начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Пред съкращение съм

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пред съкращение съм

Мнениеот nikigv » 10 Юни 2010, 19:49

Здравейте.Работя в структорите на ДАНС.Като преди това сън бил в МВР общият митрудов стаж е 18 год.всичкия съм го работил под земята.Въпроса ми е.Там съм бил 1-ва кат труд и стажа ми се води 3 за 5год, но като чета КСО Чл.104 пише ,че в такива места на работа при 1-ва категория труд 1 год се брои за 3, имали някакъв начин да се докаже че съм работил под земята защото те ми водят че съм бил над земята?Мисля че правилно съм описъл проблема.Благодаря предварително ако някой може да ми поясни този проблем.
nikigv
Нов потребител

Назад към Трудово право