- Дата и час: 29 Ное 2024, 02:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
родителски права при дело за педофилия
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
18 мнения
• Страница 1 от 1
родителски права при дело за педофилия
Здравейте!
Майка съм на едномесечно бебе,което бащата е признал,нямаме брак.
Разделихме се поради честата му неоснована агресивност и много труден нрав, както и по други мои подозрения,които май не са само подозрения - става дума за подозрения в бисексуалност.А ВЕЧЕ МИСЛЯ И ЧЕ ТРЯБВА ДА ИДЕ НА ПСИХОЛОГ, не заради бисексуалността разбира се , той я отрича макар че това не е престъпление.
Но конкретно .. искам да получа родителските права,не само това, искам той да е максимално ограничен в контактите с детето,което сега е само на месец.Много съм притеснена че веднъж спомена че имал дело за педофилия в Испания,което било стопирано или нямало достатъчно доказателства .. нещо такова и аз не знам , може и да е условна присъда и да е платил глоба, не знам реално,чух го да го казва на маса пред свои приятел.Освен това е имал и дела за тормоз над втората си жена в испания пак.. не знам как са завършили.Не съм подаавала още искова молба защото имам няколко неясни момента ..
1. как да получа информация какви дела е имал там и с какъв край? в хода на едно дело мои адвокат ли трябва да изиска това от съда?
2.съда може ли да го откаже това?
3.дори да не е влязла в сила присъда -самият факт че е обвинен за това и това е достатъчен според мен да се обърне вниамние на съда че е опасен за мен и бебето, аз лично не съм подавала жалби след агресивните му постъпки-блъскания,душене,скубане и кво ли не докато бях бременна.Изнасях си багажа и пак се прибирах и така но не се върнах след като родих.Според Вас дори да не са влезли в сила присъди - ще фигурирва ли в справка поне като обвинения и изобщо като факт ..??не съм виждала такава справка какво представлява ..
4. Дълго време ли отнема да се направи тя?Казаха ми половин година ..??И ми казаха че може а се поискат привременни мерки.Така ли е?
5.Имам електронно писмо в един сайт и скайп диалог в който е описано от негова роднина колко е агресивен бил той към нея,това може ли да ползвам като доказателство в съда , ако трябва нека правят експертиза .. тва са сериозни писма,всичко е описано в тях?
6.какви са шансовете ми в такова дело - имам условия в дома на родтелите си,получавам майчинство,помагат ми и нашите, не пия, не пуша,не съм луда, имам висше образование,не съм осъждана ..изобщо смятам че при мен нещата са ок .. , по-добре лие да действам докато е малко детето?
7.Може ли да изискам да му направят психиатрична експертиза .. той смята че дори ида постъпва нередно - цитирам - действал по Божиите закони не по човешките.Когато е пребил първата си дъщеря и даже е била в болница а след това на психолог .. той коментирва-тя ми благодари, всички казаха колкое променена.Нямам думи!!! Та леко да не го вземат в Рая щом така действа по Божиите закони,бил е на Съд за разлика от мен и е доста по-обигран, едва ли ще приказва така там но пред мен ги приказва тия ..
8. и накрая - майката ако подаде искова молба -тоест аз,може ли да я подам не в съда в моя град, тоест делото да се гледа в друг град ???Заплашвал ме е че ще подкупва ... и какво ли не още...
МОЛЯ ВИ ЗА КОМПЕТЕНТИ ОТГОВОРИ.МНОГО СЪМ ПРИТЕСНЕНА ЗА БЕБЕНЦЕТО СИ!!!!
Майка съм на едномесечно бебе,което бащата е признал,нямаме брак.
Разделихме се поради честата му неоснована агресивност и много труден нрав, както и по други мои подозрения,които май не са само подозрения - става дума за подозрения в бисексуалност.А ВЕЧЕ МИСЛЯ И ЧЕ ТРЯБВА ДА ИДЕ НА ПСИХОЛОГ, не заради бисексуалността разбира се , той я отрича макар че това не е престъпление.
Но конкретно .. искам да получа родителските права,не само това, искам той да е максимално ограничен в контактите с детето,което сега е само на месец.Много съм притеснена че веднъж спомена че имал дело за педофилия в Испания,което било стопирано или нямало достатъчно доказателства .. нещо такова и аз не знам , може и да е условна присъда и да е платил глоба, не знам реално,чух го да го казва на маса пред свои приятел.Освен това е имал и дела за тормоз над втората си жена в испания пак.. не знам как са завършили.Не съм подаавала още искова молба защото имам няколко неясни момента ..
