начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

мога ли да получа родителски права?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

мога ли да получа родителски права?

Мнениеот vinchenco77 » 17 Яну 2011, 02:45

Здравейте!
Как мога да получа родителските права над децата ни?С жена ми се разделяме.Опитвам да не се случи това,но........С нея не сме живяли заедно.Нямаме брак!Но редовно ходя да ги видя!Винаги минавам през Метро за покупки!Тя си има друг.Тя и децата живеят в провинцията,а аз в София.Дъщеря ни е на 6г. а сина на почти 3г.Другият е само с осми клас!Не мисля,че има на какво да ми научи децата ми.Няма да ми гледа децата,та той неговото не е гледал та моите ли ще гледа!?Не е купил подарак за дядо коледа на своита си кръв и плът!!!!!!!!!Дори не се е обаждал да попита как е тя,как е в училище,има ли нужда от нещо
vinchenco77
Нов потребител

Re: мога ли да получа родителски права?

Мнениеот 778899 » 17 Яну 2011, 02:53

Здравейте, писал сте ми ЛС, но не сте си активирал опцията "получаване на ЛС" в контролния ви панел и съответно не можах да ви отговоря.

какво означава, че не сте "живял с жена ви"?!? ...аз се сещам, но все пак, моля, пояснете.
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот vinchenco77 » 17 Яну 2011, 09:44

Не сме били в общ наш дом.Тя живее с нейните родители и децата ни,а аз с моите родители.
vinchenco77
Нов потребител

Мнениеот 778899 » 17 Яну 2011, 12:59

ще опитам накратко - не сте живял никога с децата, не познавате навиците им, не познавате характерите им! това на прима виста ще отчете съдът.

за да получите правата трябва да докажете, че майката вреди на децата. вредата може да е разностранна.

основното образование на "другият" ...е просто основно образование. разбирам притесненията ви, но засега са само притеснения.

не може да се каже много тук, без да се познава конкретиката, но по-скоро отговорът е НЕ или пък много клонящ към "НЕ"-то..
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Назад към Семейни казуси