начало

МВР трябва да доказва, че събира само при „абсолютна необходимост“ ДНК и отпечатъци за полицейска регистрация МВР трябва да доказва, че събира само при „абсолютна необходимост“ ДНК и отпечатъци за полицейска регистрация

Търся адвокат за София

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат за София

Мнениеот reni9999 » 07 Окт 2010, 16:23

Здравейте,
имам проблем с фирмата в която работех. Интересувам се дали ако заведа дело то ще бъде за сметка на работодателя а не за моя?
Ако е така моля да ме насочите към адвокат занимаващ се с трудово-правни проблеми.
Благодаря предварително.
reni9999
Нов потребител

Re: Търся адвокат за София

Мнениеот ivan_lawyer » 08 Окт 2010, 11:13

Трудовите дела са безплатни, но на адвокат трябва да платите все пак някаква сума. Ангажиментът е наложителен, за да имате повече защита.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот monteskio » 08 Окт 2010, 23:27

reni9999 написа:Здравейте,
имам проблем с фирмата в която работех. Интересувам се дали ако заведа дело то ще бъде за сметка на работодателя а не за моя?
Ако е така моля да ме насочите към адвокат занимаващ се с трудово-правни проблеми.
Благодаря предварително.
,

Здравейте,

Мога да ви насоча към колегата - адвокат Светослав Тончев. Той е специализирал предимно в областта на Трудовото право, така че според мен ще ви бъде полезен със съветите си и знанията.

УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Мнениеот reni9999 » 11 Окт 2010, 10:12

Ще Ви бъда благодарна ако ми дадете координати за връзка с адвокат Светослав Тончев
reni9999
Нов потребител

Мнениеот monteskio » 11 Окт 2010, 12:55

Здравейте,

Предоставям ви телефон за връзка с колегата Светослав Тончев - 0898 / 246-327 и 02 / 8513017.

УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Назад към Трудово право