- Дата и час: 24 Ное 2024, 23:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
LEX Cinema
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
18 мнения
• Страница 1 от 1
Re: LEX Cinema
A! Аароне , колко е малък светът К'во прайш е ?
Хората по дискотеки ходят ти... вкъщи... млад човек си излагаш се!
Гледай този филм " Серпико " от 73-та , ще ти хареса...
п.п. надявам се си оправил релето на бойлера
Хората по дискотеки ходят ти... вкъщи... млад човек си излагаш се!
Гледай този филм " Серпико " от 73-та , ще ти хареса...
п.п. надявам се си оправил релето на бойлера
- _goodfellas
- Младши потребител
Готина тема..
Иначе: Аз съм легенда, Книгата на Илай, Портретът на Дориан Грей (2009) - по Оскар Уайлд, Мъглата, Зараза, Пандемик.. малко по кървави - Последен Изход 1,2,3,4.. Погрешен Завой, Убийствен пъзел (Saw), Стая 1408, Предизвестена Смърт 1,2 (The Ring).. малко екшън - Транспортер 1,2,3.. Огън в кръвта 1 и 2, Призрачен ездач, Мъж под прицел, Рокенрола (RocknRolla), А отборът, Борн (Трилогия).. малко комедийки - Дърти хлапета, Реджеп Иведик 1,2,3 (мноого лууд, няма такъв!).. други .. Тетрадката също е хубав.. това е от мен.. по спомени
Иначе: Аз съм легенда, Книгата на Илай, Портретът на Дориан Грей (2009) - по Оскар Уайлд, Мъглата, Зараза, Пандемик.. малко по кървави - Последен Изход 1,2,3,4.. Погрешен Завой, Убийствен пъзел (Saw), Стая 1408, Предизвестена Смърт 1,2 (The Ring).. малко екшън - Транспортер 1,2,3.. Огън в кръвта 1 и 2, Призрачен ездач, Мъж под прицел, Рокенрола (RocknRolla), А отборът, Борн (Трилогия).. малко комедийки - Дърти хлапета, Реджеп Иведик 1,2,3 (мноого лууд, няма такъв!).. други .. Тетрадката също е хубав.. това е от мен.. по спомени
T.Ivanova
-
tedyxaz - Младши потребител
Току що гледах Тетрадката, много голям филм, за препоръчване да се гледа насаме.
- kokkina
- Нов потребител
Горещо препоръчвам:
* Pursuit of happyness (да, знам че happiness се пише с i) с Will Smith. Много стойностен филм
* Bad Santa (комедия) с Billy Bob Thornton. Просто трябва да ви разсмее яко.
* Waterworld
* The 13th floor
* Pursuit of happyness (да, знам че happiness се пише с i) с Will Smith. Много стойностен филм
* Bad Santa (комедия) с Billy Bob Thornton. Просто трябва да ви разсмее яко.
* Waterworld
* The 13th floor
-
teogeo - Активен потребител
Tropa de Elite 2
....Филма е агресивен ,но е много истински и добре направен ...
....Филма е агресивен ,но е много истински и добре направен ...
- apfel
- Активен потребител
интересен филм
- apfel
- Активен потребител
Следващият път, когато решиш да препоръчаш интересен филм, ти зачислявам и задължението да носиш носните кърпи.
- Гост.
- Старши потребител
Можете ли да си представите Камерън Диаз в драматична роля Аз не можех... до този филм, въпреки че филмът изнасят децата, не тя или Алек Болдуин:
http://www.imdb.com/title/tt1078588/
П.П. Това е един от най-силните филми, които съм гледала и гледала, и гледала...
П.П.П. Пък и правен елемент има - малолетното дете съди родителите си, които искат да дадат неин орган, като я направят донор на болната й сестра, друг е въпросът, че самото дете за това е заченато и родено - за да бъде донор, още по-друг е какво мисли по въпроса детето, на което предстои да умре, преди да порасне...
http://www.imdb.com/title/tt1078588/
П.П. Това е един от най-силните филми, които съм гледала и гледала, и гледала...
П.П.П. Пък и правен елемент има - малолетното дете съди родителите си, които искат да дадат неин орган, като я направят донор на болната й сестра, друг е въпросът, че самото дете за това е заченато и родено - за да бъде донор, още по-друг е какво мисли по въпроса детето, на което предстои да умре, преди да порасне...
-
lexy21 - Активен потребител
Още два филма ,които ми харесаха :
Seven Pounds
и
Dogville
Seven Pounds
и
Dogville
- apfel
- Активен потребител
apfel написа:Още два филма ,които ми харесаха :
Seven Pounds
и
Dogville
Тегля тази събота
А от мен:
Деца на славата - но човек трябва да е в определено настроение за този филм и да има афинитет към историята и/или нейните интерпретации
Бунтът срещу Съветите в Будапеща и "кървавата баня", останала в исторята на Олимпийските игри - спорт и политика в басейна на Студената война.
-
lexy21 - Активен потребител
Не бях го гледал този филм ,много ми хареса и реших да го предложа тук.
- apfel
- Активен потребител
За ,Лека нощ !
- apfel
- Активен потребител
18 мнения
• Страница 1 от 1
|
|