Методи Марков ми е преподавал, изпитвал ме е и дори бегло го познавам. Не вярвам точно този човек да е направил такова нещо!
Не ми се и струва, че е някакъв човек закъсал за парички. За джобните му сборничета мога да кажа, че много пъти са ме спасявали, т.к. поне аз не мога да поддържам познанията си във всички правни отрасли и понякога ми се налага бърз преговор
Много жалко, че името му вече е опетнено. Мисля си, ако изнесената информация не е вярна, защо някой би направил такова нещо, какво би спечелил, на кого може да е попречил проф. Марков (по мое време беше доцент)?!?
Не си представям, дори и да се окаже някаква скалъпена история, как изправяш глава след такова нещо, протсто това е тотално смазване. И също така си мисля, че ако пък все пак е вярно, то нашето невярване е много силно морално наказание и такъв човек би го разбрал.
Жалко!
- Дата и час: 29 Ное 2024, 01:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ГДБОП задържа проф. Методи Марков с подкуп
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: ГДБОП задържа проф. Методи Марков с подкуп
Отговарям ти веднага съседа ти е катаджия познаваш го и се кълнеш в него, а утре е уволнен за 5 лв подкуп
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
Има ли движение по случая? Приключило ли е разследването? Има ли внесен обвинителен акт? Насрочено дело? Чу се, че бил много корумпиран, но може да се измъкне, ако си плати.
- govedo
- Младши потребител
Ако не е оневинен, как че влезе при студентите си и ще говори за "право"?
- rozablue
- Потребител
rozablue написа:Ако не е оневинен, как че влезе при студентите си и ще говори за "право"?
Като удари поне две без мезе.
- usra_ovcova
- Потребител
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|