- Дата и час: 25 Ное 2024, 09:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
На три въпроса,никакъв адекватен отговор
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
38 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
На три въпроса,никакъв адекватен отговор
Не мога да галя и за вас.Вие знаете какно ви чака,след като неможе никой да отговори на три теми от нормален гражданин.Това е форум за помощ,дискусии и все пак някак ви отговори.
Най-малкото което мога направя е леко да се усмихна и да видя ,че нищо не се е променило.
Не си ли задавате въпроса,защо аз мога свободно да пиша и изливам всичко човешко,а вие неможете?
Когато можете да ми отговорите,може и да не трябва да ми отговаряте.
Аз съм вие,но вие не смеете да сте АЗ.
То вие слуги на бремето си,работещи според законети на вашите слуги,които сте избрали да ви слугуват на интересите,не сте заслужили да сте мои слуги.Трябва още да пораснете,ощи до се образовате,още да усетите своята професия,още да усетите,защо слугите не работят за вас,защо сте низост,печал,обрат,вещество,нарицание..Защо не сте ваше величство адвокат с висшето си образование,защо не сте личност,характер или професижнолист...
Защо тши сам ще си отговориш,а и ще си отговориш защо обикновенният човек въобще ти говори на ти.
Моите уважения,но си има адекватната размисъл.
Който иска да се включи,нямам нищо против.
Щом не го е страх от обикновения човек,то той може да бъде евентуално приет и с предимството на някакъв висишист с правно образование.
Най-малкото което мога направя е леко да се усмихна и да видя ,че нищо не се е променило.
Не си ли задавате въпроса,защо аз мога свободно да пиша и изливам всичко човешко,а вие неможете?
Когато можете да ми отговорите,може и да не трябва да ми отговаряте.
Аз съм вие,но вие не смеете да сте АЗ.
То вие слуги на бремето си,работещи според законети на вашите слуги,които сте избрали да ви слугуват на интересите,не сте заслужили да сте мои слуги.Трябва още да пораснете,ощи до се образовате,още да усетите своята професия,още да усетите,защо слугите не работят за вас,защо сте низост,печал,обрат,вещество,нарицание..Защо не сте ваше величство адвокат с висшето си образование,защо не сте личност,характер или професижнолист...
Защо тши сам ще си отговориш,а и ще си отговориш защо обикновенният човек въобще ти говори на ти.
Моите уважения,но си има адекватната размисъл.
Който иска да се включи,нямам нищо против.
Щом не го е страх от обикновения човек,то той може да бъде евентуално приет и с предимството на някакъв висишист с правно образование.
-
namakak - Потребител
Re: На три въпроса,никакъв адекватен отговор
namakak написа:..Моите уважения,но си има адекватната размисъл.
И моите... към лекарите и учителите Ви по граматика.
П.П. Абе, вярно ли, че като се ... напушиш/друсаш, виждаш обектите чрез съставните им вещества?
-
lexy21 - Активен потребител
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Ами, какво да кажа, понякога обикновеният човек трябва да разбира, че на някои въпроси не се търси отговор по форумите, ами се отива в адвокатска кантора... Смятам, че всички юристи тук са доста толерантни и отзивчиви, а някои обикновени хора са направо " нахални", искайки без никакво заплащане да им се напишат какви ли не бланки, договори и т.н.! Знаете ли, мисля че нашата професия не е достатъчно уважавана тук в България, точно защото сме прекалено отзивчиви! Знанията, които получават обикновените хора тук струват пари! Нима лекарите пишат рецептите по форумите!? Ами учителите, да не би да преподават уроци в Нета!?
Или просто обикновеният човек си мисли, че това да му дадеш информация по някакъв юридически въпрос или дело, е нещо дребно, не си заслужава хонорара!?
Знаете ли, че американските адвокати, които са доста по - меркантилни от нас, си изчисляват хонорара по минути отделено време, замисляли ли сте се колко безценно време отделят тук юристите на " обикновените хора" за безплатни консултации!?
П.П.
Или просто обикновеният човек си мисли, че това да му дадеш информация по някакъв юридически въпрос или дело, е нещо дребно, не си заслужава хонорара!?
Знаете ли, че американските адвокати, които са доста по - меркантилни от нас, си изчисляват хонорара по минути отделено време, замисляли ли сте се колко безценно време отделят тук юристите на " обикновените хора" за безплатни консултации!?
П.П.
lexy21 написа:namakak написа:..Моите уважения,но си има адекватната размисъл.
П.П. Абе, вярно ли, че като се ... напушиш/друсаш, виждаш обектите чрез съставните им вещества?
