начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Какво става в Адвокатурата

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Какво става в Адвокатурата

Мнениеот kolman » 22 Юни 2010, 21:45

DEKAH написа:kolman, мисля че не общувам с Вас. Ще Ви помоля учтиво и Вие да не го правите.

п.п. И не съм Ви колега.

Вие какво сте? Американски ГМО?
Последна промяна kolman на 22 Юни 2010, 21:47, променена общо 1 път
kolman
Потребител

Мнениеот DEKAH » 22 Юни 2010, 21:47

DEKAH написа:kolman, мисля че не общувам с Вас. Ще Ви помоля учтиво и Вие да не го правите.

п.п. И не съм Ви колега.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 22 Юни 2010, 21:50

Не се деркайте де , за мен си е майтапчииска темата , не се ядосвайте!
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот kolman » 22 Юни 2010, 21:52

REVOLUTION написа:Не се деркайте де , за мен си е майтапчииска темата , не се ядосвайте!

Сори. /за човека от америчко в изборната нощ/. И ЗА ВСИЧКИ КОЛЕГИ.
kolman
Потребител

Мнениеот ykovachev » 22 Юни 2010, 21:54

Еееей, накъде отлетяха нещата... Колмане, кажи си болката в отделна тема, че така става като попара, ама без сирене и без хляб :wink:
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот kolman » 22 Юни 2010, 22:00

mi_lena написа:
kolman написа: Защо цялата Ви гилдия е там?

Защото в актуалния политико-икономически момент пречим някому.

kolman написа: ... Кипя от гняв, че не мзожетуе да се защитите. .....

Срещу кого е насочен гневът ти? Пак срещу нас.
Колко граждани, доволни от резултатите по делата си казаха нещо добро за съда? Или поне за адвокатите си?
Ти изказа ли публично гражданската си позиция, че институцията съд не бива да бъде унижавана?
Едва ли.
Тогава?
С какво си по-различен от "превъртащият Рубикона"?

И да приключа. Битката за почтено и компетентно провораздаване не е само наша, kolman. Аз лично не дължа обяснения и отчет за действията си никому. Обичам си работата, но ако наистина ми писне от помията и изляза от системата - едва ли ще остана без работа.
А на насъскания и озлобен български гражданин, изживяващ се като участник в линч, делата да му ги гледа който ще.
Твоите - също.

Бля-бля-бля. Направиха Ви на маймуни. От ЕДИН човек, неразличаващ се като лица или хора, действащ от гаражна клетка. И не намерихте начин да се защитите.
Но от това страдаме всички. Защо?
kolman
Потребител

Мнениеот ykovachev » 22 Юни 2010, 22:01

Мдааа... Сега Ви разбирам, колега Милена, що не се поддадохте на увещанията ми да бъдете повече идеалистите в една неотдавнашна тема... Че то като дойде някое лице с хора, верно делата да ги бута който ще :wink:
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот kolman » 22 Юни 2010, 22:06

ykovachev написа:Мдааа... Сега Ви разбирам, колега Милена, що не се поддадохте на увещанията ми да бъдете повече идеалистите в една неотдавнашна тема... Че то като дойде някое лице с хора, верно делата да ги бута който ще :wink:

.... верно делата да ги бута който ще....
от гаражната клетка с лица и хора....
kolman
Потребител

Мнениеот Гост. » 22 Юни 2010, 22:13

Каква е тази словесна схватка в тази тема?

Колега Колман, кажете какъв ви е точно проблема, така щото не виждам причина за това разделение на гилдии. Всички сме вътре- от магистрата до адвоката. И не е реално да искате един да отговаря за всички-- каква тази презумпция за вина?!

п.п. Не, че съм ви съдник, но защо е нужна провокация към магистратите в този форум? И без това изявите им са толкова обрани напоследък, а сме се събрали тук, за да обменим правни мисли по правни въпроси.
Политиката не е наше амплоа. Или бъркам?
Гост.
Старши потребител

Мнениеот kolman » 22 Юни 2010, 22:15

mi_lena написа:
kolman написа: Обичам си работата, но ако наистина ми писне от помията и изляза от системата - едва ли ще остана без работа.
А на насъскания и озлобен български гражданин, изживяващ се като участник в линч, делата да му ги гледа който ще.
Твоите - също.

