ами, писмото до мен го прочетох сега, тук в темата.
не съм го получила, но случват се и такива неща. приемам и аз, че проблемът е чисто "технически" и затварям темата с писмата, то не че съм имала намерение да я отварям.
единственото към което апелирам - е чуваемост при наличие на проблем. разбира се, взаимна.
приятна вечер от мен!
- Дата и час: 25 Ное 2024, 07:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нова версия на форума на lex
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
76 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Нова версия на форума на lex
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Аз имам проблем, сходен с този на Мели - не мога да преглеждам профилите / мненията на потребителите. Проблема забелязах преди няколко дни и към днешна дата положението не се е променило. Дори да не се промени - това обстоятелство няма да разстрои съня ми , но предполагам държите да знаете за възникнали неудобства / ограничения при различните потребители, ако целите техническо подобряване на форумната среда като цяло.
-
lexy21 - Активен потребител
778899 написа:ами, писмото до мен го прочетох сега, тук в темата.
не съм го получила, но случват се и такива неща. приемам и аз, че проблемът е чисто "технически" и затварям темата с писмата, то не че съм имала намерение да я отварям.
единственото към което апелирам - е чуваемост при наличие на проблем. разбира се, взаимна.
приятна вечер от мен!
Писмата ги получаваме, четем и отговаряме и това е предпочитаният начин на комуникация.
- lexadmin
- Нов потребител
тук няма победители и победени, разбирате го.
прави впечатление, че първо посочихте липсата на "писмо" от мен, впоследствие се оказа, че не ми е отговорено, понеже -денят бил почивен...и сега с писмото до мен - проблем от ваша страна просто няма.
не виждам пречка проблемите да се поставят и тук, в нарочната тема.
ако държите на епистоларния стил, обаче...добре, ще ви изпратя И писмо.
прави впечатление, че първо посочихте липсата на "писмо" от мен, впоследствие се оказа, че не ми е отговорено, понеже -денят бил почивен...и сега с писмото до мен - проблем от ваша страна просто няма.
не виждам пречка проблемите да се поставят и тук, в нарочната тема.
ако държите на епистоларния стил, обаче...добре, ще ви изпратя И писмо.
-
Уважаеми шефове,
Настоявам да дадете публично отговор на поставения от мен въпрос: До кога ще бъде лишена ауиторията от възможността да преглежда даден профил на потребител на форума?
Оказа се, че ПОВРЕДАТА не Е само в моя телевизор.
Благодаря за разбирането! Дано съм ясна.
В очакване,
Melly
Настоявам да дадете публично отговор на поставения от мен въпрос: До кога ще бъде лишена ауиторията от възможността да преглежда даден профил на потребител на форума?
Оказа се, че ПОВРЕДАТА не Е само в моя телевизор.
Благодаря за разбирането! Дано съм ясна.
В очакване,
Melly
-
Melly - Старши потребител
Щах да ставам професионалист, но Ния взе, че ме покани в тази тема.
Добре де, след като сте изложили тезите, проблемите са, твърдите, разрешени, защо се продължава по разрешения въпрос?
Явно е, че новия формат дава... да го кажем скрити дефекти с които опитвате да се справите. За сега неуспешно, но имам вяра в светлото бъдеще.
ПетОк е! Край на дълга и тежка седмица- от мен имате неформална заповед за неплатен отпуск до... понеделник.
Мелка, слънце, на кого искаш да ти издиря историята?( то се видя- лишена съм от възможност по обективни причини и нЕма да ставам профи ).
п.п. За какво за Бога спорите?
Добре де, след като сте изложили тезите, проблемите са, твърдите, разрешени, защо се продължава по разрешения въпрос?
Явно е, че новия формат дава... да го кажем скрити дефекти с които опитвате да се справите. За сега неуспешно, но имам вяра в светлото бъдеще.
ПетОк е! Край на дълга и тежка седмица- от мен имате неформална заповед за неплатен отпуск до... понеделник.
Мелка, слънце, на кого искаш да ти издиря историята?( то се видя- лишена съм от възможност по обективни причини и нЕма да ставам профи ).
п.п. За какво за Бога спорите?
- Гост.
- Старши потребител
Поли, искам да мога по собствена воля да прелиствам истории разни така, както можех да го правя в "старата", че и в още по-стара версия на Лекса.
