Хайде да направим такава темичка за да видим кой до колко е "ударен" от кризата през това лято хахах
Лично аз ще ходя за 1 седмица в Гърция на островите Патмос и Самос.
- Дата и час: 29 Ное 2024, 06:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Къде ще летува тази година нашият Юрист
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
16 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Къде ще летува тази година нашият Юрист
Морето ми е на метри...
Ала питам за какво летуване може да иде реч, когато не всички съдебни състави почиват през съдебната ваканция?
С годините се убеждавам, че единственото време за почивка е в периода Коледа- 15.01 ( и то ако нямам споразумения), така щото по това време всички са заети със статистиката.
Ала питам за какво летуване може да иде реч, когато не всички съдебни състави почиват през съдебната ваканция?
С годините се убеждавам, че единственото време за почивка е в периода Коледа- 15.01 ( и то ако нямам споразумения), така щото по това време всички са заети със статистиката.
- Гост.
- Старши потребител
Зависи от практиката и хонорара му!
Май ше сади пиперу
Май ше сади пиперу
-
namakak - Потребител
namakak написа:Зависи от практиката и хонорара му!
Май ше сади пиперу
- Гост.
- Старши потребител
Където душата му пожелае.
-
Melly - Старши потребител
If you are good at something, never do it for free.
- voltron
- Потребител
На тая картинка нито един мъж. Да не би само жените да почиват. И на кого си показват тогава любениците?
А песента с пипера е много неправдоподобна. "Пиперо" се сади и копа от жени. По принцип зеленчуковите градини винаги са били територия на жените и табу за мъжете. То си е фина работа - почти художническа. В тия тесни лехи, между тия нежни стръкчета, не може всеки да прокарва тънката каластирка, без да направи беля. И това се е считало за леката работа. А мъжете са били по тежката работа- не в лехата, където от време на време дори си мокриш краката при поливане, а на къра. Под адско слънце и неизбежен прахоляк в потния врат. Абе - нещо като по Йовков или Елин Пелин.
А аз лично бих отишъл тази година на северното черномория. Миналата година бяхме в Ахтопол
А песента с пипера е много неправдоподобна. "Пиперо" се сади и копа от жени. По принцип зеленчуковите градини винаги са били територия на жените и табу за мъжете. То си е фина работа - почти художническа. В тия тесни лехи, между тия нежни стръкчета, не може всеки да прокарва тънката каластирка, без да направи беля. И това се е считало за леката работа. А мъжете са били по тежката работа- не в лехата, където от време на време дори си мокриш краката при поливане, а на къра. Под адско слънце и неизбежен прахоляк в потния врат. Абе - нещо като по Йовков или Елин Пелин.
А аз лично бих отишъл тази година на северното черномория. Миналата година бяхме в Ахтопол
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Е за какво са ми мъже там където искам да почивам . То има един мъж ама той не се вижда, в сянката е
If you are good at something, never do it for free.
- voltron
- Потребител
Слънчев бряг, там си е българската класика според мен.
http://prepishi.com - лекции, теми, реферати, есета, курсови и дипломни работи
http://managerteams.com - български онлайн футболен мениджър
http://managerteams.com - български онлайн футболен мениджър
- jr_flex
- Младши потребител
Тази година ще летуваме на работното място
А събота-неделя по морето...
А събота-неделя по морето...
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
диво място, край скалите
- apknokia
- Младши потребител
Бях пет дни на Поморие. Избрах го на място. Пътувахме без цел и посока и като стигнахме в Поморие, ни хареса. Жалко, че не мога да поставя снимки. Или може би има начин, но аз не знам как.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Поздрави от Истанбул- Турция. Нямам кирилица и за това пиша на латиница. Тук е супер. Запознаха ме и с колега адвокат. Утре ще ходя с него на дело в съда в Бакиркьой. като се върна в България ще пиша.
кирилица->ТУК
кирилица->ТУК
Последна промяна satir на 23 Юли 2010, 16:58, променена общо 1 път
Причина: пишете на кирилица
Причина: пишете на кирилица
- sarbijanac
- Активен потребител
Поздрав на всички почиващи, които не забравят за работата... Валя ме дъжд в Албена, и слънце ме суши... но беше хубаво (като изключим ниското ниво на обслужване).
- usmivka
- Младши потребител
Ivailo5rov написа:Бях пет дни на Поморие. Избрах го на място. Пътувахме без цел и посока и като стигнахме в Поморие, ни хареса. Жалко, че не мога да поставя снимки. Или може би има начин, но аз не знам как.
тетак:
имажшак
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Созопол - 10 дни, но минаха много бързо и сякаш не съм ходила изобщо..
Добре е зададена темата като "летуване", а не като почивка, защото лично аз тичах след една 2-годишна хала, че и поработвах.. Така че - не съм си почивала!
Добре е зададена темата като "летуване", а не като почивка, защото лично аз тичах след една 2-годишна хала, че и поработвах.. Така че - не съм си почивала!
- scorpia
- Младши потребител
16 мнения
• Страница 1 от 1
|
|