1. как да получа информация какви дела е имал там и с какъв край? в хода на едно дело мои адвокат ли трябва да изиска това от съда?
2.съда може ли да го откаже това?
3.дори да не е влязла в сила присъда -самият факт че е обвинен за това и това е достатъчен според мен да се обърне вниамние на съда че е опасен за мен и бебето, аз лично не съм подавала жалби след агресивните му постъпки-блъскания,душене,скубане и кво ли не докато бях бременна.Изнасях си багажа и пак се прибирах и така но не се върнах след като родих.Според Вас дори да не са влезли в сила присъди - ще фигурирва ли в справка поне като обвинения и изобщо като факт ..??не съм виждала такава справка какво представлява ..
4. Дълго време ли отнема да се направи тя?Казаха ми половин година ..??И ми казаха че може а се поискат привременни мерки.Така ли е?
5.Имам електронно писмо в един сайт и скайп диалог в който е описано от негова роднина колко е агресивен бил той към нея,това може ли да ползвам като доказателство в съда , ако трябва нека правят експертиза .. тва са сериозни писма,всичко е описано в тях?
6.какви са шансовете ми в такова дело - имам условия в дома на родтелите си,получавам майчинство,помагат ми и нашите, не пия, не пуша,не съм луда, имам висше образование,не съм осъждана ..изобщо смятам че при мен нещата са ок .. , по-добре лие да действам докато е малко детето?
7.Може ли да изискам да му направят психиатрична експертиза .. той смята че дори ида постъпва нередно - цитирам - действал по Божиите закони не по човешките.Когато е пребил първата си дъщеря и даже е била в болница а след това на психолог .. той коментирва-тя ми благодари, всички казаха колкое променена.Нямам думи!!! Та леко да не го вземат в Рая щом така действа по Божиите закони,бил е на Съд за разлика от мен и е доста по-обигран, едва ли ще приказва така там но пред мен ги приказва тия ..
8. и накрая - майката ако подаде искова молба -тоест аз,може ли да я подам не в съда в моя град, тоест делото да се гледа в друг град ???Заплашвал ме е че ще подкупва ... и какво ли не още...
МОЛЯ ВИ ЗА КОМПЕТЕНТИ ОТГОВОРИ.МНОГО СЪМ ПРИТЕСНЕНА ЗА БЕБЕНЦЕТО СИ!!!!
- divinka
- Младши потребител
Re: родителски права при дело за педофилия
АМИ ДА!
ТОЙ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ЖЕНА, това е вследствие на бисексуалността му,която обаче не мога да докажа макар че не е тайна даже за семейството му.За никой който го познава, само аз разбрах много късно .. и продължава да отрича и да ме заплашва с Съд за клевета и какво ли не..
Редовно искаше да я вижда отначало но без мен!Това е обезпокоителното!
Искаше да му я водя при него, когато си поиска за колкото време си иска ..та тя е на един месец, него не го интересува, опасявам се че ще и направи нещо -все ми повтаря че децата не помнели нищо до еди си коя годинка .. нарича я -малкият пищов и аз направо се вбесих .. никога не съм му я водила!Казах му само у дома в мое присъствие-иска да я изведе с количката - само с мен!Плътно до него винаги!Но ме дразни това положение , искам да се отърва от него! Да не я пипа и да не го гледам колко е нагъл!!! Него не го интересува никой и съд и закон, нямало за него забрани,заповеди и не знам си какво .. уж ще заминавал за чужбина но се съмнявам.Разберете ужасена съм,постави ми ултиматум да се върна при него .. отказах.Собствената си дъщеря от първият брак я пребива в Испания докато за пръв път тя отива при него да се опознаят с биологичния си баща ..аз не бих се съгласила да се подпиша да изведе моето дете никога! не знам дали тогава ще успее да я изведе по друг начин?Чрез съда ..знам ли?
Разберете той докато не се опита да напрви нещо няма да спре .. той се задоволява душевно като остане неразкрит и е направил каквото си е посикал .. така му харесва, да не може да го хванат и да е задоволил амбицията си.Първата си дъщеря след побоя я изпраща на летището 6мес след това , след като няма следи, след като майка и се е усъмнила вече че след като детето и всяка вечер плаче по телефона и не може да обясни значи нещо не е наред..???Купила и е билет по интернет , а той просто я оставя на летището .. толкова ..да си ходи за Бг.Тя не иска да свидетелства ако ида на съд за да не го озлоби и да не се рови пак в миналото .. не иска да си спомня даже.Отховорете ми на по-горните въпроси и да действам , еее след като потърся и добър адвокат!Лоялен и професионалист!
