Здравейте,
Обжалвах на възивна инстанция поради факта че голямото ни дете държи да живее с мене в къщата но възивната потвърди решението на райония съд т.т.
Предоставя се двете деца и семейното жилището на майката за отглеждане на децата на 16г и 6г и издръжка за двете деца.Ответника няма друго имущество /жилище/и финансова възможност да излезе на свободен наем.Може ли да се предостави 1/4 или една стая от семейното жилище на ответника по надлежния ред .Срока за обжалване пред касационен е до 08.01.2011г .Но нямам намерение защото страдат децата дори и родителите
Или ще стане така че ответника да остане на улицата.
Молбата ми е само за това да съм близо до децата си при възможно предоставяне на една стая
- Дата и час: 01 Дек 2024, 14:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да ми се предостави една стая от семейно жилище
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Как да ми се предостави една стая от семейно жилище
Вие сте бащата ,които следва да излезе на свободен наем. Сложни са ви отношенията , но следваше още с отговора на иска да поискате разпределение на ползването на имота . Имате право да искате наем от бившата си съпруга но само за неиното ползване или да обжалвате в тая част решението .Влезе ли решението в сила и не напуснете ли семеиното жилище ще ви извади със съдия изпълнител.
Това доколкото разбрах от неподреденото ви писание тука .
Това доколкото разбрах от неподреденото ви писание тука .
- donna
- Старши потребител
Благодаря за отговора Ви но нали адвоката ми знае в какво положение съм
Всичко съм му предоставил като документи за по големия принос за семения ни дом заем за ремонт на същия дом ,където тя не ми е съдлъжник и излиза че не си е свършил работата си Имам ли основание да обжалвам на по горно ниво?Пък и самия изпълнителен лист не може ли да се обжалва с основание че лицето няма друго жилище и няма възможност за свободен наем
Всичко съм му предоставил като документи за по големия принос за семения ни дом заем за ремонт на същия дом ,където тя не ми е съдлъжник и излиза че не си е свършил работата си Имам ли основание да обжалвам на по горно ниво?Пък и самия изпълнителен лист не може ли да се обжалва с основание че лицето няма друго жилище и няма възможност за свободен наем
- nedri_69
- Младши потребител
След като не сте стигнали до споразумения тия искове се предевяват отделно след развода -за приноса се предевява в 1г срок , които е преклузивен , а давностния срок за облигационните е 5г , самия изпълнителен лист не се жали ,а деиствията на съдебния изпълнител по изпълнителното дело , но обжалването не спира изпълнеието .
- donna
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|