начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Теч от съседи - каскаден

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Теч от съседи - каскаден

Мнениеот hmilev » 29 Май 2010, 11:21

Живея на 1 етаж и стената на стаята ми граничеща с банята е наводнена а също и тавана на банята.Над мен на етаж 2 апартамента не е обитаван.При оглед се оказа че там също има теч.На 3 етаж апартамента също не е обитаван.При оглед там се оказа,че и там има течове отгоре и от страни и т.н. Все още източника на теча не е изяснен изцяло дали е от 4 етаж или от 3-ти.Това продължа повече от два месеца. Занимавах общината,домсъвета но няма съществен резултат.Няма никаква заинтересованост от собствениците на апартаментите над моя за решаване проблемите.(те не живеят тук и липсата на достъп до засегнатите от течове общи части много пречи).
Мисля да започна да съдя собственика над мен, защото от неговия апартамент идват течовете при мен и т.н.Какво да правя?
hmilev
Нов потребител

Re: Теч от съседи - каскаден

Мнениеот kirile » 29 Май 2010, 14:15

Заведете гражданско дело , но не срещу конкретен собственик , а срещу етажната собственост , защото всички собственици са отговорни. Успех !
kirile
Потребител

Мнениеот hmilev » 31 Май 2010, 19:25

Забравих да спомена че аз съм собственик.Как да съдя сам себе си.
hmilev
Нов потребител

Мнениеот drdre » 01 Юни 2010, 15:02

hmilev написа:Забравих да спомена че аз съм собственик.Как да съдя сам себе си.

На цалата сграда ?

всички собственици са отговорни.
Следователно трябва да съдите всички не само един.
Повече от 2 жени на една мивка, 2 мъже на един гараж и повече от 1 собственик под един покрив пожелавам само на враговете си.
drdre
Нов потребител

Мнениеот kirile » 02 Юни 2010, 10:47

Ами ако цялата сграда е ваша собственост си направете ремонта , какво ви пречи , вие разполагате със личната си собственост , какъв е проблема ?!
kirile
Потребител

Мнениеот hmilev » 02 Юни 2010, 17:23

Това е ЖСК строена е през 80 години.Не съм собственик на цялата сграда а на един апартамент от нея -където живея-водя се съкооператор.Има още 40 апартамента с други съкооператори
hmilev
Нов потребител

Мнениеот kirile » 03 Юни 2010, 11:32

hmilev написа:Забравих да спомена че аз съм собственик.Как да съдя сам себе си.

Един път казвате , че Вие сте собственик и не можете да съдите сам себе си. После са разбира , че сте много собственици , тоест сте етажна собственост. Аз Ви казвам да заведете дело срещу етажната собственост , а Вие не разбирате явно какво Ви казвам.
kirile
Потребител

Назад към Етажна собственост