Община Ловеч хариза на православна ни църква 2/3 от площад Свобода да си направят храма . Отделно само миналата година наля в строителството му 100 бона. Написах молба до Общината, че искам копие от разрешителното за строежа и копие от решението на съветниците и трето нещо ама хорица ми дадоха само третото нещо а първите две не понеже не съм ги поискал грамотно.
Затова моля ако някой има възможност и естествено здрави гращи да ми напише молбатa както си му е реда за да получа копие от разрешителното и решението на съветниците. Справка за храма на http://VladiLovech.Narod.ru/666/666.htm
- Дата и час: 29 Ное 2024, 06:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Община Ловеч хариза на православната църква ...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Спешно се нуждая от правна помощ!
.
Последна промяна aron_davidov на 03 Окт 2011, 19:36, променена общо 1 път
-
aron_davidov - Потребител
На наше село Кърпачево съм написал. Е беше нали колективна работа ама аз дирижирах оркестъра.
- disident
- Потребител
aron_davidov написа:Ле,ле.....Абе,Влади,както си ги метнал тези съдии,прокурори, кметове , че и сега с тази църква... скоро Ловеч ще ти се види тесен (освен ако не са ти свикнали де)
Гледай си кефа бе човек. Остави го попа, той си знае работата.
П.П.: Направи една песен по случая!
Написал съм: http://vbox7.com/play:3cd37e8a А като не мога да се кефя на мадами и ракия се кефя с писане на такива таковата. Е и с посещение на Деветашката пещера от време на време.
- disident
- Потребител
disident написа:aron_davidov написа:Ле,ле.....Абе,Влади,както си ги метнал тези съдии,прокурори, кметове , че и сега с тази църква... скоро Ловеч ще ти се види тесен (освен ако не са ти свикнали де)
Гледай си кефа бе човек. Остави го попа, той си знае работата.
П.П.: Направи една песен по случая!
Написал съм: http://vbox7.com/play:3cd37e8a А като не мога да се кефя на мадами и ракия се кефя с писане на такива таковата. Е и с посещение на Деветашката пещера от време на време.
E, извинявай ама с това качество на звука имам чувството, че си записвал в "Деветашката пещера".
disident написа:Затова моля ако някой има възможност и естествено здрави гращи да ми напише молбатa както си му е реда за да получа копие от разрешителното и решението на съветниците.
Аааааа , ама не става така бе човече. Искаш ей така да ти свършат всичката работа хората ... Ще ме извиняваш,но известен музкант като тебе с продажба най-малко 30 000 копия само в "наше село Кърпачево" се стиска за една адвокатска консултация. Това е все едно Елтън Джон да си купи сирене "Дунавия" - защото е по-евтино(както и да е - много тъп пример, не знам защо го използвах )
ТАка е драги,адвокатска консултация на живо, защото така поставена темата ти няма да се радва много на "правна помощ"
П.П.: "Дунавия" е много хубаво сирене!
-
aron_davidov - Потребител
aron_davidov написа:Аааааа , ама не става така бе човече. Искаш ей така да ти свършат всичката работа хората ... Ще ме извиняваш,но известен музкант като тебе с продажба най-малко 30 000 копия само в "наше село Кърпачево" се стиска за една адвокатска консултация. Това е все едно Елтън Джон да си купи сирене "Дунавия" - защото е по-евтино(както и да е - много тъп пример, не знам защо го използвах )
ТАка е драги,адвокатска консултация на живо, защото така поставена темата ти няма да се радва много на "правна помощ"
П.П.: "Дунавия" е много хубаво сирене!
Я кажи къде са ги продавали да отида да си получа печалбата, че аз не знам. В пследно време даже за ракия не ме викат да дрънкам. Затова и стачкувам. Дръгнам си само вкъщи. Ма то пак си се чува де. Последното ми заплащане с ракия беше тука: http://www.vbox7.com/play:2e1c9109
- disident
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|