- Дата и час: 25 Ное 2024, 12:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ежеседмична LEX среща
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Ежеседмична LEX среща
Ако един съмнителен програмист се включи към срещата ВИ може ли да се надява на сексуален тормоз от някоя от вас. Или ще му четете само закооосъобразните действия които една жена може да предприеме заради него.
- mladomo
- Потребител
Забравих да ВИ кажа – Не си играйте с пожарникарски маркучи!!!!
Поради неясния характер на проблема, ще се опитам директно да проникна в същостта на явилия се казус. За това ще се изразя като ПРОСТ ПРОГРАМИСТ.
-Играта с пожарникарски маркучи и други гъвкави предмети води до непредвидени наранявания и понякога до нежелана бременост
Поради неясния характер на проблема, ще се опитам директно да проникна в същостта на явилия се казус. За това ще се изразя като ПРОСТ ПРОГРАМИСТ.
-Играта с пожарникарски маркучи и други гъвкави предмети води до непредвидени наранявания и понякога до нежелана бременост
- mladomo
- Потребител
ха, тази тема ми харесва
Колеги събирали ли сте се скоро?
Колеги събирали ли сте се скоро?
- kalinpetrovbg
- Младши потребител
Колеги, ще има ли скоро сбирка? Или всички са по почивки?
-
elivassileva - Младши потребител
В дните 20-23.09 удобно ли ви е?
- Гост.
- Старши потребител
Супер!!! (поне за мен)
-
elivassileva - Младши потребител
За да избегна каквито и да е неоснователни подозрения за конспирация, кастово делене, сита и прочие - 21.09. от 20.00ч. в лятната градина на хотел " Ники" ул. Неофит Рилски 16.
- Гост.
- Старши потребител
http://www.hotels-bg.com/niky/bg/default.htm
това е мястото, където ще се съберем.
дано имаме и късмет с времето...
нали ще бъдем в лятната градина...
това е мястото, където ще се съберем.
дано имаме и късмет с времето...
нали ще бъдем в лятната градина...
- usra_ovcova
- Потребител
Мда, значи днес планирате събиране. До сега не съм идвал на такива срещи , никой не познавам от форума , и бих се чувствал малко като "Риба на сухо" ,но пък защо не може да е интересно. Имам чувство за хумор.
И така , поканата отворена ли е за "Нови субекти" , ?!?
И кого да търся ?!? С други думи кой е тартора ?!?
И най важното искам извинителна бележка- "за алиби" . Описана по горе в този пост. Много е яка.
И най важното искам извинителна бележка- "за алиби" . Описана по горе в този пост. Много е яка.
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
http://www.vasilev-babuchev.com
- nezret
- Потребител
nezret написа::D Мда, значи днес планирате събиране. До сега не съм идвал на такива срещи , никой не познавам от форума , и бих се чувствал малко като "Риба на сухо" ,но пък защо не може да е интересно. Имам чувство за хумор.
Здравей, колега nezret,
Когато правих резервацията казах, че ако не успеем да заемем местата и на двете маси, ще освободим едната.
Така че, който има желание е добре дошъл. Ще ни е приятно да те опознаем "на живо". Надявам се чувството да е взаимно.
Паролата е "Lex среща".
П.П. Подготвила съм цял, целеничък кочан "извинителни бележки". Доставката е от печатницата и са съвсем пресни - хартията мирише на печатарско мастило.
-
Melly - Старши потребител
Много се радвам за срещата и ще ми е интересно да присъствам,въпреки че не познавам никого реално,само виртуално.До скоро
- pillar
- Младши потребител
Колеги, благодаря на отзовалите се!
Поднасям извинения към останалите колеги, които са ми писали на лични- поради обективна невъзможност не съм успяла своевременно да отговоря на всички.
Поднасям извинения към останалите колеги, които са ми писали на лични- поради обективна невъзможност не съм успяла своевременно да отговоря на всички.
- Гост.
- Старши потребител
|
|