DEKAH написа:kolman, мисля че не общувам с Вас. Ще Ви помоля учтиво и Вие да не го правите.
п.п. И не съм Ви колега.
Вие какво сте? Американски ГМО?
|
|
DEKAH написа:kolman, мисля че не общувам с Вас. Ще Ви помоля учтиво и Вие да не го правите.
п.п. И не съм Ви колега.
п.п. И не съм Ви колега.
REVOLUTION написа:Не се деркайте де , за мен си е майтапчииска темата , не се ядосвайте!
mi_lena написа:kolman написа: Защо цялата Ви гилдия е там?
Защото в актуалния политико-икономически момент пречим някому.kolman написа: ... Кипя от гняв, че не мзожетуе да се защитите. .....
Срещу кого е насочен гневът ти? Пак срещу нас.
Колко граждани, доволни от резултатите по делата си казаха нещо добро за съда? Или поне за адвокатите си?
Ти изказа ли публично гражданската си позиция, че институцията съд не бива да бъде унижавана?
Едва ли.
Тогава?
С какво си по-различен от "превъртащият Рубикона"?
И да приключа. Битката за почтено и компетентно провораздаване не е само наша, kolman. Аз лично не дължа обяснения и отчет за действията си никому. Обичам си работата, но ако наистина ми писне от помията и изляза от системата - едва ли ще остана без работа.
А на насъскания и озлобен български гражданин, изживяващ се като участник в линч, делата да му ги гледа който ще.
Твоите - също.
ykovachev написа:Мдааа... Сега Ви разбирам, колега Милена, що не се поддадохте на увещанията ми да бъдете повече идеалистите в една неотдавнашна тема... Че то като дойде някое лице с хора, верно делата да ги бута който ще
mi_lena написа:kolman написа: Обичам си работата, но ако наистина ми писне от помията и изляза от системата - едва ли ще остана без работа.
А на насъскания и озлобен български гражданин, изживяващ се като участник в линч, делата да му ги гледа който ще.
Твоите - също.
portokal написа:Кажи ясно (като за такива като мен) какъв ти е зорът, бе, човек.
poli_g написа:Каква е тази словесна схватка в тази тема?
Колега Колман, кажете какъв ви е точно проблема, така щото не виждам причина за това разделение на гилдии. Всички сме вътре- от магистрата до адвоката. И не е реално да искате един да отговаря за всички-- каква тази презумпция за вина?!
п.п. Не, че съм ви съдник, но защо е нужна провокация към магистратите в този форум? И без това изявите им са толкова обрани напоследък, а сме се събрали тук, за да обменим правни мисли по правни въпроси.
Политиката не е наше амплоа. Или бъркам?
mi_lena написа:Колко граждани, доволни от резултатите по делата си казаха нещо добро за съда? Или поне за адвокатите си?
Ти изказа ли публично гражданската си позиция, че институцията съд не бива да бъде унижавана?
sarbijanac написа:mi_lena написа:Колко граждани, доволни от резултатите по делата си казаха нещо добро за съда? Или поне за адвокатите си?
Много точно написано.Благодарност и признание няма.
И как да има,като ни е известно каква е правната култура на средностатистическия българин,който се сеща да потърси правна помощ едва след като му се "обърне каруцата".
mi_lena написа:За мен или за въпросния гражданин, който крещи "Уууу! Разпни ги, Цецо". Ами да му гледа делото някой цецоподобен.
hidden написа:Няма смисъл да се хабите-с kolman не може да се води нормален културен диалог.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта