начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

ПОРОЦИТЕ НА ВЛАСТТА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПОРОЦИТЕ НА ВЛАСТТА

Мнениеот nezret » 24 Ное 2010, 14:12

Уважаеми колеги ,развълнуван съм че вече първата ми книга ПОРОЦИТЕ НА ВЛАСТТА е факт . Независимо от трудностите които имах включително и опит за цензуриране който осуетих ,вече официално точно след рожденния ми ден на (27.11.), на 28.11.2010 г. (неделя)ще бъде официалното представяне на моята първа авторска книга ПОРОЦИТЕ НА ВЛАСТТА.
Точно в този форум съм излагал част от своите идеи по сериозни теми ,с които сме водели конструктивни дискусии. Прекрасно съзнавам че ще има критика особено от привържениците на статуквото ,но това не ме притеснява. Защото в някоя и друга статия и монография от колеги също посочват пороците на съвременната демокрация и донякъде правят анализ за генезиса на тези пороци. Но никой колега до сега не се осмели да даде Визия за Решение на проблемите.
Е тази чест явно отново се пада на мен, с ясното съзнание че наистина рискувам ,но Който се страхува от мечки не ходи в гората :wink: .
В тази книга за първи път се излага стандарта Бабучев в действие:
1.проблем,2.анализ,3.решение,4.действие, и 5. резултат.
На представянето ще присъстват приятели колеги, представители на неправителствени организации. До тук заявка за участие има 5 телевизии,2 радия, 4 весника и 1 списание.Другата седмица съм гост на горещия стол на Коритаров и в сутрешните блокове на две ефирни телевизии.
Уважаеми колеги ако искате да споделите с мен моят празник , заповядайте на 28.11.2010г. в Гранд хотел България на бул.Цар Освободител № 4 , книжарница Хеликон и на коктейла в зала Десислава. Кетъринг компанията ще осигури и хора за посрещане на гостите.
Колеги идеята ми е след официалната част с речи и интервюта за медиите , да се повеселим заедно . А не цял след обяд да бъда строго официален.
И както се казва от основната тема ПОРОЦИТЕ НА ВЛАСТТА разговорите плавно и неусетно преминават към не по маловажната тема за ПОРОЦИТЕ НА НОЩА.
:lol: :lol: :lol:
Все пак съм автор и на Одата за престъпната привлекателност, цитирана в този форум. :lol:
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
nezret
Потребител

Re: ПОРОЦИТЕ НА ВЛАСТТА

Мнениеот Melly » 24 Ное 2010, 18:49

Незрет, напълно обяснимо е да се вълнуваш,
Но би ли оповестил началото на това знаменателно събитие. :lol: :lol: :lol:

Макар да зная точния час, предпочитам ти да го напишеш тук, в този форум, където срещнах толкова добри приятели. Гордея се, че ви познавам.

До скоро!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот nezret » 25 Ное 2010, 14:32

След 13.00 часа . Предполагам че за 30-40 минути ще приключа с официалната част а след това е коктейла .Няма ограничение на времето може и до зори, но едва ли по късно от 19.00 часа.
Утре вечер съм гост в Свободна зона с Георги Коритаров .Вече започва да става "горещо" , но аз съм южняк и горещината не ме плаши. :lol:
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
nezret
Потребител

Мнениеот fbr65 » 25 Ное 2010, 14:39

А това "Свободна зона с Георги Коритаров" кога и по коя телевизия е.
fbr65
Потребител

Мнениеот ykovachev » 25 Ное 2010, 15:15

По TV+ . Предаването започва в 18:40, пък кога Незрет ще се появи, ще видим :D
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 28 Ное 2010, 19:13

:) Колега Бабучев,
току що разбирам, че имам брой от Вашата книга "Пороците на властта". Благодаря за милите пожелания! Пожелавам успешно реализиране на тази, както очаквам втората Ви книга.
Успех!

Мелка, разбира се, благодаря и на теб, за съдействието. За мен остава да изчакам доставка "франко дома", за да я прочета. :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Melly » 28 Ное 2010, 19:54

Иска ми се да споделя впечатление от днешното вълнуващо събитие, както за теб, така и за нас, присъстващите.

Поздравления, Незрет!

Цялата организация, както по представяне на книгата ти, така и по отношение на увеселителната част, бяха на завидно високо ниво.

Успех в новото поприще, колега Бабучев!
Вярвам!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот toni_sf » 29 Ное 2010, 21:35

ykovachev написа:По TV+ . Предаването започва в 18:40, пък кога Незрет ще се появи, ще видим :D

Явно е спонсориран от там, нищо лично , но излезте в националният ефир да Ви видят наистина всички граждани на БГ, и да им обясните как пороците на власта са свързани с пороците за нощта .
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот tryncho » 29 Ное 2010, 22:23

Браво, да си жив и здрав, нямам търпение да я прочета като излезе в арената или замунда ;) :D
tryncho
Нов потребител

Мнениеот fbr65 » 29 Ное 2010, 23:04

Ако ника toni_sf идва от Атанас, то тогава toni_sf беше вече в национален ефир. :D
fbr65
Потребител

Назад към Общи дискусии