- Дата и час: 26 Ное 2024, 02:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
осигуровки за майчинство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
осигуровки за майчинство
От 6 месеца работя на временен трудов договор (но след минал изпитателен срок). Бременна съм във втората седмица. Ако ме съкратят и се наложи да се регистрирам като безработна, ще трябва ли да се самоосигурявам за оставащите месеци до болничните? Не е ли абсурдно безработен да се самоосигурявa? Незнам дали държавата осигурява безработните. Ако допуснем, че е така, как се изчислява майчинството при условие, че за първите месеци съм осигурявана от фирмата, в която сега работя, а следващите се самоосигурявам или ме осигурява държавата?
- iva51976
- Нов потребител
Re: осигуровки за майчинство
държавата осигурява само ако ти плащат някакви помощи,иначе аз 3г. си плащам здравните ,към бюрото се водя.а за майчинството по добре да те води някоя фирма иначе после ще взимаш социални по 100 лв.към датата на излизане в болничен по майчинство трябва да си към фирма и ще взимаш някакви пари ,на база 12 или ако приемат сега 18 м. назад.в месе ците без осигуровки се взима мин.работна заплата
- vesi1983
- Младши потребител
Re: осигуровки за майчинство
Много ти благодаря за отговора, даде ми някаква яснота!
- iva51976
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|