начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

запитване относно трудова злополука

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

запитване относно трудова злополука

Мнениеот xikiro » 30 Сеп 2010, 21:01

пострадах преди месец и половина в спешното ми писаха на болничния . Изкълчване,навяхванеи разтягане на (външна)(вътрешна)колатериална ставна връзка на коляното.Сложиха ми гипс 27 дена интересуваме каде трябва да отида да ме освидетелстват за средна телесна повреда .В болничния не пише че имам частично разкъсани връзки на коляното и може да не го признаят за злополука. Какво да направя за наи удачно
xikiro
Нов потребител

Re: запитване относно трудова злополука

Мнениеот konik » 01 Окт 2010, 09:46

Здравейте. А в болничния лист, който са Ви издали от спешно отделение какво е вписано - трудова злополука или битова? Защото ако в болничния лист пише трудова злополука, то се води трудова злополука. И не е ясно по кое време е настъпила злополуката - докато сте били на работа или по пътя Ви от / към работното място? Защото не всяка злополука автоматично е трудова.
konik
Младши потребител

Re: запитване относно трудова злополука

Мнениеот xikiro » 10 Ное 2010, 11:18

В болничният лист е записано като трудова злополука.
xikiro
Нов потребител

Назад към Трудово право