- Дата и час: 24 Ное 2024, 07:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
поредна сбирка в Ел Корасон
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: поредна сбирка в Ел Корасон
Среща на 17.06.2003 г. , а както се казва "часът и мястото на срещата са известни"!!!!!!!!
- hebigatsu
- Активен потребител
Предвид факта, че на 17.06 миналата година се проведе една такава среща, предлагам това (да речем от суеверие) да не се повтаря ;-)))
За да запазя конструктивността на мисленето и вписвайки се в срока за правене на противни и/или алтернативни предложения поставям на внимание датата 21.06.2003 г. за лекс-среща :)
За да запазя конструктивността на мисленето и вписвайки се в срока за правене на противни и/или алтернативни предложения поставям на внимание датата 21.06.2003 г. за лекс-среща :)
- gallup
W krajna smetka 17 ili 21-vi?
Chakam oshte chas i puskam objava za 17-ti, che vreme ne ostana ...
Koj e "in"?
Chakam oshte chas i puskam objava za 17-ti, che vreme ne ostana ...
Koj e "in"?
- miron
Хубаво сте го намислили това за срещата....Обаче!.. Хич не виждам как ще отчета присъствие този път. Пустата сесия много ми обърква хубавите планове...Пък и последен сезон - умората вече си казва думата. Е, резултатът засега е 1:0 за нас, но в следващите срещи се очаква загуба...и дузпи май ще си бием.
Та така - аз докато се подготвям за полуфинал, заложете най-накрая на една сигурна дата за среща, пък аз ще се опитам да дойда. Особено ако е след 20-ти съвсем ще се опитам :)
P.S. Вижте какво се казва усилена подготовка за изпит по граждански процес:
http://www.agrg.eu.org/images/images/861.jpg
:-))
Та така - аз докато се подготвям за полуфинал, заложете най-накрая на една сигурна дата за среща, пък аз ще се опитам да дойда. Особено ако е след 20-ти съвсем ще се опитам :)
P.S. Вижте какво се казва усилена подготовка за изпит по граждански процес:
http://www.agrg.eu.org/images/images/861.jpg
:-))
- karfi4ka
- Младши потребител
Ei, zdraveite, az za6o ne znam za tezi El Korason. Otskoro sum registrirala i iskam da se vklu4a. Kak? Koga?
- imotiltd
- Нов потребител
Искам и аз да се включа. Досега не съм разбрала за тези сбирки и е време да поправя невежеството си
>
>
- Стаси
Ами welcome на новодошлите!
Следите форума и като се появи нишка за среща, проследявате накъде води и се присъединявате. Без излишни формалности.
То май имаше среща сега във вторник...Някой няма ли да каже две приказки как е протекло събитието :-)
Следите форума и като се появи нишка за среща, проследявате накъде води и се присъединявате. Без излишни формалности.
То май имаше среща сега във вторник...Някой няма ли да каже две приказки как е протекло събитието :-)
- karfi4ka
- Младши потребител
Както обикновенно, с бира, мезе и сладки приказки.
- hebigatsu
- Активен потребител
И с един кот Бегемот който ненадейно подхвана колежката вдясно, разкъса сутиена, взе гол в ръката ....телбод (!!!) и се нахвърли върху бедното създание.
Мен ме беше срам да гледам, нему обаче не беше да щрака, връзва, дърпа, къса и то пред цяла маса праволюбци с подчертан морал.
Който не вярва, да дойде следващия път да види ...
Мен ме беше срам да гледам, нему обаче не беше да щрака, връзва, дърпа, къса и то пред цяла маса праволюбци с подчертан морал.
Който не вярва, да дойде следващия път да види ...
- miron
Ей туй е една огромна несправедливост!
Аз залягам по цяла нощ над дебелите книги и с изпито лице чета ситни буквички на мъждукащата светлина, която прашната нощна лампа хвърля над старото ми бюро.... :-)) И такава емоционална сбирка да пропусна!...А бегемота можеше моя сутиен да разкъса....ако бях дошла! :-))))))))
Аз залягам по цяла нощ над дебелите книги и с изпито лице чета ситни буквички на мъждукащата светлина, която прашната нощна лампа хвърля над старото ми бюро.... :-)) И такава емоционална сбирка да пропусна!...А бегемота можеше моя сутиен да разкъса....ако бях дошла! :-))))))))
- karfi4ka
- Младши потребител
А, аз не помня (както обикновено) такива работи да е правил бегемота... Възможно е тва да е клевета (по чл.148, ал.2 във вр. с ал.1, т.1 - НК). На мястото на бегемот, бих изкарал някой лев (ако и той помни, де)
- bgjurist
- Потребител
1. Не виждам нищо позорно в преждеразгласеното обстоятелство (Бегемот, признай, чувстваш ли се опозорен).
