Здравейте!
Може ли някой да сподели добронамерено мнение за Елена Иванова адвокат от Пловдив?Препоръчаха ми я далечни познати.Бих искал да сондирам още мнения.Ще съм благодарен ако някой я познава и сподели отзиви
Владислав Иванов
- Дата и час: 25 Ное 2024, 08:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Мнение за Елена Иванова адвокат от Пловдив
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Мнение за Елена Иванова адвокат от Пловдив
днес е втори февруари....
..... ден на гея .....
.....................аман от педераси ......
извинявам се на другите !
..... ден на гея .....
.....................аман от педераси ......
извинявам се на другите !
- usra_ovcova
- Потребител
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Aaaa,ne znaeh,che tuk se subirate pederasti,no shtom vi haresva nqma problem.prosto ne mi se motaite naokolo,che ste mi gnusni:)
- vladeto
- Нов потребител
АХАХА, ох...сълзи от смях!!! урсе, благодаря ти, за което!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Това беше грубо, да спомена, че се санкционира от норма. Дискриминация по по признак сексуална ориентация е гаф за който се плаща- понякога доста скъпо.
По темата:
Бихте ли ми обяснил, съвсем простичко, какво очаквате като отговор на поставеното си питане?
И разумен човек би ли пуснал, според вас, един такъв въпрос в нета, на който да чака разумни отзиви, които да формират убеждението му, че соченото лице е неговия предпочитан избор?
Ако ви е проблем сам да изберете- ок., колегата ще свърши работата.
Не, че я познавам, ама със същия успех бих казала и точно обратното, пък вие като един доверчив човек ще ми кредитирате доверие- на мен непознатата.
Или има твърде много странници, или самата аз съм странна, но нещо има.
По темата:
Бихте ли ми обяснил, съвсем простичко, какво очаквате като отговор на поставеното си питане?
И разумен човек би ли пуснал, според вас, един такъв въпрос в нета, на който да чака разумни отзиви, които да формират убеждението му, че соченото лице е неговия предпочитан избор?
Ако ви е проблем сам да изберете- ок., колегата ще свърши работата.
Не, че я познавам, ама със същия успех бих казала и точно обратното, пък вие като един доверчив човек ще ми кредитирате доверие- на мен непознатата.
Или има твърде много странници, или самата аз съм странна, но нещо има.
- Гост.
- Старши потребител
Направо се разсмях тази сутрин, не знаех, че трети февруари бил ден на пед. -..те под прикритие! ха - ха
Е, наистина беше малко обидничко и дискриминиращо това отношение, но и въпросът е не на място. Господине, ако някой колега познава тази адвокатка и има примерно лошо мнение за нея, той би ли бил толкова неетичен да Ви каже това във форума!? И обратното, може пък и да е много добър адвокат, но според мен коментарът тук не би бил уместен!
Би било гадничко да се прави оценка от едни колеги, на други, кой е по - добър или по - лош от другия. Тази информация можете да потърсите сред нейните клиенти, те да Ви насочат дали тя качествено им е свършила работа по конкретен повод!
Успех от мен!
Е, наистина беше малко обидничко и дискриминиращо това отношение, но и въпросът е не на място. Господине, ако някой колега познава тази адвокатка и има примерно лошо мнение за нея, той би ли бил толкова неетичен да Ви каже това във форума!? И обратното, може пък и да е много добър адвокат, но според мен коментарът тук не би бил уместен!
Би било гадничко да се прави оценка от едни колеги, на други, кой е по - добър или по - лош от другия. Тази информация можете да потърсите сред нейните клиенти, те да Ви насочат дали тя качествено им е свършила работа по конкретен повод!
Успех от мен!
- nk7702n
- Старши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|