам аболютно същия проблем, и може би може да и помогнем взаимно, само не разбрах тъи-като поста ви е малко неясен, същия полицаи ли е, или не?
Аз 7-8 години съм подложен на потоянен тормоз от едно такова човекоподобно същество, за съжа.ление живеещо в моя вход, което поради връзките си с полицаи, смята че може да прави каквото си иска и всички трябва да му търпят бащинията и дерибеиствата.
Обиждан съм, заплашван съм наи-нагло, дори с/у мен е имало и физически посегателства. Същият е изключително псих. неуравновеен, агресивен и често под влияние на алкохол.
Оплаквали сме се многократно при кварталния и в раионното, няма резултат - уж подписва някакъв протокол и след 1 месец пак същото!
Коз на същия е че разполага с незаконно придобите за мен информация от масивите на МВР, амо за което наказанието според НК е 1 год. затвор!
Което съм описал в друга тема:
viewtopic.php?f=3&t=45625&p=444999#p444999
VERITAS VINCIT OMNIA!
- whyyy
- Младши потребител
Защо верно не се стегнете темите за питане и да пишете съществени неща а не да се пробвате.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|