Не. Няма да влезете в час. Защото не знаете основното нещо - как да работите с клиентите. Просто - Вие сте съдия - аз съм адвокат. Ние сме различни. Никога от съдия, няма да станете адвокат.Не съм насъскан и озлобен. Донякъде съм озлобен, че влязохте в гаражната клетка на лицата и хората. ЦЯЛАТА ВИ ГИЛДИЯ
kolman
Потребител

Мнениеот portokal » 22 Юни 2010, 22:19

Кажи ясно (като за такива като мен) какъв ти е зорът, бе, човек. :roll:
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот kolman » 22 Юни 2010, 22:20

portokal написа:Кажи ясно (като за такива като мен) какъв ти е зорът, бе, човек. :roll:

ОПЪЛЧЕНИЕ......
kolman
Потребител

Мнениеот Гост. » 22 Юни 2010, 22:23

Срещу какво и / или кого?
Гост.
Старши потребител

Мнениеот portokal » 22 Юни 2010, 22:24

Срещу гаражните клетки, това се разбра.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот kolman » 22 Юни 2010, 22:27

poli_g написа:Каква е тази словесна схватка в тази тема?

Колега Колман, кажете какъв ви е точно проблема, така щото не виждам причина за това разделение на гилдии. Всички сме вътре- от магистрата до адвоката. И не е реално да искате един да отговаря за всички-- каква тази презумпция за вина?!

п.п. Не, че съм ви съдник, но защо е нужна провокация към магистратите в този форум? И без това изявите им са толкова обрани напоследък, а сме се събрали тук, за да обменим правни мисли по правни въпроси.
Политиката не е наше амплоа. Или бъркам?

Да, разбира се. Говорим си, ама ей-така, с алгоритъм някакъв си. И нищо конкретно. Щото сме си юристи. И ни боли за оная работа на вуйчо от Бели Искър.
Но не се замисляме, за това което може да се иска /доколкото разбрах и от Милена и други/
че нещата могат да бъдат по- нормални от наши заяждания.
kolman
Потребител

Мнениеот sarbijanac » 22 Юни 2010, 23:45

mi_lena написа:Колко граждани, доволни от резултатите по делата си казаха нещо добро за съда? Или поне за адвокатите си?
Ти изказа ли публично гражданската си позиция, че институцията съд не бива да бъде унижавана?

Много точно написано.Благодарност и признание няма.

И как да има,като ни е известно каква е правната култура на средностатистическия българин,който се сеща да потърси правна помощ едва след като му се "обърне каруцата". :wink:
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот kolman » 22 Юни 2010, 23:51

sarbijanac написа:
mi_lena написа:Колко граждани, доволни от резултатите по делата си казаха нещо добро за съда? Или поне за адвокатите си?

Много точно написано.Благодарност и признание няма.

И как да има,като ни е известно каква е правната култура на средностатистическия българин,който се сеща да потърси правна помощ едва след като му се "обърне каруцата". :wink:

Да. но ... лицата и хората .... от гаражните кретки ще те мачкат, мачкат и ще продължат да те мачкат.
Халал да са ни со все величиетго миленино.
kolman
Потребител

Мнениеот hidden » 23 Юни 2010, 00:08

Няма смисъл да се хабите-с kolman не може да се води нормален културен диалог.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот sarbijanac » 23 Юни 2010, 00:12

mi_lena написа:За мен или за въпросния гражданин, който крещи "Уууу! Разпни ги, Цецо". Ами да му гледа делото някой цецоподобен.

И това е вярно,и това си е СРАМ и РЕЗИЛ.Правосъдието да клекне пред фуржките.В коя нормална държава го има ?
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот kolman » 23 Юни 2010, 00:27

hidden написа:Няма смисъл да се хабите-с kolman не може да се води нормален културен диалог.

????? С теб/вас не съм комуникирал. Поне тук де. Иначе - може би. Да-я-ли не ви боли от това??????
kolman
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии