- Дата и час: 27 Ное 2024, 23:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Sreshta za 16 april?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
51 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Sreshta za 16 april?
666666, ;-))))
ако няма жива музика и огромна тонколона над главата ми - изобщо няма да дойда! ;-))))
Искрено съжалявам, че ще отсъствам! >:-((((
ако няма жива музика и огромна тонколона над главата ми - изобщо няма да дойда! ;-))))
Искрено съжалявам, че ще отсъствам! >:-((((
- remo
Само този път те отстъпваме на съдийките, да знаЙш:)
- 666666
- Младши потребител
Знайко каза, че в "Корабът" било отвратително...
Не знам разберете се...аз ще дойда където и да е.
Но е важно да се разберете, за да зная къде да дойда :)))
Не знам разберете се...аз ще дойда където и да е.
Но е важно да се разберете, за да зная къде да дойда :)))
- hristo_panev
- Младши потребител
Бе, кво толкоз се карате,бе колеги! Я сега аз да дам друго предложение! Нали се сещате, че завършваме срещите си в "Хепи" на пл. "Св. Неделя" - там е и просторно и светло, и приятно, и с тиха поносима музика, и с манджи за гладните, и с питиета за жадните! Що не вземем и да се организирамеза там? На същата дата! 66666 е права, че времето си прави кодош с нас, ами хайде тогава в "Хепи"! А? Какво ще каже народът? Гласувайте - чакам!
- diansh
- Младши потребител
Слушайте, на 16 ще празнуваме деня на конституцията и деня на юриста. Нека да не изпортваме нещата. Знам, че не си падате по Ел Корасон, ама всички го знаят вече, пък и нас ни знаят там. Как ще ви направя подаръци на всички ако не дойдете. Отгоре на всичко трябва да направя и разервация.
Нека и този път да е там пък после ще сменяме!
Чакам положителни отговори до неделя вечер и после правя резервация за Ел Корасон.
Благодаря ви!
Нека и този път да е там пък после ще сменяме!
Чакам положителни отговори до неделя вечер и после правя резервация за Ел Корасон.
Благодаря ви!
- atanas.tassev
- Нов потребител
Е, щом си рекъл! Щом никой не ще в "Хепи", аз ще съм там, дето и всички! Поздрави!
- diansh
- Младши потребител
Ами нека да е в Ел Корасон тогава!
Не само правото, веселото настроение също е с нас, без значение къде сме отседнали :-)
Не само правото, веселото настроение също е с нас, без значение къде сме отседнали :-)
- karfi4ka
- Младши потребител
Последно - в "Кораба" или в "Ел Корасон"? И нека следващият отговор да се ползва със СПН.
- bgjurist
- Потребител
Ще бъда там.....със стоката ;-)
- karfi4ka
- Младши потребител
Радвам се, че смятате да запазим за 16-ти Ел Корасон. Ще чакам до неделя вечер и отивам да правя резервация.
На всички дошли ще направя подарък макар и скромен, но от сърце!
Всички са добре дошли няма значение от къде са. Преди дядо ми да стане Софиянец е дошъл от село или прадядо ми или ... абе няма значение!
Чакам ви!
На всички дошли ще направя подарък макар и скромен, но от сърце!
Всички са добре дошли няма значение от къде са. Преди дядо ми да стане Софиянец е дошъл от село или прадядо ми или ... абе няма значение!
Чакам ви!
- atanas.tassev
- Нов потребител
До тук само един изказал положително мнение. Утре вечер ще ви проверя пак и ако няма отрицателни мнения в понеделник на обяд правя резервация за Ел Корасон на 16 април вечерта от 19.00 часа.
Направете си масаж на черния дроб!!!
Направете си масаж на черния дроб!!!
- atanas.tassev
- Нов потребител
Аз черният си дроб го тренирам, не го масажирам, че току виж от много масаж взел да се размеква :))) И с двама лекс-среща си е лекс-среща, така че - дерзай Тасев! Дори и никой друг да не дойде, не се притеснявай, аз ще приема всички подаръци, които си приготвил :)))))
- Mb}|{bT
Ще пуша толкуз, докат белият ми дроб стане черен, и тогаз с два черни дроба кво пийни ши падни... >-I
- bgjurist
- Потребител
Добре е да бъдете по конкретни Място и час.
- nezret
- Потребител
Какво по-ясно от това,бе колега? Ти на очите си ли седиш?
- diansh
- Младши потребител
Знаете ли какво ново заведение са отворили само на няколко метра от Ел Корасон, на площад Гарибалди. Казва се "Гарибалди" и е прекрасно, напитки, салати, барбекю, пици и т.н., много широко, луксозно и ИЗОБЩО НЕ Е ШУМНО като в Ел Корасон.
ПРЕДЛАГАМ ВИ ДА ПРАЗНУВАМЕ ТАМ. Намира се точно срещу колоните на Графа. Тел. за резервации е 9811007.
УВЕРЯВАМ ВИ ЧЕ ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ ОТ ЕЛ КОРАСОН.
ПРЕДЛАГАМ ВИ ДА ПРАЗНУВАМЕ ТАМ. Намира се точно срещу колоните на Графа. Тел. за резервации е 9811007.
УВЕРЯВАМ ВИ ЧЕ ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ ОТ ЕЛ КОРАСОН.
- 666666
- Младши потребител
СЛЕД СЪГЛАСУВАНЕ С ОРГАНИЗАТОРИТЕ, ПОСЛЕДНО ОСТАВА В ЕЛ КОРАСОН
ОЧАКВАМЕ ПРИСЪСТВИЕ ОТ ВСИЧКИ
ОЧАКВАМЕ ПРИСЪСТВИЕ ОТ ВСИЧКИ
- 666666
- Младши потребител
51 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|