Толкова ли много искам.
Толкова ли много искам.
-
Ограничението за виждане на профилите на други потребители е временно и е свързано с мигрирането към новата версия на форума - такива са препоръките на създателите на платформата phpbb за времето на тестване на същата.
След приключване на тестовете по тази функция на форума, което се очаква да стане идущата седмица, достъпът до профили на други потребители ще бъде възстановен. Тази опция ще бъде активна и в новата версия на форума, която при успешни тестове ще бъде налична в края на м. февруари.
В новата версия ще има и нарочен подфорум, в който всички ще могат да дават препоръки, да отправят сигнали за проблеми, а понякога, при добро настроение и желание, да казват и добра дума за администраторите и модераторите.
След приключване на тестовете по тази функция на форума, което се очаква да стане идущата седмица, достъпът до профили на други потребители ще бъде възстановен. Тази опция ще бъде активна и в новата версия на форума, която при успешни тестове ще бъде налична в края на м. февруари.
В новата версия ще има и нарочен подфорум, в който всички ще могат да дават препоръки, да отправят сигнали за проблеми, а понякога, при добро настроение и желание, да казват и добра дума за администраторите и модераторите.
- tatiana.stefanova
- Site Admin
Благодаря за информацията. Успех на новата версия на форума, за да ни е приятно взаимно.
-
lexy21 - Активен потребител
Колеги, ще може ли да ми се обади някой, който вижда профилите?
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
беби, аз ги виждам, засега.
-
tatiana.stefanova написа:Ограничението за виждане на профилите на други потребители е временно и е свързано с мигрирането към новата версия на форума - такива са препоръките на създателите на платформата phpbb за времето на тестване на същата.
Благодря Ви, Tatiana.stefanova.
Поздрави,
Melly
-
tatiana.stefanova написа:
След приключване на тестовете по тази функция на форума, което се очаква да стане идущата седмица, достъпът до профили на други потребители ще бъде възстановен.
Приятно изненадана съм, че дадената дума вече е реалност. Профилите са активирани.
Още веднъж, благодаря, Тatiana.stefanova.
-
Поредно публично съобщение
До администраторите на сайта:
Бихте ли били така добри да направите нужното в посока промяна съществуващото статукво относно активиране на опцията за получаване на лични съобщения при регистрация в новата платформа?
Така щото повечето юзъри нямат знание, че опцията не е активирана автоматично, а се следва допълнителна настройка на профила. Пускам теми, пиша публични съобщения, а цялата история е като развален телефон.
От друга страна не е нужно, разбира се, но липсата на знание досежно този факт наистина усложнява комуникацията по между ни.
Без оглед позицията ви по този въпрос- ще очаквам отговор.
Благодаря.
Бихте ли били така добри да направите нужното в посока промяна съществуващото статукво относно активиране на опцията за получаване на лични съобщения при регистрация в новата платформа?
Така щото повечето юзъри нямат знание, че опцията не е активирана автоматично, а се следва допълнителна настройка на профила. Пускам теми, пиша публични съобщения, а цялата история е като развален телефон.
От друга страна не е нужно, разбира се, но липсата на знание досежно този факт наистина усложнява комуникацията по между ни.
Без оглед позицията ви по този въпрос- ще очаквам отговор.
Благодаря.
- Гост.
- Старши потребител
Присъединявам се към казаното от Поли.
Наложително е да бъде променено статуквото с опцията ЛС.
Наложително е да бъде променено статуквото с опцията ЛС.
-
Току що прочетох отговор на модератор- не мога да не призная, че не е лишено от логика и основание написаното.
Мотивите за това ограничение са многобройните спамърски изяви на хора с ментални увреждания, което от своя страна е провокирало негодуванието на адресатите на тези изяви.
На фона на това обяснение и аз приемам ограничението за допустимо.
Ще се наложи повече акуратност от страна на юзърите, за да се ползват от тази опция.
Благодаря.
Мотивите за това ограничение са многобройните спамърски изяви на хора с ментални увреждания, което от своя страна е провокирало негодуванието на адресатите на тези изяви.
На фона на това обяснение и аз приемам ограничението за допустимо.
Ще се наложи повече акуратност от страна на юзърите, за да се ползват от тази опция.
Благодаря.
- Гост.
- Старши потребител
76 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|