Здравейте,
Стана така,че забременях докато работодателя се опитваше (по-скоро прекият ми),да ме махне от работа,но като разбра се укроти.
Уговорихме се да си взема 1 м. отпуск - ноември и след това 3 месеца болнични до излизане в майчинство.
Сега не лично той,ами друг ръководител в офиса ми казва ами необходимо е да върнеш лаптопи,устройства за интернет и др,т.е да предам нещата с протоколи,но аз все още се водя на работа и мисля,че това е недопустимо.
Какво можете да ме посъветвате?
- Дата и час: 26 Ное 2024, 02:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля за съвет
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Моля за съвет
Ами щом лаптопа е служебен, то това значи че ви е предоставен за изпълнение на трудовите ви задължения. Щом ще излизате в отпуск, след това в болнични и след това пак в отпуск (т.нар. майчиство) вероятно работодателят ще има нужда от човек който да върши вашата работа и този лаптоп ще е необходим на него.
И на последно място, не забравяйте че правото на собственост да възможност на неговия носител да управлява и да се разпорежда с вещта по какъвто начин намери за добре.
И на последно място, не забравяйте че правото на собственост да възможност на неговия носител да управлява и да се разпорежда с вещта по какъвто начин намери за добре.
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
Re: Моля за съвет
Благодаря за отговора ти:)
Те няма да вземат друг човек на мое място,а на другите колеги ,които също са в моето положение не са предавали нещата.
На мен по-скоро ми е ,ако има клиенти с които кореспондирам да давам инфо към колегите.
По-скоро ми прилича ,че едва ли не са ме освободили от работа.
Но благодаря отново.
Те няма да вземат друг човек на мое място,а на другите колеги ,които също са в моето положение не са предавали нещата.
На мен по-скоро ми е ,ако има клиенти с които кореспондирам да давам инфо към колегите.
По-скоро ми прилича ,че едва ли не са ме освободили от работа.
Но благодаря отново.
- referimente
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|