начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

In poculis

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

In poculis

Мнениеот karfi4ka » 23 Фев 2003, 23:43

Хубава среща проведохме в "Ел Корасона"-а, нали? Аз поне се чувствах много уютно сред толкова усмихнати и готини хора. Едва ли е учудващо, че се прибрах на разсъмване със специфичната танцова стъпка две напред , една леко встрани :)) А за тези, които не бяха, но пожелаха да научат ( понеже обичат да Знаят ;)) ) ще река: от толкова луди бири и весели водки събитието трудно ще бъде възстановено в детайли :)) Но и с две думи мога да разкажа - стана купон! :)))

Ваша малка карфичка
karfi4ka
Младши потребител

Re: In poculis

Мнениеот 666666 » 24 Фев 2003, 11:26

Абе, направихме един пропуск, увлечени в бири и водки, ама здраве да е, ще го поправим - не се разбрахме за теферича:)))
Идва време за забиване на колчета, мислете и предлагайте!!!!
666666
Младши потребител

Мнениеот znajko » 24 Фев 2003, 22:38

Само веднъж няма да дойда и ще заформите най- щурия купон. Е, надявам се, следващия път на hebigatsu да не му хрумне пак да е в петък:)

[%sig%]
znajko

Мнениеот 666666 » 25 Фев 2003, 11:44

Не тъжете, колега, следващия път ще го направим на Витоша, за да не сте ощетен:)
666666
Младши потребител

Мнениеот Lara Croft » 26 Фев 2003, 15:47

Все пак, аз мисля, че най-щурият купон тепърва предстои.Ремо ми обеща "лично"!!!!
Към Ремо: Ако си забравил, ще ти кажа-седях цяла вечер(или почти цяла) до лявото ти рамо.
Колеги, сериозно да помислим за сбирка извън София!!!!Призовавам към сериозно отношение :))))))
Lara Croft

Мнениеот karfi4ka » 26 Фев 2003, 23:51

И аз имам едно такова усещане, че най-щурото тепърва предстои :))...Амa ние май само се подканяме един друг за теферича, пък никой не дава конкретни предложения. Що ми се струва, че пак ще правим работна среща в Корасон-а...:))))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот remo » 27 Фев 2003, 13:37

Уважаеми Лексури /от Лекс - сладури/,

виждам, че за всички вечерта е минала отговорно, ползотворно, и е завършила доброволно, сиреч - всичко е било ОК.
За мен също беше така, само да не трябваше да напускам купона в най-интересният момент - уви! ;-))))
Но пък бях в значително по изгодна позиция от znajko. Не съжалявай приятелю - помогни ми за организацията за следващата сбирка и всичко ще е 6! ;-))))

Уважаема Лара, не само, че не съм забравил за обещанието си, но и доколкото си спомням на външната врата направихме уговорка вие - лексурите от София - да се договорите и стиковате някаква дата. 666666 направи интересно предложение за база на Витоша, което за мен е изключително удачно.
До няколко дни ще представя в тази нишка и други предложения - място, база, характеристики, цени. Мисля, че ще е удачно и всички останали, имащи предложения, да ги направят тук, за да могат да бъдат обсъдени и в крайна сметка да се вземе решение.
Истината е, че много трудно ще стиковаме програмите на толкова много хора, но нищо не пречи да опитаме! ;-))))

Знам, че доста колеги от цялата страна четат форума, но защо ли не се включват в мероприятията?!? Специално за колегите от Пловдив съм сигурен, че имат огромното желание да се срещнем, но така и до днес не дадоха нишан за това. Надявам се, да се засрещнем при следващите срещи!
remo

Мнениеот 666666 » 27 Фев 2003, 18:05

Хехеее, голяма тръпка са пловдичани:) Колкото повече, толкова по-добре:)
Моето предложение за тези, които не го знаят е Витоша - хижа "Звездица", като местоположение - близо до писта "Конярника". Колите стигат до нея, голям паркинг, страхотен ресторант, вкусна храна, камина, уредба - всеки си носи каквито иска дискове, парно и всяяяяякакви други екстри. Сега се прави сауна, докато отидем сигурно ще е готова. Има и зала за семинари - някой ако иска може да изнесе лекция:))))) но най-добре ще е същата да ни се каже в ресторанта, не за друго, ами по-добре се възприема материала, като имаш чаша пред себе си.

До 09.03.03 г. всички места са заети, мислете за дата след тази.

Давайте и други предложения, след това ще проведем интернет-гласуване:)
666666
Младши потребител

Назад към Общи дискусии