ТОЙ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ЖЕНА, това е вследствие на бисексуалността му,която обаче не мога да докажа макар че не е тайна даже за семейството му.За никой който го познава, само аз разбрах много късно .. и продължава да отрича и да ме заплашва с Съд за клевета и какво ли не..
Редовно искаше да я вижда отначало но без мен!Това е обезпокоителното!
Искаше да му я водя при него, когато си поиска за колкото време си иска ..та тя е на един месец, него не го интересува, опасявам се че ще и направи нещо -все ми повтаря че децата не помнели нищо до еди си коя годинка .. нарича я -малкият пищов и аз направо се вбесих .. никога не съм му я водила!Казах му само у дома в мое присъствие-иска да я изведе с количката - само с мен!Плътно до него винаги!Но ме дразни това положение , искам да се отърва от него! Да не я пипа и да не го гледам колко е нагъл!!! Него не го интересува никой и съд и закон, нямало за него забрани,заповеди и не знам си какво .. уж ще заминавал за чужбина но се съмнявам.Разберете ужасена съм,постави ми ултиматум да се върна при него .. отказах.Собствената си дъщеря от първият брак я пребива в Испания докато за пръв път тя отива при него да се опознаят с биологичния си баща ..аз не бих се съгласила да се подпиша да изведе моето дете никога! не знам дали тогава ще успее да я изведе по друг начин?Чрез съда ..знам ли?
Разберете той докато не се опита да напрви нещо няма да спре .. той се задоволява душевно като остане неразкрит и е направил каквото си е посикал .. така му харесва, да не може да го хванат и да е задоволил амбицията си.Първата си дъщеря след побоя я изпраща на летището 6мес след това , след като няма следи, след като майка и се е усъмнила вече че след като детето и всяка вечер плаче по телефона и не може да обясни значи нещо не е наред..???Купила и е билет по интернет , а той просто я оставя на летището .. толкова ..да си ходи за Бг.Тя не иска да свидетелства ако ида на съд за да не го озлоби и да не се рови пак в миналото .. не иска да си спомня даже.Отховорете ми на по-горните въпроси и да действам , еее след като потърся и добър адвокат!Лоялен и професионалист!
- divinka
- Младши потребител
няма ли кой да ми отговори на върпосите, не с атолкова сложни за урист преполагам, на мен не ми е ясна тази материя и въпреки това много изчетох ...очаквам някакви мнения ..възможно най-много ..
- divinka
- Младши потребител
Среща с адвокат ,ще ви е незбежна.От гледна точка на отношенита ви Чл127ал1СК ми изглежда че е най-удачно вие да си решите кое е най-добро за детето в кратки срокове докато отношенията ви са що - годе търпими.И въз основа на предварително изготвеното споразумение да подадете молба да се утвърди от съда.
-
Pause - Активен потребител
Той не приема споразумения! А и аз не знам дали е удачно , нали се притеснявам да не и направи нещо- какво ще му се споразумявам ????
- divinka
- Младши потребител
divinka написа:Той не приема споразумения! А и аз не знам дали е удачно , нали се притеснявам да не и направи нещо- какво ще му се споразумявам ????
Според вас какво може да очаквате или е непредвидим? Понеже не всичко може да се отнесе към закона.
-
Mога да очаквам или да забрави за нас изобщо и да се махне оттук, което не ми се вярва много.Или да се махне временно от държавата и после като поoтрасне детето да дойде да ми претендира само че не чрез съда, а устно.Aми той ако иска да реши въпроса - щеше той да иде досега в съда.Казал ми е, че мрази съдилищата, все пак и той самият си знае какви ги е вършил ... и кви дела и за какво има,може затова да не отива на съд досега .. смятам със сигурност ще се опита на един етап да я изведе от страната,предната си жена я е заплашвал че ще отвлече детето им ... ужас просто .. а бе за мен той не желае аз да ходя на съд за родитеслки права за да му е по-лесно след време да праВи каквото му хрумне.Аз такова дело ще заведа със сигурност! Това е неизбежно, крепи ме факта че детето е момиченце и че се признаВа ролята на майката с приоритет и се надявам да ги получа.Ами кой пък ще е този съд дето ще даде дете на баща с дело за педофилия??Тва си е все едно престъпление .. да , може да се докаже - нали си има ведомства които по служебен път вземат инфомация??? Много ясно е че има начин да се докаже, с оглед безпоанстостта и здравето на детето не вярвам никой съд да го подмине това ...??
