начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Помогнете ми

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Помогнете ми

Мнениеот pepip » 16 Юни 2010, 19:54

Моля ви помогнете ми да си намеря добър адвокат в град Плевен, става въпрос за неизплатени заплати и отпуски от работодател.
pepip
Нов потребител

Re: Помогнете ми

Мнениеот sadiata » 17 Юни 2010, 10:31

Трябва дасе уверите че не са подписвани ведомости и исковете ви с правно основание чл.128 и чл.177 от Кодекса на труда ще се яват основателни,дори да не е много добър адвоката Ви ,предявете искова молба в която при условието на чл.210 ал.2 от ГПК комулативно предявете искането съда да осъди работодателя да изплати заплатите в едно с платения отпуск.В исковата молба ще направите искане за изготвяне на счетоводна екзпертиза със задача да се установи дали са изплатени трудовите възнаграждения и отпуска и в какъв размер се дължат. Указвам Ви и правото на безплатна правна помощ при условието на чл.95 от ГПК,а разноски и такси по делото не се дължат на основание чл.83 ал.1 т.1 от ГПК и чл.359 от Кодекса на труда.
оставям скаипа си gotinia826 и имеила marinmarinov1982@abv.bg
sadiata
Потребител

Назад към Трудово право