Въпросът ми е следният, работя за голяма компания, отдела ни е от около 30 човека. При инвентаризация, която не беше правена както трябва много години излезнаха липси за около 100 000 лева, сега искат да ни слагат металдетектор на входа. Лично на мен това не ми харесва, защото съм чист и се чувствам обиден (меко казано). Имам ли някакви права да откажа да бъда проверяван, никъде не съм се подписвал че съм съгласен или нещо такова. Ако имате някакви допълнителни въпроси съм на ваше разположение.
Дори не знам къде да чета за да си видя правата- ако можете да ме насочите и за това къде и сам да прочета ще съм благодарен.
Поздрави
- Дата и час: 29 Ное 2024, 15:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Проверка с металдетектор
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Проверка с металдетектор
Не съм юрист но мога със сигурност да ви кажа че могат да сложат метал детектор без да ви искат съгласието.
Вие може да се чуствате обиден колкото си искате, щом има липси значи има защо и на вас /30 те човека/ да са ви обидени.
Ако сте чист нямате никаква причина да не се съгласявате с метал детектора, може да напуснете работа обиден и огорчен , както имате право да не летите със самолет по същата причина
Вие може да се чуствате обиден колкото си искате, щом има липси значи има защо и на вас /30 те човека/ да са ви обидени.
Ако сте чист нямате никаква причина да не се съгласявате с метал детектора, може да напуснете работа обиден и огорчен , както имате право да не летите със самолет по същата причина
- dog123
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|