- Дата и час: 25 Ное 2024, 08:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нова версия на форума на lex
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
76 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Нова версия на форума на lex
Отскоро съществува забрана за публикуване на последователни мнения в кратък период от време. Защо е необходимо това?
- magodeoz
- Активен потребител
magodeoz написа:Отскоро съществува забрана за публикуване на последователни мнения в кратък период от време. Защо е необходимо това?
Защита срещу спам, флуд и тем подобни.
Във всеки форум има такова ограничение - интервалът се настройва от администратора по преценка.
След вчерашната спамерска сесия интервалът за писане между две последователни мнения на който и да е участник във форума е увеличен.
Това правило важи за всички и не може да се настройва индивидуално.
moderator
-
consultant - Младши потребител
Здравейте,
Бих искала да попитам, ще бъде ли активирана скоро опцията за прегледане профила на даден потребител?
Бих искала да попитам, ще бъде ли активирана скоро опцията за прегледане профила на даден потребител?
-
Melly - Старши потребител
Само за протокола да отбележа, че понякога мненията се публикуват отзад-напред Т.е, аз вече съм писала, след 10 мин. някой друг, обаче в темата излиза преди мен, и това вече няколко пъти.
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Това, което не ми харесва в старата (и в новата) версия е, че ако разглеждаш дадена тема, без да си влязъл в сметката си, и решиш да се логнеш, след логването те изхвърля (препраща) на главна страница (а не в темата).
Друго, което май е/беше временно - форумът по Адм.право не е достъпен без да си се регистрирал?
Друго, което май е/беше временно - форумът по Адм.право не е достъпен без да си се регистрирал?
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
- kontrol
- Активен потребител
bebitor написа:Само за протокола да отбележа, че понякога мненията се публикуват отзад-напред Т.е, аз вече съм писала, след 10 мин. някой друг, обаче в темата излиза преди мен, и това вече няколко пъти.
Проверете си настройките в профила - възможна причина, може да е както при Вас, така и при други потребители.
Времева зона:[UTC + 2] Eastern European Time, Central Africa...
DST: Да Не
moderator
-
kontrol написа:Това, което не ми харесва в старата (и в новата) версия е, че ако разглеждаш дадена тема, без да си влязъл в сметката си, и решиш да се логнеш, след логването те изхвърля (препраща) на главна страница (а не в темата).
Такава е спецификата на форума - не подлежи на настройка. Същото е като излезеш от профила си.
За Административното право - така е още откак се създаде този раздел. Само админа може да го промени.
moderator
-
Мдам... брей че къса памета човешка.
Нейсе.
Нейсе.
- Гост.
- Старши потребител
consultant написа:Такава е спецификата на форума - не подлежи на настройка. Същото е като излезеш от профила си.
За Административното право - така е още откак се създаде този раздел. Само админа може да го промени.
Ок, това са по-скоро препоръки, а не оплаквания. С оглед на това, че форумът се преработва. Вероятно има и разни доработки на (допълнения към) phpBB-то.
Поли, това към мен ли? Не помня какво не помня . Пък и през времето от първия ми пост досега имам и много кухи (неактивни) периоди във форума.
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
- kontrol
- Активен потребител
kontrol написа:Поли, това към мен ли? Не помня какво не помня. Пък и през времето от първия ми пост досега имам и много кухи (неактивни) периоди.
Не е към теб. Поднасям извинение за липсата на конкретика поради която е възприето по този начин.
Забележката ми касае този абзац
consultant написа:...За Административното право - така е още откак се създаде този раздел. Само админа може да го промени.
Първо изречение- факт, отговарящ на истината и не споря по него.
За изречение второ решението ми е неизвестно и не се вълнувам.
Същината е, че по известни ( субективни) причини се въведе това изискване, различаващо разделът от останалите, които причини модераторът спести и облече под извинителното обяснение дадено тук.
Нито писаното в административно представлява конфиденциална информация, нито се ползва с различен статут от останалите раздели, та ... връщам се на субективността.
Неважно, ала се подразних от поредната демонстрация на " какво питам, какво ми се отговаря".
- Гост.
- Старши потребител
Melly на 19 Яну 2011 11:54 pm написа:Здравейте,
Само при мен ли е този проблем?
В случай че е така, моля Администратор/Модератор за указания.
-
В това отношение, Мелка, аз нямам проблем.
- Гост.
- Старши потребител
Глас в пустиня, Поли.
А помолих най-учтиво за указания...
А помолих най-учтиво за указания...
-
Мели, и при мен няма такъв проблем.
колкото до отговор-може би няма и да получиш, тъй като, като беше онзи приблем с уж надвишения брой опити за влизане, дето се оказа, че всъщност сме зле с паметта, та не помним паролите си...писах три мейла в продължение на няколко дни...глас в пустиня! все пак, не бива да се подминава фактът, че за масата народ лекс.бг това е форумът, а форумът-това са отговарящите...ама, ей на!
колкото до отговор-може би няма и да получиш, тъй като, като беше онзи приблем с уж надвишения брой опити за влизане, дето се оказа, че всъщност сме зле с паметта, та не помним паролите си...писах три мейла в продължение на няколко дни...глас в пустиня! все пак, не бива да се подминава фактът, че за масата народ лекс.бг това е форумът, а форумът-това са отговарящите...ама, ей на!
Последна промяна 778899 на 20 Яну 2011, 23:28, променена общо 1 път
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
poli_g написа::) Разпускам всички в полагаем НЕплатен ( плащане от умрял - писания, ама за тях само добро ) годишен отпуск с продължителност.... колкото ви е угодно.
Я, се веселете тук и без задълбочаване в дребнотемие.
Мели, за теб, когато съм на разположение- ще проверявам всеки юзър.
Ваш слуга и верен почитател.
п.п. правописни... лапсуси на перото, но от смях се правят чудесии .
вЕрно, един отпуск няма да дойде зле, не държа да е платен . Справките...лесна работа, за Мели и СРС-та ще пусна, не бива да изоставаме от модата, все пак ! А за вота на доверие, дали ще мине-все ми е тая
Последна промяна 778899 на 21 Яну 2011, 14:32, променена общо 1 път
-
Разпускам всички в полагаем НЕплатен ( плащане от умрял - писания, ама за тях само добро ) годишен отпуск с продължителност.... колкото ви е угодно.
Последна промяна poli_g на 20 Яну 2011, 23:37, променена общо 1 път
- Гост.
- Старши потребител
и все в духа на темата - някой ще ми обясни ли тоя чалъм, дето мнението ми излиза предходно на това, на което отговарям.
-
Добра нощ, дами.
Хубаво ме успокоявате, ама аз пак да питам
Някой ще ми отговори ли дали повредата е в моя телевизор?
Хубаво ме успокоявате, ама аз пак да питам
Някой ще ми отговори ли дали повредата е в моя телевизор?
-
Може ли , да се разгледа новата версия???Моля, ако е възможно някой да ми прати линк към нея.
- sisi19
- Потребител
сиси, какво да й гледаш на новата версия, гледай сегашната и се диви!
до админ./мод.: една тема се пуска и се следи след това...си мисля .
Вече няколко пъти се помоли за ваше съдействие по отношение на възникналия проблем с поредността на постовете! действия от ваша страна - нулеви.
до админ./мод.: една тема се пуска и се следи след това...си мисля .
Вече няколко пъти се помоли за ваше съдействие по отношение на възникналия проблем с поредността на постовете! действия от ваша страна - нулеви.
-
76 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|