- nk7702n
- Старши потребител
Колеги lexy21 и nk7702n, аз съм видял не повече от ТРИ адекватни мнения на нАмакак в този форум
Всеки юрист, който попада тук, в началото е доста отзивчив, след което се убеждава, че по-добре да не е чак толкова добричък. Щото му дирят сметка защо не иска доброволно да помага. Т.е. нАмакак няма как да ни разбере, щото той доброволното го разбира като доброзорно
Всеки юрист, който попада тук, в началото е доста отзивчив, след което се убеждава, че по-добре да не е чак толкова добричък. Щото му дирят сметка защо не иска доброволно да помага. Т.е. нАмакак няма как да ни разбере, щото той доброволното го разбира като доброзорно
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
- ykovachev
- Активен потребител
колеги, да се даде отговор на въпросите на нАмакак...просто
няма как!
няма как!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Странни екземпляри има по света!
- nk7702n
- Старши потребител
Вие се хилкате, но според мен е колега. Поднася информацията различно, като да не иска да изкаже всичко в прав текст и е избрал по този начин да описва дела и събития от живата действителност.
Помислете и върху това.
Може и да е зевзек, има безспорни данни за това, но все пак ако не четете дословно, а уловите написаното между редовете - ще го установите.
А когато не е в това си амплоа, и пише за един читател, е съвсем адекватен.
Помислете и върху това.
Може и да е зевзек, има безспорни данни за това, но все пак ако не четете дословно, а уловите написаното между редовете - ще го установите.
А когато не е в това си амплоа, и пише за един читател, е съвсем адекватен.
- Гост.
- Старши потребител
То, това, че е колега, и аз си го помислих, ама що се прави на "луд"?!
- nk7702n
- Старши потребител
Стига, Поли. Това не е личен блог, като иска да се прави на луд, за да изразява гениалността си или нещо друго - начинът е да инициира теми в този форум ли? И ние ли трябва да започнем в отговорите си да се правим на луди, за да докажем, че, поне не сме прости, за да го разберем, ако не гениални като него? В същия стил ли трябва да отговаряме или въобще да не го правим?
-
Предложение последно в изречение последно е най-доброто решение.
- Гост.
- Старши потребител
Принципно - да, но това ще доведе до принципа да се пускат такива теми във всички раздели с мълчаливо съгласие
-
nk7702n написа:Ами, какво да кажа, понякога обикновеният човек трябва да разбира, че на някои въпроси не се търси отговор по форумите, ами се отива в адвокатска кантора... Смятам, че всички юристи тук са доста толерантни и отзивчиви, а някои обикновени хора са направо " нахални", искайки без никакво заплащане да им се напишат какви ли не бланки, договори и т.н.! Знаете ли, мисля че нашата професия не е достатъчно уважавана тук в България, точно защото сме прекалено отзивчиви! Знанията, които получават обикновените хора тук струват пари! Нима лекарите пишат рецептите по форумите!? Ами учителите, да не би да преподават уроци в Нета!?
П.П.lexy21 написа:namakak написа:..Моите уважения,но си има адекватната размисъл.
Все пак да не ставаме герои на вица "-Колко таксувате на въпрос, г-н адвокат? -100 долара, какъв е следващият Ви въпрос?" И за адвоката, и за клиента е добре началната ориентираща консултация да не се таксува и това е смисъла на подобни форуми.
- p_p_petkov
- Нов потребител
Айде сега рекламка, а?
-
Melly - Старши потребител
Не, тук нямам нужда от "рекламка". Тази дискусия е само за юристи. Просто изразявам мнение.
- p_p_petkov
- Нов потребител
p_p_petkov написа:Просто изразявам мнение.
Можехте да изразите мнение и без да посочвате собствения си сайт. Очевидно сте се регистрирали именно с тази цел, тъй като единствените Ви мнения са в тази тема.
poli_g написа:според мен е колега.
Това...никак не ми звучи достоверно.
namakak, нама как да получите отговор на въпроси, които са формулирани неясно и неразбираемо. А такива според мен са всичките Ви въпроси.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
-
hidden - Активен потребител
От доста време чета форума. Регистрирах се за да започна да пиша. Отново повтарям, че поставянето на едно линкче, което да онагледи мнението ми, не е в никакъв случай реклама, а и в никакъв случай форум на юристи и адвокати не е целевата група на сайта, не смятам да продавам краставици на краставичарите.
- p_p_petkov
- Нов потребител
Ти трябва да си Пламчо. Искаш ли да ме послушаш да си махнеш рекламката, а? Кво ще кажеш? - договорились
-
Melly - Старши потребител
Чудесно!
Хайде сега, адв. Петков, да ми онагледите как спирате продажбата на краставици, като си заличите линка, от поста тук, към собствения ви сайт.
Унизително е правните услуги да се рекламират като някакъв алъш-вериш.
Хайде сега, адв. Петков, да ми онагледите как спирате продажбата на краставици, като си заличите линка, от поста тук, към собствения ви сайт.
Унизително е правните услуги да се рекламират като някакъв алъш-вериш.
- Гост.
- Старши потребител
Melly написа:Ти трябва да си Пламчо. Искаш ли да ме послушаш да си махнеш рекламката, а? Кво ще кажеш? - договорились
Старостта чука на вратата - все по-малко хора разбират вицовете ви на руски!
- p_p_petkov
- Нов потребител
38 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|