Баща ми беше изгонен от нас преди 6 години ,но продължава да затъва в дългове .Сега ние получихме извънсъдебна покана от някаква фирма в която се казва ,че щяли да ни съдят и извземат имуществото ако не си плати . Това е така защото все още той се води на този адрес с тази адресна регистрация и не иска да я смени . Има ли начин да информирам властите за това ,че той не живее при нас вече ?И тази адресна регистрация да се отмени някак ?
Също така искам да попитам има ли начин да прекратя всички юридически отношения с него ,за да не се наложи евентуално някой ден като негов наследник АЗ да плащам дълговете му ??
Този човек вече остави майка ми болна зареди него .Затова и не са разведени а само разделени ,но той продължава да затъва .Дори не знам как и от къде пак е взел пари на заем и задлъжнял ,понеже никой от нас не му е бил поръчител .Съмнявам се да е взел кредит ,но просто не знам какво е правил .
Той просто взима заеми от където може и после затъва . Дори нямам връзка с него понеже живее в ямболско някъде .
(вчера се опитах да пусна това тук, но поради незнайни причини ,не ми даде да си активирам акаунта ,а на сутринта излезе че съм регнат и просто си влязох )
- Дата и час: 29 Ное 2024, 00:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да сменя регистрацията на баща ми ?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Как да сменя регистрацията на баща ми ?
КОГАТО му станете наследник, тогава ще му плащате дълговете ! Преди това не .
- fantus
- Нов потребител
PS :Май се изразих малко прекалено рязко казвайки че е бил изгонен
Не сме го изритали едва ли не от къщата . Той се съгласи да си тръгне след като с майка ми се разделиха . Извинявам се за грешката.Но явно наистина ще ми е нужна адвокатска помощ . Благодаря все пак.
Не сме го изритали едва ли не от къщата . Той се съгласи да си тръгне след като с майка ми се разделиха . Извинявам се за грешката.Но явно наистина ще ми е нужна адвокатска помощ . Благодаря все пак.
- soundsmyth
- Нов потребител
щом като все още има законен брак с майка ви неговите тежести са и на семейството
щом се страхувате за имуществото нека да се предприеме развод с разделение на имуществото придобито по време на брака
тогава кредиторите ще насочат вземанията си само върху неговото имущество
щом се страхувате за имуществото нека да се предприеме развод с разделение на имуществото придобито по време на брака
тогава кредиторите ще насочат вземанията си само върху неговото имущество
- boiko_62
- Потребител
Вие можете да се откажете от наследство от баща Ви и така няма да дължите нищо,като негов наследник,но мисля че имате проблем,ако жилището в което живеете с болната си майка е придобито от родителите Ви по време на брака им.Посъветвайте се с компетентен адвокат,за да не се окаже някой ден,че баща Ви е заложил жилището в което живеете и да останете на улицата.Защо майка Ви не се разведе официално с него и да си поделят евентуално имуществото,което притежават Това отлагане на проблема във времето може да Ви изиграе лоша шега,така че е крайно време да предприемете нещо по-въпроса-решете го заедно с майка Ви и адвокат-успех
- nelkapopova
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|