И да не мога да докажа че ме е блъскал, душил но както има и дело за тормоз над втората си жена .. тва просто си му е в кръвта .. аз за какво да лъжа, щото ми е кеф да остана самотна майка, да бъда коментирана че бащата на детето ми може и да е педфофил или щото мечтите ми се сринаха ???
Какво ще кажете относно тази справа която се прави от друга държава за съдимост или някакъв такъв документ??? Да се види какви дела са се водили за какво ... нещо като бюлетин ..???има такива нали?
И да не мога да докажа че ме е блъскал, душил но както има и дело за тормоз над втората си жена .. тва просто си му е в кръвта .. аз за какво да лъжа, щото ми е кеф да остана самотна майка, да бъда коментирана че бащата на детето ми може и да е педфофил или щото мечтите ми се сринаха ???
Какво ще кажете относно тази справа която се прави от друга държава за съдимост или някакъв такъв документ??? Да се види какви дела са се водили за какво ... нещо като бюлетин ..???има такива нали?
- divinka
- Младши потребител
divinka Гледам сте жена с висше образование нямате пороци,грамотна.Не че ви утешавам но такова минало на мъжът ви невярвам да остане зад гърба му.Факта ,че е осъждан може да се установи.За вас нищо не е свършило.Изборът за това как ще постъпите със споразумение или да водите дело си е ваш.Привлекателността на споразумението е ,че пестите пари и време.За родителските права доколкото знам се вземат впредвид възпитателските качества на родителите и подробно вижте Чл59 ал4СК.Успех
Последна промяна Pause на 31 Авг 2010, 12:42, променена общо 1 път
-
Какъв развод, ние нямаме брак!!!Той няма явно влязла в сила присъда за педофилията специално,делото е стопирано или в застой , може и само нещо условно- глоба и да не трябва да има още сигнали за него по същото деяние , не знам само 1 път е споменавал това и то не на мен , със сигурност е имало оплакване и разпити .. за тормоза над жена си там също е имало и то доста дела и също е ударил полицай там ...
благодаря ви! исках да попитам нещо друго - писмо в пощенската ми кутия регистрирана в световен сайт и диалог в скайп може ли да ползвам като доказателство??Имам много важни неща там написани от друго лице за него.Ако трябва да правят компютърна или интеренет експертиза не знам как се води но това е много важно, дали ще се приеме в съда?Имам дълги подробни писма с факти за него изложени от друго лице, пострадало от него.Нищо не ми казахте и за справката от чужбина за съдимост/
благодаря ви! исках да попитам нещо друго - писмо в пощенската ми кутия регистрирана в световен сайт и диалог в скайп може ли да ползвам като доказателство??Имам много важни неща там написани от друго лице за него.Ако трябва да правят компютърна или интеренет експертиза не знам как се води но това е много важно, дали ще се приеме в съда?Имам дълги подробни писма с факти за него изложени от друго лице, пострадало от него.Нищо не ми казахте и за справката от чужбина за съдимост/
- divinka
- Младши потребител
пишете ми на madlentsvetkova@gmail.com. и по-спокойно, за къде сте се разбързали.
