начало

МВР трябва да доказва, че събира само при „абсолютна необходимост“ ДНК и отпечатъци за полицейска регистрация МВР трябва да доказва, че събира само при „абсолютна необходимост“ ДНК и отпечатъци за полицейска регистрация

инвалид 1 група със право на работа. Работя в кооператив

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

инвалид 1 група със право на работа. Работя в кооператив

Мнениеот tixomir » 22 Дек 2010, 15:33

Добър ден. Искам съвет от компетентни хора. Аз съм инвалид 1 група със право на работа. Работя в кооператив за трудоустроени от 17 години във Видин. Градът ни е малак и страшно много корумпиран.Председателят на наша кооперация прави каквото си иска, и никой не смее да се обади по причина че ще бъде уволнен.Само аз къде не му се давам.Наскоро имах един конфликт с него и той задейства връзките си за да ми уволни. Въпросите ми. Къде мога да се обърна за да отстоявам правата си? Към кой мога да се обърна да му направят тотална проверка? Кой отговаря за такива кооперативи? Предварително ви благодаря.
tixomir
Нов потребител

Re: инвалид 1 група със право на работа. Работя в кооператив

Мнениеот rts » 23 Дек 2010, 12:55

Със сигурност ще Ви помогнат: адвокат и/или местната Областна Дирекция "Инспекция на труда".
По-добре е първо да се консултирате с адвокат и след това заедно ще решите дали да подадете жалба до Инспекцията.
rts
Активен потребител

Назад към Трудово право