начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Мимики и жестове скланят към педофилия и зоофилия

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Мимики и жестове скланят към педофилия и зоофилия

Мнениеот portokal » 15 Авг 2010, 07:57

d_d написа:Текста е следния -

Чл. 14. (нов, с решение №211/2009 г., Протокол №18) Забранява се публичното демонстриране и изразяване на сексуална и друга ориентация на обществени места.

Забранено е всяко изразяване на сексуална ориентация. Ако вземеш , че целунеш някого, независимо от пола му , то ти си демонстрирал как си сексуално ориентиран и си нарушил разпоредбата.

За нарушение на разпоредбата следва да се счита и предизборната агитация, защото тя попада във втората хипотеза - ДРУГА ОРИЕНТАЦИЯ.

Трябва да се забрави и за посещението на църкви и джамии, защото то пък демонстрира верската ви ориентация на публично място.

Определено в Пазарджик е най-добре да не си ориентиран.

Амииии... горе-долу си прав. Изображение Особено това с другата ориентация кърти мивки. :oops:

Сещам се - не че има особена връзка - за текста за обидата и клеветата в НК, нанесени чрез печата "или по друг начин". Там обаче е ясно, че става дума за друг сходен начин, а тук каква ще да е другата ориентация, не знам... :roll:
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот portokal » 15 Авг 2010, 08:29

Ivailo5rov написа:Прокурорът не е против ориентацията им, а против нейната натрапчива демонстрация. Ако ще имат право на такива демонстрации ..........ите, защо да нямат ексхибиционистите, онанистите, педофилите и т.н. Който не вреди другиму, да си прави каквото ще, ама да не ми се навира, както аз не му се навирам в очите и на други места.

Ивайло, педофилията засега не се смята за нормална, също и зоофилията.
Идеята е обратните да могат да правят на публични места всичко, което правят хетеросексуалните все пак. Не повече.
Ся, за онанистите... ако не си показват съответните части, нека си демонстрират каквото си искат пък...
За ексхибиционистите по разбираеми причини това правило е неприложимо.
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот prnedev » 15 Авг 2010, 11:07

lucius_seneca написа:То в общинския съвет на Община Пазарджик всичко е аз на теб ти на мен включително и избора на юристи по договор за правно обслужване и процесуално представителство...така че случващото се е напълно нормално.ВЪПРОСА е кой ще плати евентуално присъденото обезщетение за накърнените конституционни права :? :roll: Дали вездесъщите общински съветници гласували "за" приемането текста ще "поемат" обезщетението или за пореден път данъкоплатеца ПЛАЩА тяхното безхаберие и некомпетентност :!: :!: :!: :evil:

Абе аз не разбирам къде са накърнени конституционните права в този прословут чл.14 от наредбата?
Доколкото го разбирам текста, хората забраняват манифестациите на всякакви - дали ще има масово, групово разцелуване на хетеросексуални или хомосексуални, не виждам разлика. Та както хората забраняват "цветните" манифестации, така забраняват и митингите на кифлите по прашки и пръчовете по юнашки фанелки. То и затова давам горе светлата братска американска практика в "царството на мормоните" пък и тук таме по южните щати :-)
Какво лошо има и тук да се появят малко по-такива "пуритански" градове? ;-)
Виж, ако под обществено място се разбира и някой тип специализирани нощни барове с екзотични танцьорки, то това вече е проблем. Почват да бъркат работата на честния частен развлекателен бизнес, ама ако се разбира "улицата", "парка".... или култовият паметник, на центъра им, с интересно име "Кура", що да се противя :-) Даже приветствам :-)

Даже си мисля, че ако ВАС "изтрие" този "проблемен" член, ще постъпи много недемократично, защото няма да се е съобразил с местните представители на народа. В края на краищата там гласоподавателите са казали "стига срамотии, нека бъдем добри християни, мюсюлмани и т.н.". Не е ли така?

Между другото, тези шапкари какво си позволяват? И то насред центъра на София?

в.Труд написа:Военни пуритани: Никаква голотия и секс в парка!

Служителите на Военната академия в София поставиха уникална табела за поведение в парка, която показваме в сайта.

Гражданите не бива да ходят голи и правят секс, коментира БГНЕС. Картинките са придружени от дежурните информационни символи, които обикновено са на летищата - "забранено е носенето на оръжие и боеприпаси".