- wit
- Младши потребител
Здравейте, днес имах огромен скандал с бащата на детето.Иска да я вижда ама без мое присъствие, държи се като маняк, говори само за дупенца, за акане, далие акала, преди седмици детето имаше кръв на дупето и аз не разбрах от какво ..но сега вече съм повече от обезпокоена, отначало идваше да я вижда у дома и само за малко съм го оставяла с нея насаме за да не му вися на главата и днес започна да ми прави изречения .. зашо съм говорела само по джиесема а аз му казах да се прегледа на доктор.Той откачи , стана взе бебето и тръгна напред и каза да се махам , помислих че ще ми я вземе много се уплаших, но чантата му с ключовете и документие беше у мен и той ме плашеше че ще тръгва с нея, бях принудена да го обикалям с количката без малко да намбера полиция... остави я след като разбра че няма да му дам чантата .. и аз грабнах бебето и му се развиках.Ужасно е положението, треперя че той нагло ми навира в лицето че не му пука от мен че ще и направи нещо ... заплашва ме че сега ще си понеса последствията .. утре като се обади какво да направя след като ен искам да я вижда, бебето реве всеки път след такива скандали .. когато съм сама с нея в парка никога не е разтроена ..Първата му работа като ме види с количката е да отгрне одеалцето ида я огледа но погледа у не е бащински , а хишнически .. с цялото си съшество усещам че той просто е вманиачен .. за него е фикс идея да направи някоя простотия .. не може да каже нищо друго освен дали е акала, какво ще го правим туй дупенце ... а в квартирата искаше през 5 мин да и мери температурата за щяло и нещяло .. откачен човек.Не е надобре .. казах му че или трябва да се прегледа или е за затвора.Каза да му се махам от главата като стои с нея.Какво да направя ...???? Как да докажа не само че не трябва да получи права ами и е опасен за нея ... и за мен .. ако нямаше хора в парка досега при тези думи да ме е пребил.Една жена ме видя да плача и попита защо така той обикалял с бебето и аз го гоня ..??? То беше очебийно ... Мога ли да не му я дам да я вижда ..??Как да процедирам .. не мога да понеса как я гледа като някое парче месо където да се излее някакси .. трябва да ви кажа че кат бях с него докато ме е нямало две седмици и бяхме купили детското легло и бебето не беше родено се бяхме скарали за две седмици и като се прибрах при него всички одеала по леглата в стаите бяха в гадни кафяви петна , жълто кафеви ,това как да е ами детското легло чисто ново беше в такива петна ... ужасно е .. няма откъде такива петна .. аз се развиках откъе накъде тези мърляшки историис е появиха по леглата че и по детското? Кажете това не е ли извратен човек.,питам комшийката кой е идвал .. само неговия приятел??? Направо нямам думи ..
- divinka
- Младши потребител
не виждам нищо смешно!!!
всичко тук написано е истина, да наистина е потресаващо и ако не беше истина можеше и да се посмея и аз само че става дума за детето ми .. когато и направи нешо тогава ще се разбере и дотогава ли да чакам и да не предприемам нищо или да се боря с неговата лудост ???
Ако беше нормален мъж и просто се разделяме - ок нека вижда бебето, няма нишо по-хубаво и двамата родители да го обичат но тук не става дума за такъв човек ...
и нещата са извън строя .. в момента.НО ТОЙ НЯМА ДА СПРЕ .. мен ме е страх от него .. но повече ме е страх за детето.
всичко тук написано е истина, да наистина е потресаващо и ако не беше истина можеше и да се посмея и аз само че става дума за детето ми .. когато и направи нешо тогава ще се разбере и дотогава ли да чакам и да не предприемам нищо или да се боря с неговата лудост ???
Ако беше нормален мъж и просто се разделяме - ок нека вижда бебето, няма нишо по-хубаво и двамата родители да го обичат но тук не става дума за такъв човек ...
и нещата са извън строя .. в момента.НО ТОЙ НЯМА ДА СПРЕ .. мен ме е страх от него .. но повече ме е страх за детето.
- divinka
- Младши потребител
до-divinka с тия сюжети където ги цитираш никой няма да ти обърне внимание,имаше ли предложение да пишеш на един имейл ,направи ли го сигурен съм че не си и не искам да цитирам за кафявите петна по одеялата във вас те са само от едно място ако от другото кафяво не става
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
Не са сюжети а самата истина.Написах поне 4-5 е-мейла, на адвокати регистрирани тук .. получавам отговори .. и ще се консултирам!
Сега мога само по интернет и си плащам по банков път, но личната консултация е по-важна и ще я реализирам.
За петната описах реално какво съм видяла, няма нужда от коментари от какво и т.н. .... аз описах диалога си с този човек относно ситуацията , не коментирвам като Вас и не се задълбавам цинично и саркастично в този момент - гореспоменатия.Не мисля че има нужда.
И наистина не ми е смешно, аз съм тази кото поцяла нощ не спи не само защото бебенцето плаче а и защото съм стресирана и притеснена за нея, аз съм тази която изживявам всичко досега и мисля предимно как да я опазя.И се ядосвам че трудно щв успея да огранича бащата и да докажа колко е зле.Вчера ми заяви, че щом смятам че е за психиатър значи ако направи каквото и да е ще е оправдан ?? Как Ви се струва, не е ли наглост?
И коя майка според Вас не би се притеснила за детето си?Щото някакъв си нагъл тип смята че като прави тия неща върши добро на детето??