2. Имам свидетели, сред които пострадалата. Ако някой помни де ... И ако се е отърсил от стреса, преживян от телбода.
3. Не съм чул досега някой да е изкарал някой лев от адвокат. На пожелалите да опитат пожелавам успех!
2. Имам свидетели, сред които пострадалата. Ако някой помни де ... И ако се е отърсил от стреса, преживян от телбода.
3. Не съм чул досега някой да е изкарал някой лев от адвокат. На пожелалите да опитат пожелавам успех!
- miron
На всички завистници (щом не е клевета значи е завист) ще кажа МЕРСИ - това си е все пак реклама един вид.
И тя (пострадалата) май нямаше нищо против, даже май приятно й стана, даже май доста... А ето че има и други желаещи! Значи рекламата работи!
А защо реклама ли... Ето ви една извадка от Държавен Вестник отпреди пет години за един предмет на дейност:
ЕТ Бегемот Бегемоткин - ... късане, поправяне, прекрояване и сваляне на всякакви модели дамско бельо...
Тъй че за желаещите дами - по всяко време след 20:00 часа на познатите ви телефони. Работя с материали на клиентката (т.е. и с клиентката работя), гарантиран резултат в духа на съвременните модни тенденции!
Ваш кот Пако Бегемот
И тя (пострадалата) май нямаше нищо против, даже май приятно й стана, даже май доста... А ето че има и други желаещи! Значи рекламата работи!
А защо реклама ли... Ето ви една извадка от Държавен Вестник отпреди пет години за един предмет на дейност:
ЕТ Бегемот Бегемоткин - ... късане, поправяне, прекрояване и сваляне на всякакви модели дамско бельо...
Тъй че за желаещите дами - по всяко време след 20:00 часа на познатите ви телефони. Работя с материали на клиентката (т.е. и с клиентката работя), гарантиран резултат в духа на съвременните модни тенденции!
Ваш кот Пако Бегемот
- Begemot
Ей те тва е! Бегемот, не знаеш ли, че е забранена рекламирането на адвокатите?
- bgjurist
- Потребител
Мали-и-и-и-и!!!!
То човек да не се отдаде малко на работата си!
И що да видя? Lex-среща - бира,мезе,малко приказки и само един скъсан сутиен!?!?!?!?!!?? СРАМОТА!!! Че това сбирка ли е бре!?! Те така и в заведението вече няма да ни пускат! Добре,че Бегемота е внесъл малко колорит, иначе съвсем щеше да е зле.
П Р Е Д Л А Г А М ! ! ! ! !
ЗАКЛЮЧИТЕЛНО-ПОЛУГОДИШНОПРИКЛЮЧВАЩА-МАКСИМАЛНОКОНСУМИРУЮЩА-МИНИМАЛНООТСЪСТВУВАЩА-ПРОЕКТОПРИГОТОВЛЯЮЩА ВСЕОБЩА LEX - СРЕЩА !!!
ЦЕЛ: Да се опсуват неправдите в живота, да се възпеят прелестите на колежките, да се възпият джобните на колегите и ДА СЕ СТИКОВАТ НЕЩАТА ЗА ЛЯТНАТА LEX - СРЕЩА НА МОРЕТО!
ПРИСЪСТВИЕ: По желание. Обръщам особено внимание на традиционно присъстващите активисти: -
юристи/ да си вземеш хроникьор/,
мъже/ и ти!/,
знайковци/нещо ми се губиш напоследък-дано да е защото си зает/,
почитатели на източния мироглед/защо не се обади по мутрафона че тръгваш?/,
брадати коМИРОНдири/ да вземеш да събереш екипа - а!/ и техните бивши поетични сътрудници,
lex-оформители,
ДД-нш/ нали популяризирането беше в твоят ресор, пък Бегемот нещо дръпва напред?;-))))/,
Дунавски фотофенове/внимавай с компроматите,че нали виждаш какво става по вестниците;-),
унищожители на бельо/ да си вземеш дебелата игла,да не мъчиш дамите с този ... телбод;-)/,
пълните отличници / не можахме да ги заведем на ски, дано ги заведем на море поне/,
майката на малкото 777,
адвокатстващи страстни почитателки на биричката със слабост към заоблени ИЗследователи / и ти нещо като Знайко .../,
малки карфички със зачервени очички / да си вземеш бельото за късане!/
и прочие знайни и всезнайни почитатели на истината и виното .... или беше обратното!
