- Дата и час: 29 Ное 2024, 02:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
права на бащата
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: права на бащата
Еми, то както казват : Какъвто въпроса ,такъв и отговора.Автора на въпроса да си отговори.
-
Pause - Активен потребител
точно за това питам защото закона е все в защита на жената и имаше изказвания направил децата и си гледа кефа няма ли да плаща издръжка то по тази логика заченалите ин витро ако се окаже лекарска грешка след време могат да си търсят издръжка от оплодилият ги имам предвид тези семейните а пък защо не и другите самотни майка
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
toni_sf карай мелницата да върви,сега не ми се умува.
-
поумувай и измисли кой закон защитава този потрудилият се да направи децата и нещо в кръга на шегата ,погледай се навън все имате бездомни кучета кога мъжкият се грижи за потомството ,това е грижа на майката
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
toni_sf написа::D аз питах друго дали е престъпление ако жена абортира и така лишава плода си от живот и дали е съвместимо да го роди и хвърли в кофата за боклук и как мъжа може да има претенции за издръжка след като са му убили детето
poli_g права си относно квалификацията на деянито и мисля ,че е по Чл116 т3 НК.Но въпроса ми е за да се приложи Чл120 от НК ,фактическата страна т.е.субективната на деянието може ли да изглежда така например жената е изпаднала в афектно състояние след раждането предизвикано от раждането и така е извършила убийството?.А за гражданският иск който спомена е Чл52ЗЗД.
-
и от тази тема не се разбра какви са правата на бащата и защо законите са по снизходителни към майката отколкото към бащата
- toni_sf
- Активен потребител
Здравейте,
от почти три години живея с една жена на семейни начала в мое жилище. Имаме син, който скоро ще навърши две години. Поради непреодолими различия обмислям раздяла с нея, но изключително много бих искал детето да остане при мен. Мисля, че имам доста основания за това, както и доста свидетели, които ще застанат зад мен, включително и от нейното семейство. Моля да споделите Вашето мнение по въпроса, какви са шансовете ми, ако стигнем до съдебната зала?
от почти три години живея с една жена на семейни начала в мое жилище. Имаме син, който скоро ще навърши две години. Поради непреодолими различия обмислям раздяла с нея, но изключително много бих искал детето да остане при мен. Мисля, че имам доста основания за това, както и доста свидетели, които ще застанат зад мен, включително и от нейното семейство. Моля да споделите Вашето мнение по въпроса, какви са шансовете ми, ако стигнем до съдебната зала?
- tgi789
- Нов потребител
tgi789 написа:Мисля, че имам доста основания за това, както и доста свидетели, които ще застанат зад мен, включително и от нейното семейство.
а именно?
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
))) възможно е да не са правно обосновани, но от човешка гледна точка.... може ли на лични, не ми се иска да ги споделям тук
- tgi789
- Нов потребител
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|