Здравейте.
Имам решение от районният съд за извеждане на дъщеря ми зад граница,и изваждане на паспорт,което замества разрешението на баща й.
Интересува ме,когато подаваме документите за паспорт,само копие от това решение ли ни трябва,или трябва да е нотариално заверено?
Също така,когато минаваме границата,пак само копие ли трябва?
Благодаря предварително за отговора.
- Дата и час: 01 Дек 2024, 14:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
решение от районният съд за извеждане на дъщеря ми зад грани
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: решение от районният съд за извеждане на дъщеря ми зад грани
Няма нотариални заверени копия от съдебни решения.
Може да си извадите няколко заверени от съда.
Може да си извадите няколко заверени от съда.
- sunrise
- Активен потребител
Но, ако питащата има съдебно заверен препис от решението, може да се снабди с нотариално заверени преписи от него (колкото са й нужни, но мисля, че 1 брой -за полицията ще е достатъчен, а на границата само ще покаже съдебно заверения) - ще й спести време.
- rts
- Активен потребител
Да имам съдебно заверен препис.Надявах се да мина само с неговото копие.
Благодаря за отговорите
Благодаря за отговорите
- annip
- Младши потребител
rts е прав ,ако иамте само един заверен препис , то можете да си направите нотариално заверено копие , МВР иска или заверен от съда препис или негово нотариално заверено копие , няма проблем.На границата носите заверения от ъсда препис и едно ксерокопие ,някога ги искаха като излизаха .
- donna
- Старши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|