ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИШИ!
Пожелавам ти много здраве, радост и светлина по пътя!
Не се вторачвай прекалено в правни казуси, житейският нека е първостепенен.
Макар да повтарям миналогодишно пожелание, все пак сега е валидно с цяла сила- скоро ще постановиш първия си съдебен акт, ще осъждаш, присъждаш... ще внасяш промяна в съдбини човешки- бъди разумен( не се съмнявам, че ще си!), доверявай се на себе си и знанията, които имаш и остани Човек. Последното е важно да не загубиш по професионалните пътеки.
Каквото и да ти се случи по пътя, не забравяй накъде си тръгнал!
Наздраве!
- Дата и час: 25 Ное 2024, 11:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИШИ!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИШИ!
Мише, ЧЕСТИТ РОЖЕДЕН ДЕН!
Много здраве, щастие и усмивки!
Успешна кариера, магистрате!!!
Попътен вятър в живота и не се коркай толкова много, че за известно време ще си някъде североизточно от София.
Сам ще установиш, че изборът ти бе най-правилният.
Изживявай всеки миг като да е бил последен. Наслаждавай се на приятели и помни, че най-добрите се броят на пръстите на едната ти ръка.
Весел празник, и
НАЗДРАВЕ!
Много здраве, щастие и усмивки!
Успешна кариера, магистрате!!!
Попътен вятър в живота и не се коркай толкова много, че за известно време ще си някъде североизточно от София.
Сам ще установиш, че изборът ти бе най-правилният.
Изживявай всеки миг като да е бил последен. Наслаждавай се на приятели и помни, че най-добрите се броят на пръстите на едната ти ръка.
Весел празник, и
НАЗДРАВЕ!
-
Melly - Старши потребител
Честито и от мен! Много здраве, щастие и успехи!
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
- ykovachev
- Активен потребител
Честит рожден ден! Много здраве и щастие!
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Благодаря за хубавите пожелания, колеги/приятели
Радвам се, че сте се сетили за мен.. напоследък да не ми остава много време да пиша тук, но пък често влизам, за да чета написаното от вас
На всички вас пожелавам здраве.. всичко друго е постижимо
Радвам се, че сте се сетили за мен.. напоследък да не ми остава много време да пиша тук, но пък често влизам, за да чета написаното от вас
На всички вас пожелавам здраве.. всичко друго е постижимо
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|