начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Мисля за развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Мисля за развод

Мнениеот nk7702n » 04 Фев 2011, 18:35

Вземете се в ръце и помислете за себе си и за децата си. Може в момента да се чувствате финансово удобно, но на каква цена!?
Дано да вземете правилното решение!
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот mama_na_princesi » 05 Фев 2011, 01:37

Ама,чакайте сега. Защо се занимавате с глупости, написали сте прякора му в Гугъл ??? Защо, какво търсите,каква е целта,защо се дебнете и следите...???
И колкото и да не ми се иска да го кажа, но прочетох мнението на съпругът Ви няколко пъти и никъде не видях жалейка, оплакване от Вас или бегъл опит да Ви обиди.Описва ситуацията и иска съвет, това е. Но прочетете внимателно своите...,успокойте се, не е това начинът.
Най-добре за Вас е да седнете и да се разберете нормално с него. Спрете да гледате в чуждата паничка, колко изкарвал и как ги изкарвал. В съда се гледат и доказват първо нужди на децата. Оплаквате се, че Ви е дал 60 лв. за 6 дни, а знаете ли за колко хора това е месечната издръжка.Успокойте се, помислете, обсъдете с адвокат ако трябва.
Погрижете се за живота си. Вземете се в ръце,върнете се на работа за да сте финансово независима. Жалко е да жертвате децата си заради някаква финансова изгода, много жалко.
mama_na_princesi
Младши потребител

Мнениеот milenadr » 05 Фев 2011, 21:22

В гугъл търсех едни стихове, които беше писал преди години... А в момента не съм на работо, защото дъщеря ми има здравословни проблеми и има мнение за отлагане на яслата с една година. За да не се влоши.
milenadr
Нов потребител

Мнениеот nikiboy » 05 Фев 2011, 23:57

Много гадна тема.

В ИМЕТО НА ДЕЦАТА ВЗЕМЕТЕ И СЕ РАЗБЕРЕТЕ !

Това сериозно, защото после ако тези деца станат.... както и да е, децата не са виновни - осигурете им едно приятно детство, защото детството е само едно и не се повтаря.
Успех хора и УМНАТА !!!
Не съм адвокат, a любител на правото !
nikiboy
Потребител

Мнениеот donna » 12 Апр 2011, 21:18

:oops: Абе момичета що сте ревнали по форумите , разведетете се или разделете се , дайте им на тия мъже да гледат децата , плащайте им 60лв издръжка и си гледайте живота :wink: я дя видим коя тръпка ще се завърти около мъж бавачка на две деца ...Тоя след няколко месечно дондуркане на хлапета , неописуеми трудности в работата и изритан от всякакви тръпки ще видим какво ще мисли по въпроса! :D
donna
Старши потребител

Мнениеот mama_na_princesi » 13 Апр 2011, 20:25

Хехе, ама нали четеш, че този тате май е с финансови възможности / изкарвал по няколко хиляди месечно, в зависимост от нещо си/ и намирисва на "колко ще му измъкнем", което няма как да стане ако му оставим децата. :lol: Иначе не виждам смисъл някой да тормози мен и ДЕЦАТА ми и аз да продължавам да стоя при него. Айде да сме честни.
Бившия ми мъж често взема децата при него поради естеството на работата ми. Понякога ме няма за по 2 семици. В живота му има нова жена с чисто сърце мога да кажа, че взаимоотношенията ни се подобриха след появата и. :roll: Та всичко си е до човек май и до приоритети.
mama_na_princesi
Младши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 13 Апр 2011, 20:47

И до БНД.
ivan_lawyer
Старши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси