- Дата и час: 30 Ное 2024, 06:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be ! vol. 2
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be !
Това казвам и аз, така е положението с музиката.
Аз си прилагам и като тактика музиката. Един път я карам циганската, един път валс, някой път ча-ча.
Аз си прилагам и като тактика музиката. Един път я карам циганската, един път валс, някой път ча-ча.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
ivan_lawyer написа: Един път я карам циганската, един път валс, някой път ча-ча.
Както казва един колега,гайдарджия,като се "нашора" "Ще свирим "Трите пъти" на един път"
П.П. Има един Варненски/Добруджански танц- "Трите пъти".Голям образ като вкара малко градус Иван Андреев.Да ежив и здрав през новата година,макар че има лошо пиянство,като попрекали.На едно турне във Франция и Швейцария през 96 г.(да са похваля) така се беше накудкудякал,че диригента не го пусна на сцената... Не че някой разбираше какво точно свирим,ръйш ли.. Двамата с тъпанджията..Удриииииии...Ами те за това са турнетата.Че покрай тях е аз един път..Отиваме на концерта,няма ми го лъка за гъдулката... Добре че беше наблизо базата..А бе щях като китара да го изкарам,втора тамбура примерно...Ей,това пиянство начи..
- svettoslav
- Активен потребител
Алкохолизма трябва да се гони, а не той тебе да настига, аз пък знам това.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Хехех добро утро, радвам се като чета диалога ви от снощи колеги. Светльо незнаех, че си ми градски
Поздрави за вас, айде и за антуража от гардероба, дето се крие
Да подчертая от българския фолклор харесвам най-много т.нар. македонски песни. Казвам т.нар., защото пътувайки наскоро от Варна към София се заговорих с една тумба македонци, които ми обясниха подробно, че всъщност тези песни, които ние смятаме за македонски не са такива или поне те не ги приемат за такива
е, много са, няма да публикувам всички...
Хубав ден! Честито на празнуващите
Поздрави за вас, айде и за антуража от гардероба, дето се крие
Да подчертая от българския фолклор харесвам най-много т.нар. македонски песни. Казвам т.нар., защото пътувайки наскоро от Варна към София се заговорих с една тумба македонци, които ми обясниха подробно, че всъщност тези песни, които ние смятаме за македонски не са такива или поне те не ги приемат за такива
е, много са, няма да публикувам всички...
Хубав ден! Честито на празнуващите
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
Македонците са много интересен народ Във всеки могат да намерят македонска жилка. Наскоро научих, че по последни открития на учени(македонци) се разбра, че има грешка в наименованието " македонци", в думата липсва едно "и" - "маикедонци" - ахаа, това вече обяснява славата и най-вече произхода на племето маи .
Също така учените доказали, че първият човек на земята е бил македонец- Митре Адамски Няма да се очудя и ако първият марсианец е макдонец ... Иии за това малко ми е странно за фолклорните песни, Андреа, но щом те са ти каза ли,че е така-така ке да е !
Българският Челентано, уникален...
Италианският Емил Димитров Това изпълнение е по-скоро на майтап, оригинала Мина пее с Лупо Алберто, но Челентано ми е любимец и... по ми харесва
Също така учените доказали, че първият човек на земята е бил македонец- Митре Адамски Няма да се очудя и ако първият марсианец е макдонец ... Иии за това малко ми е странно за фолклорните песни, Андреа, но щом те са ти каза ли,че е така-така ке да е !
Българският Челентано, уникален...
Италианският Емил Димитров Това изпълнение е по-скоро на майтап, оригинала Мина пее с Лупо Алберто, но Челентано ми е любимец и... по ми харесва
-
aron_davidov - Потребител
За Челентано няма спор и на мен ми е любимец
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
В интерес на истината Слави Трифонов не може да пее,но на никой не му дреме и покрой шоуто всичко минава.И тъй като все пак е заобиколен от изключителни професионалисти,а и сам той е с музикално висше образование и е доста музикален.А иначе Деси Добрева добре пее,а както казва един колега,"...хем пей,хем свири..."
- svettoslav
- Активен потребител
Поздрав за всички именници!,а и за самия изпълнител.Малко такива тромпетисти има на тоа свет."Гъмзата" наистина "кърти бетон"...
http://www.google.bg/url?q=http://www.y ... cSKd38SVRA
http://www.google.bg/url?q=http://www.y ... cSKd38SVRA
- svettoslav
- Активен потребител
Й тъй като по един или друг начин тук четящите,сме свързани в някое отношение и в някаква степен с високите достижения на изкуството,наречено "музика",ето едно яко парче на гъмзата,което "слага в малкото си джобче" 60-70 на сто от песните тук(без да преувеличавам)..
http://vbox7.com/play:905d866c
Мииииииииииирно! За новия химн на МВР .....
-"Шапки ....долу!
http://vbox7.com/play:905d866c
Мииииииииииирно! За новия химн на МВР .....
-"Шапки ....долу!
- svettoslav
- Активен потребител
andrea написа:Светльо незнаех, че си ми градски
Значи не четеш достатъчно:
viewtopic.php?f=13&t=39542&p=381017#p381017
Тука сме сериозни хора,дори и когато изглежда на майтап..истина е.
И понеже,разбрах,че си била послушна през 2010г., ето и оригинала,от който е "откраднал" Гъмзата при Славито:
http://vbox7.com/play:307f513d
- svettoslav
- Активен потребител
Apfel за теб и останалите колеги, които предпочитат хаус музиката Да не забравя и малкото Теди
-
Ами...
Старият тръпчив вкус...
- vassilev
- Активен потребител
И едно извинение с песен за Ади, защото закъснях... (то кога ли съм бил навреме някъде)
Ако не е късно вече-да се стягам и да пишем ?
- vassilev
- Активен потребител
И един специален поздрав за приятелите ни от Радио 1 !
Много късмет и рекламодатели ви желая през Новата година от сърце !
Много късмет и рекламодатели ви желая през Новата година от сърце !
- vassilev
- Активен потребител
много любима песен
- nikoleta_e
- Потребител
vassilev написа:И едно извинение с песен за Ади, защото закъснях... (то кога ли съм бил навреме някъде)
Fiat voluntas tua
п.п. латинският май съм позабравила
-
...и понеже толкова рано ставах в ученическите ми години..една песен от тогава...
..за романтиците,
работохолиците,
и...физиците
..за романтиците,
работохолиците,
и...физиците
- nikoleta_e
- Потребител
|
|