Четох портрет на педофила - статия .. просто в него виждам 99 % от описаните неща ..
Сега мога само по интернет и си плащам по банков път, но личната консултация е по-важна и ще я реализирам.
За петната описах реално какво съм видяла, няма нужда от коментари от какво и т.н. .... аз описах диалога си с този човек относно ситуацията , не коментирвам като Вас и не се задълбавам цинично и саркастично в този момент - гореспоменатия.Не мисля че има нужда.
И наистина не ми е смешно, аз съм тази кото поцяла нощ не спи не само защото бебенцето плаче а и защото съм стресирана и притеснена за нея, аз съм тази която изживявам всичко досега и мисля предимно как да я опазя.И се ядосвам че трудно щв успея да огранича бащата и да докажа колко е зле.Вчера ми заяви, че щом смятам че е за психиатър значи ако направи каквото и да е ще е оправдан ?? Как Ви се струва, не е ли наглост?
И коя майка според Вас не би се притеснила за детето си?Щото някакъв си нагъл тип смята че като прави тия неща върши добро на детето??
Четох портрет на педофила - статия .. просто в него виждам 99 % от описаните неща ..
- divinka
- Младши потребител
не ми се четат простотии, искам сериозно отношение.Имам следният въпрос - мога ли да подам жалба по ЗЗДН макар че актовете са станали в периода когато бях бременна преди месеци ?
- divinka
- Младши потребител
до-divinka аз ти отговорих в един пост за мойто мнение за такъв човек какво трябва да му се случи,но ти вьв всеки твой пост поставяш все нови неща и това ме навежда да мисъл че не ти пука толкова и сама да не те питам таткото и детенцето спят заедно нали а ти на комп.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
toni_sf написа:до-divinka аз ти отговорих в един пост за мойто мнение за такъв човек какво трябва да му се случи,но ти вьв всеки твой пост поставяш все нови неща и това ме навежда да мисъл че не ти пука толкова и сама да не те питам таткото и детенцето спят заедно нали а ти на комп.
Моляяяяяяяяяяяяяя?
Какво е това не ми пукало, ти в ред ли си????
Не мога да спя и кой ти каза че живея с бащата , след като родих на 10тия ден се изнесох от тази квартира и съм в родителите си , що за простащина ?? Първо питай какво що не да простееш и с интелект колкото на гол охлюв да се правиш на интересен .. много ясно че не съм с този човек.И не живея с него.Нещата са много и затова не мога на един път да опиша всичко преживяно за тази една година .. все пак бях бременна, преживявах насилие, откривах все нови неща.Дъщеря му поетапно ми разкриваше различни факти и накрая чак като родих и дойде при мен да види бебето в моя дом на родителите ми -тогава ми разкри всичко, как мислиш се почувствах като разбрах реално за какъв човек става дума и с какво си имам работа ??? Няма как да знам някой който е живял повече от 30 години извън Бг какво е правил и имахме планове дори да живеем извън Бг , след всяка информация и неприятните моменти разбрах че това би било голяма грешка , но нямше как да установя истините ако не беше това момиче,сега съм намерила телефона на други две жени,които са живели с него, които са в чужбина.Не ми говори че не ми пука , щото не знаеш какво е да си майка и освен това си елементарен/на. Изживях голям стрес през бремността, насилие и накрая на всичките нерви и се изтощих след раждането и после пак нерви с раздели,багажи .. подготовка на всичко за бебето и добре че имам голяма подкрепа от приятели и роднини и семейството ми ..
Голяма простащина имало ... по-добре не се включвай повече в моята тема и си намери друго поприще да си изливаш простотията ..
- divinka
- Младши потребител
честит празник предполагам че си прочела всички писма на питащата ,те нещо много станаха адсурдните ситуации ,една жена втора трета четвърта ,едната дъщеря пребита ,заплахи към другата си жена да и отвлече детето кой знае още колко деца има тоя и след като питащата е разбрала за бисексуалните му оргии и е търпяла толкова унижение и насилие през времето в което е живяла с него как така си е правила планове да замине с него за испания и в една друга тема пита какво да направи за да не замине той с детето и за испания,това знаеш ли на какво ми прилича сектата на чичко муун.В един предишен пост и написах щом има приятели да го хванат и да му хвърлят един як бой за да не припарва до там но не уви той за нея е господ сигурно и чак сега са се породили инстиктите за майчинско чувство
- toni_sf
- Активен потребител
18 мнения
• Страница 1 от 1
|
|