ВРЕМЕСЪБИРАНИЕ: На връх хАмериканският празник - 04.07.2003г. - за да поминат изпитите и работната седмица, но преди съдебната ваканция! ;-))))
То човек да не се отдаде малко на работата си!
И що да видя? Lex-среща - бира,мезе,малко приказки и само един скъсан сутиен!?!?!?!?!!?? СРАМОТА!!! Че това сбирка ли е бре!?! Те така и в заведението вече няма да ни пускат! Добре,че Бегемота е внесъл малко колорит, иначе съвсем щеше да е зле.
П Р Е Д Л А Г А М ! ! ! ! !
ЗАКЛЮЧИТЕЛНО-ПОЛУГОДИШНОПРИКЛЮЧВАЩА-МАКСИМАЛНОКОНСУМИРУЮЩА-МИНИМАЛНООТСЪСТВУВАЩА-ПРОЕКТОПРИГОТОВЛЯЮЩА ВСЕОБЩА LEX - СРЕЩА !!!
ЦЕЛ: Да се опсуват неправдите в живота, да се възпеят прелестите на колежките, да се възпият джобните на колегите и ДА СЕ СТИКОВАТ НЕЩАТА ЗА ЛЯТНАТА LEX - СРЕЩА НА МОРЕТО!
ПРИСЪСТВИЕ: По желание. Обръщам особено внимание на традиционно присъстващите активисти: -
юристи/ да си вземеш хроникьор/,
мъже/ и ти!/,
знайковци/нещо ми се губиш напоследък-дано да е защото си зает/,
почитатели на източния мироглед/защо не се обади по мутрафона че тръгваш?/,
брадати коМИРОНдири/ да вземеш да събереш екипа - а!/ и техните бивши поетични сътрудници,
lex-оформители,
ДД-нш/ нали популяризирането беше в твоят ресор, пък Бегемот нещо дръпва напред?;-))))/,
Дунавски фотофенове/внимавай с компроматите,че нали виждаш какво става по вестниците;-),
унищожители на бельо/ да си вземеш дебелата игла,да не мъчиш дамите с този ... телбод;-)/,
пълните отличници / не можахме да ги заведем на ски, дано ги заведем на море поне/,
майката на малкото 777,
адвокатстващи страстни почитателки на биричката със слабост към заоблени ИЗследователи / и ти нещо като Знайко .../,
малки карфички със зачервени очички / да си вземеш бельото за късане!/
и прочие знайни и всезнайни почитатели на истината и виното .... или беше обратното!
ВРЕМЕСЪБИРАНИЕ: На връх хАмериканският празник - 04.07.2003г. - за да поминат изпитите и работната седмица, но преди съдебната ваканция! ;-))))
- remo
Принципно съм съгласен.
Въпросът кога изглежда решен.
Въпросът за решаване остава: къде точно?
Варна???
Май е време да получим новини от североизточния фронт и готови ли са варненските юристи да приемат предизвикателството и да поемат риска ... ;-)
А по въпроса колко членове на екипа на lex.bg ще присъстват ще оставя да се прозинесе наш телкот (кот с телбод) Бегемот. Той си знае ...
Въпросът кога изглежда решен.
Въпросът за решаване остава: къде точно?
Варна???
Май е време да получим новини от североизточния фронт и готови ли са варненските юристи да приемат предизвикателството и да поемат риска ... ;-)
А по въпроса колко членове на екипа на lex.bg ще присъстват ще оставя да се прозинесе наш телкот (кот с телбод) Бегемот. Той си знае ...
- miron
Звучи добре Варна - аз вече бях там. И ПОМНЯ - FINLANDIYA само за 2,20 / 100 гр., а след това не помня (както обикновено). Предлагам да загреем другата събота и неделя при Мери (Мария-Луиза) или Диди (Дианабад).
Р.С.: И който си е направил предложението за плажовете на 17.06., да провери цената на входния билет на плажовете. иначе ще го постигне Божието Възмездие.
АМИН!!!
Р.С.: И който си е направил предложението за плажовете на 17.06., да провери цената на входния билет на плажовете. иначе ще го постигне Божието Възмездие.
АМИН!!!
- bgjurist
- Потребител
Сигурно Бегемот няма да дойде! Във Варна сега е сезона на монокините! Остават за късане само гащи!:) ))
- mishoni
- Младши потребител
Последно - неделя, 10.30 на входа на Мери Лу за изпълнение на състава н а поредния купон. Нудистите да си носят бански.
- bgjurist
- Потребител
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|