Здравейте,
Кадрови военнослужещ съм от 2001г. изпълнявам договор за КВС, който е записано, че седмичната продължителност на служебното време е 40 часа. за периода м.януари 2003г.– м.декември 2010г. месечната продължителност на служебното време редовно е превишавала нормативно определената продължителност, тъй като никога не съм ползвал полагащите ми се след дежурство почивни дни в пълен размер, като в резултат на некомпенсиране на увеличената продължителност на служебното време, се превишава законовоустановената месечна продължителност, без да се заплаща възнаграждение за извънреден труд. Мога ли да искам МО, да ми заплати възнаграждение за положен извънреден труд за посочения период в общ размер на около 34000 лвили около 680 - 720 компенсации, при условие, че процесуалния представител на МО ще възрази именно по чл.111 б.а по ЗЗД.
- Дата и час: 26 Ное 2024, 05:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
извънреден труд и заобикаляне на чл.111, б.а от ЗЗД
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: извънреден труд и заобикаляне на чл.111, б.а от ЗЗД
Някой идея или нищо не може да се направи по казуса?
- stton
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|