"Интересно ми е дали според тези служители ходенето на чисто голи по останалите части на града и правенето на секс, примерно на Орлов мост, е позволено, след като там няма такива табели", каза млада майка на тригодишна дъщеричка в парка на Военната академия "Г.С. Раковски".

Изображение

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prnedev
Активен потребител

Мнениеот vanelo » 20 Авг 2010, 04:41

Ivailo5rov написа:Прокурорът не е против ориентацията им, а против нейната натрапчива демонстрация. Ако ще имат право на такива демонстрации ..........ите, защо да нямат ексхибиционистите, онанистите, педофилите и т.н. Който не вреди другиму, да си прави каквото ще, ама да не ми се навира, както аз не му се навирам в очите и на други места.
Награждават кмет за забрана на гей парад

Кметът на Пазарджик Тодор Попов ще бъде отличен с орден заради отказа му да разреши провеждането на гей парад в града. Решението за приза е на Епархийския съвет на Пловдивската епархия, а предложението е лично от митрополит Николай. С орден "Свети Ерм" ще бъде отличен и окръжният прокурор на Пазарджик Стефан Янев за позицията му по провеждането на подобно зрелищно шоу по улиците на града. Епархийският съвет приема с недоумение и тревога публичните критики и порицания, на които бяха подложени г-н Янев и общинското ръководство на Пазарджик заради заетата от тях позиция, се казва в официално съобщение на Пловдивската митрополия. Кметът на град Пазарджик е постъпил като отговорен държавник и добър християнин. Прокурорът Стефан Янев чрез заетата от него професионална позиция доказва, че когато бъдат разгледани през призмата на общоприетите ценности, правото и моралът могат да бъдат в единство и хармония, пише още в съобщението. Най-високото отличие на Пловдивската епархия ще бъде връчено на кмета и окръжния прокурор на 6 септември лично от Пловдивския митрополит Николай на церемония в катедралния храм "Успение на Света Богородица" в Пазарджик. http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=337105 Това сексуално отклонение от нормалните човешки отношения го е имало винаги,във всички времена ,но сега се толерира от предимно лявоориентираните прослойки на обществото,най-вече след Втората световна война. Имаше на Запад и "Сексуална революция" подклаждана от същите тях.Така започна явлението"политическа коректност",толериране на всякакви маргинални прослойки! Пример: в БГ "политическата коректност" се подкрепя от БСП,Зелените...и подставените им партии...амиии,като намаляват твърдоглавите пенсионери и кои останаха-смятай и циганите,турците отдавна ги отбиха от демокрацията с ДПС/ Ето и друга гледна точка за Християнството и разпадът на Запада...Патрик Бюкенън-съветник на Рейгън,Форд..
Християнската цивилизация действително умира, защото хората, които я съхраняваха в своите сърца и души, си, си отиват. Днес няма нито една европейска страна, слагам в това число и България, демонстрираща прираст, който да и гарантира, че ще оцелее в сегашния си вид и през следващото столетие. Християнската вяра, която, според мен, играе ролята на своеобразна имунна система за Запада, бързо умира както в Европа, така и в САЩ, а съществува почти абсолютна корелация между смъртта на вярата и изчезването на изповядващите я народи. Показват го и статистическите данни, които не са измислени от мен, а са публикувани от ООН.
vanelo
Младши потребител

Мнениеот d_d » 20 Авг 2010, 10:11

Митрополит Николай ?!!!
Онзи , който определи смърта на българите в Охридското езеро като наказание заради концерта на Мадона.
Онзи скромен божи служител с часовник за 13200 лв.

Ето изявление на вносителя на Ролекс : http://www.beshawatch.com/bg/articles/a ... -nicholas/
d_d
Потребител

Мнениеот portokal » 20 Авг 2010, 10:11

Я да ги видим статистическите данни? :wink:
Нещо, свързано с ниската раждаемост в страни с образовано (и като такова - не чак толкова вярващо) население, предполагам? :roll:
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот justmy » 07 Сеп 2010, 20:00

portokal написа:

Ивайло, педофилията засега не се смята за нормална, също и зоофилията.
Идеята е обратните да могат да правят на публични места всичко, което правят хетеросексуалните все пак. Не повече.
Ся, за онанистите... ако не си показват съответните части, нека си демонстрират каквото си искат пък...
За ексхибиционистите по разбираеми причини това правило е неприложимо.

Изображение
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии