начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Академията на МВР vs СУ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Академията на МВР vs СУ

Мнениеот rednolie » 28 Юли 2010, 14:54

http://www.academy.mvr.bg/Reception/201 ... _bak_1.htm

Според вас редно ли е, балът в АМВР да се образува без изпит, само по бал от диплома. За задочниците - 770 кандидата за 35 места, последният влиза с бал 28,68 :lol: .
Излиза, че в АМВР се влиза с най-висок бал в България. Право в СУ се влиза с по-нисък бал от две единици.
Редно ли е, да се сравняват дипломи от селскостопанския техникум от гр.Малка Бучица и такива от езикови гимназии в гр. София, Пловдив Бургас и т.н. ?

Изобщо законово правилно ли е това, аз не мога да проумея с бал 27,.. , служител в това МВР, искам да продължа да уча, просто защото живота ми поднесе нищета и нямах финансова възможност да уча, намерих си добра работа, в която се отдадох напълно, реших да кача някое стъпало и хоп - невъзможност. Това не е редно, аз съм ходил и на олимпиади, а общата ми диплома ( тъй като и тя влиза в балът ) е на база сериозни предмети, а не доене на мляко и каране на трактор с редосеялка.
Как ще ме сравняват с такива селяндури, как може да няма един малък тест или изпит??? Редно ли е, направо съм бесен.
rednolie
Нов потребител

Re: Академията на МВР vs СУ

Мнениеот vaskovasko » 28 Юли 2010, 15:14

Без отчаяние! Просто продължаваш напред, чудо голямо станало вече. Ето жокерче:
Варненски свободен университет
9.1. Професионално направление "Национална сигурност"
Защита на националната сигурност
- Национална сигурност
- Корпоративна сигурност
- Защита от аварии и бедствия
Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред
vaskovasko
Потребител

Мнениеот rednolie » 28 Юли 2010, 18:33

vaskovasko написа:Без отчаяние! Просто продължаваш напред, чудо голямо станало вече. Ето жокерче:
Варненски свободен университет
9.1. Професионално направление "Национална сигурност"
Защита на националната сигурност
- Национална сигурност
- Корпоративна сигурност
- Защита от аварии и бедствия
Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред

Благодаря за жокера:
1. Желая да уча, а не да си докарам висше - тоест желае да се ъпгрейтна, въпреки, че и сега нивото ми на знания е доста високо. Ако исках просто висше - даскал по физическо е най-актуалното в момента.
2. ВСУ - на семестър задочно около 1200лв. На година 2500лв. Нямам възможност.
3. АМВР - държава ми плаща обучението и подписвам договор да работя после без да напускам определени години.

За ВСУ изобщо не ми говорете, въпреки това благодаря
rednolie
Нов потребител

Мнениеот kolman » 28 Юли 2010, 18:59

rednolie написа:За ВСУ изобщо не ми говорете, въпреки това благодаря

Имало и Бургаски Св.Ун.
kolman
Потребител

Мнениеот tapizaushi » 28 Юли 2010, 22:06

rednolie, тогавашния декан на факултет "Полиция" преди 12 години ми каза:

"Не си за там, момче"

Та и ти така. Много питаш, много въпроси си задаваш, което не е добре.

Аз бях 3-ти номер по успех, имаше един тузарски факултет "Сигурност", в който 15 човека приемаха. Бащата беше и той служител от системата и много искаше там да ида.

Та аз избрах в СУ да си уча "Право". Там поощряват мисленето повече, макар че пак не много.
tapizaushi
Потребител

Назад към Общи дискусии