със съпруга ми ще се развеждаме по взаимно съгласие интересува ме въпроса с жилището аз имам 1/2 част по наследство,но понеже закупихме другата1/2 от сестра ми по време на брака тя се води сио.мъжът ми иска да ми остави неговата част от тази 1/2 а аз на него колата как да стане?важи ли със споразумение в съда или какво трябва да направим за да не излезе скъпо
разбрах също така че това не може да стане преди разтрогване на брака да извършим покупко-продажба помежду си фиктивно а някои знае ли това става ли със споразумение в съда по време на развода колко струва и т.н.може ли да се откаже от неговата си част в полза на мен или детето което е на 12 год.?благодаря ви за търпението предварително.адвокатския хонорар за развод по взаимно съгласие най-ниския във Варна е 500лв.нямаме тази възможност затова ако може да се справим сами и с ваша помощ ще е добре
- Дата и час: 29 Ное 2024, 02:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
развод моля ви да помогнете спешно благодаря предварително
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
Re: развод моля ви да помогнете спешно благодаря предварително
щом развода ще е по взаимно съгласие, може със споразумението да решите и вещните и финансовите си въпроси, т. е. това което искате може да решите чрез подписване на споразумение което ще представите в съда
- boiko_62
- Потребител
може ли след развода да се обори това споразумение,заплаща ли се някакъв данък на държавата за имота колко,кога ако да?той ще има ли някакви права за него след това?моля ако някой е наясно да ми обясни,,как да бъде сигурно
- andalucia
- Нов потребител
Щом ще се развеждате по взаимно съгласие споразумението си съпътства производството по развод.В него може да се разберете по всякакви въпроси имуществени,финансови-както каза колегата.А и само да вметна пише се НОТАРИАЛЕН АКТ
чл. 51 от Семейния кодекс
чл. 51 от Семейния кодекс
Правото брани зрящите, не спящите! Vivere est cogitare !!
- hol455
- Младши потребител
------------
Последна промяна nk7702n на 13 Яну 2011, 16:07, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
andalucia мога да ви пратя,разбира се ако искате молба за развод по взаимно съгласие.
-
Pause - Активен потребител
Лелеееее, и кой от двама ви ще предвари?
"Свирнете" да излъчим победител.
"Свирнете" да излъчим победител.
-
Melly - Старши потребител
nk7702n написа:Аз съм адвокат от Пловдив, ако желаете да Ви изготвя само споразумението, без да се ангажирам цялостно по делото, може да се уговорим за по - малък, приемлив хонорар,а Вие сами ще си го подадете и ще се явявате по делото във Варна. Ако решите, обадете ми се на тел. 0888975319
Полииии, в заблуда си. Прочети по-горе.
-
Мели,сподели по точно кое те развълнува не го вдянах.
-
Кръстева, считам, че определено имате покровители в администрацията на този форум, щом няма кой да Ви забърше рекламите в много от темите. Ако наистина сте адвокат, редно е да познавате разпоредбите на ЗАдв и ЕТИЧНИЯ КОДЕКС. Чувала сте го, нали?
А Pause да ги прочете.
А Pause да ги прочете.
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Дали пък не са й отнети правата,
та по този начин да опитва да се препитава?
Което е още по-укорително!
та по този начин да опитва да се препитава?
Което е още по-укорително!
-
Здравейте,andalucia на кратко ви отговарям понеже не сте си вкл .ЛС.Относно това дали може той да ви прехвърли имота на вас ,а вие колата.ДА може да стане като го уговорите писмено със споразумението. Решението, с което се допуска разводът по взаимно съгласие, не подлежи на обжалване.
-
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|