- Дата и час: 30 Ное 2024, 09:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be ! vol. 2
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be !
vassilev, poli_g,Andrea,apfel, nikoleta_e и другите:
Хубава Коледа на всички !!! Приятно изкарване на Бъдни вечер!!
Андреа, между другото оздравях! Дано дядо Коледа да има джуджета-юристи , че като се събудиш под елхата да има книга с казуси
Андреа, между другото оздравях! Дано дядо Коледа да има джуджета-юристи , че като се събудиш под елхата да има книга с казуси
-
aron_davidov - Потребител
Поздрав, и от мен за всички
ЧЕСТИТА КОЛЕДА
ЧЕСТИТА КОЛЕДА
- apfel
- Активен потребител
Честита Коледа на всички, опитах се да ви поздравя с видео поздрав но не успявам, явно да качиш файл тук е привилегия само за някой но пък въпреки това , дано следващата година е по добра за всички. Успех
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
Честита Коледа!
poli_g, за Шопен съм съгласен . Ето например, аз за Коледа бях с отбран състав на механа в компанията на небезизвестните Лудвиг ван Стораро, Йохан Сашонс Роман Бах и още няколко сръбски и гръцки представители на класицизма . Изтънчените симфонии бяха придружени от кротко изпълнение на виенски валс с характерните елементи за XVIIIвек, или иначе казано- щракане с пръсти(както и пляскането с ръце, което става популярно едва в началото на XIXвек благодарение на Йохан Тигре Тигрев Щраус )
Българските и македонските народни песни също не останаха на заден план
Абе...прекарахме си много хубаво.
Просто, мисля че музиката си е според момента и не трябва човек да си криви душицата заради определи разбирания.
П.П.: харесвам класическата музика, приемете горното като майтап , просто подкрепям мнението на участник в темата
poli_g, за Шопен съм съгласен . Ето например, аз за Коледа бях с отбран състав на механа в компанията на небезизвестните Лудвиг ван Стораро, Йохан Сашонс Роман Бах и още няколко сръбски и гръцки представители на класицизма . Изтънчените симфонии бяха придружени от кротко изпълнение на виенски валс с характерните елементи за XVIIIвек, или иначе казано- щракане с пръсти(както и пляскането с ръце, което става популярно едва в началото на XIXвек благодарение на Йохан Тигре Тигрев Щраус )
Българските и македонските народни песни също не останаха на заден план
Абе...прекарахме си много хубаво.
Просто, мисля че музиката си е според момента и не трябва човек да си криви душицата заради определи разбирания.
П.П.: харесвам класическата музика, приемете горното като майтап , просто подкрепям мнението на участник в темата
-
aron_davidov написа:vassilev, poli_g,Andrea,apfel, nikoleta_e и другите:
Честита Коледа, Ханука - който каквото празнува
Арон много весело ми стана представяйки си юристите джудженца благодаря Радвам се, че си оздравял. Дядо Коледа май ме подмина, нооо ще чакам дядо мраз... все още вярвам
Поздравче за теб и останалите скрити мишлета
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
aron_davidov написа:vassilev, poli_g,Andrea,apfel, nikoleta_e и другите:
Честито Рождество и на теб, Aron !
Поздрав за теб и за всички, които харесват Simon and Garfunkel .
Празниците продължават ...
Честито и на всички с име Стефан, Стефани, Стефка, Венцислав, Венцислава, Станимир, Станимира ... !
Наздраве !
- vassilev
- Активен потребител
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
А, ето къде може да си честитим Новата година.
Адвокат Иванаускес, както съм известен в Литва, честити на българските си колеги новата 2011 година.
Пожелавам на всички пари, но не ламтете като мен за много, защото от носене на куфарчетата се гърбавее, но не друго. Не е лошо да си като Ам-Гъл, но е тежка функцията.
Парите трябва да ни работят, а не ние да работим на парите.
Адвокат Иванаускес, както съм известен в Литва, честити на българските си колеги новата 2011 година.
Пожелавам на всички пари, но не ламтете като мен за много, защото от носене на куфарчетата се гърбавее, но не друго. Не е лошо да си като Ам-Гъл, но е тежка функцията.
Парите трябва да ни работят, а не ние да работим на парите.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Това е положението, Поли Ге.
Годината беше много хубава за мен в личен план - отървах се от една досадна "клиентка", както горе-долу знаеш. Котаракът ми се изгуби, но се намери - ранен, но жив, ветеринарът иска обаче много пари, засега това е положението.
В професионален план се развих много добре - намерих горе-долу противосредство (изход) от съдебните делби и така нататък. Много ги мразя съдебните делби, не знам защо, така че се надявам да съм полезен на юриспруденцията.
И разни други мисли разни.
Годината беше много хубава за мен в личен план - отървах се от една досадна "клиентка", както горе-долу знаеш. Котаракът ми се изгуби, но се намери - ранен, но жив, ветеринарът иска обаче много пари, засега това е положението.
В професионален план се развих много добре - намерих горе-долу противосредство (изход) от съдебните делби и така нататък. Много ги мразя съдебните делби, не знам защо, така че се надявам да съм полезен на юриспруденцията.
И разни други мисли разни.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Честита Нова Година на всички !
Бъдете щастливи, обичани и обичащи... !
Обичам ви...
Бъдете щастливи, обичани и обичащи... !
Обичам ви...
- vassilev
- Активен потребител
Тихо е...
Аромат на свещи..
Подаряваш ли Тантра или споделяш ?!
Ники, нека идващата година е подарена... !
Идваш ли ?
...
Аромат на свещи..
Подаряваш ли Тантра или споделяш ?!
Ники, нека идващата година е подарена... !
Идваш ли ?
...
- vassilev
- Активен потребител
Наско, нека е споделена .... любовта е карма ...
- nikoleta_e
- Потребител
Ммммм като заговорихте за любов Пожелавам една влюбена 2011 година наситена с положителни емоции
Следващата песен е специален поздрав за Кало
за каките и батковците
Следващата песен е специален поздрав за Кало
за каките и батковците
-
За много години на всички, успех през 2011 и най-вече ЗДРАВЕ!!!
Благодаря ви много за коледните поздрави
Какво ви се падна от баницата? Аз на 31 и 1 работих и нямаше време за баници, но пък вчера в едно кафене се раздаваха късметчета на всеки клиент Та на мен ми се падна следното "Може да си само една личност на света, но за една личност си целия свят" И тутакси възниква въпроса - коя ще да е тая будала ?
Благодаря ви много за коледните поздрави
Какво ви се падна от баницата? Аз на 31 и 1 работих и нямаше време за баници, но пък вчера в едно кафене се раздаваха късметчета на всеки клиент Та на мен ми се падна следното "Може да си само една личност на света, но за една личност си целия свят" И тутакси възниква въпроса - коя ще да е тая будала ?
-
много хубав късмет, Арон
а "будалата" най-вероятно е някъде около теб ... просто "отвори очи" и се огледай
поздрав за теб
за Ади
за vassilev ...той си знае
и за всички момичета и момчета, които са били послушни през миналата година
а "будалата" най-вероятно е някъде около теб ... просто "отвори очи" и се огледай
поздрав за теб
за Ади
за vassilev ...той си знае
и за всички момичета и момчета, които са били послушни през миналата година
- nikoleta_e
- Потребител
Ники мерси за поздрава За теб, Арон, Василев...хм направо за "обичайните заподозрени"
-
За Поли ! Брутално ...!
И нищо повече...
Можеш...
И нищо повече...
Можеш...
- vassilev
- Активен потребител
За Ади !