начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

ПРИЛИЧНО ОБЛЕЧЕН...

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: ПРИЛИЧНО ОБЛЕЧЕН...

Мнениеот advokat__nikolov » 02 Май 2010, 20:18

poli_g написа:
advokat__nikolov написа:но ако е така и бях съдия в тоя Окръжен съд и бех те мернал, значи щях да те изведа принудително

:roll: На какво основание?

На основание етика ! :D Това е един вид неуважение към съдебената институция. Рабира се това важи най-вече за юристите. Та те в заведенията не пущат с къси къщи, да не би заведението има по-голям статус от съда ?

Ето така се влиза на дело за по-малдите / та да се различават от по-възрастните с еднотипните си костюми/ :

Изображение

Изображение

Изображение
advokat__nikolov

Мнениеот chadel » 02 Май 2010, 22:17

Ебахти позьора. Брато, или с панталон и риза за заседание, или кежуал, както си ходиш по принцип.
chadel
Потребител

Мнениеот toten14 » 02 Май 2010, 22:22

Още малко с фереждета ше ги задължите да ходят девойките...стига предрасъдъци, да ходят облечени както сметнат за добре. От другата страна искате да ми отнемете едно от основните занимания през лятото, изпод загадъчните тъмни очила да се любувам на минаващи девойки, нямате право. :cry:
Trans penem mihi est!
toten14
Младши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 02 Май 2010, 23:09

chadel написа:Ебахти позьора. Брато, или с панталон и риза за заседание, или кежуал, както си ходиш по принцип.

Хахахахаха, кво да ти обеснявам :wink: Ти правш ли разлика между риза и риза, както и между панталон и панталон. Тва ти не е риза с ръбове по ръкавите за костюми - та кой носи костюми вече, освен президента и министрите. Тва дето ти говоря се нарича sport shirt, и се носи със slacks и sneakers. Подходящо е за официални събития, делови срещи, коктейли, съдебни дела, а дори и за среща с английската кралица, ако щеш, тъй като горнопосоченото съчетание и изпипано именно за такива събития, самата изработка и дизайн са с такава цел, а sport shirt няма нищо общо с dress shirt, нито пък slacks и sneakers имат нещо общо съответно с dress shoes и dress pants.

Идеално е за мъже до 35 години, а тва нещо се нарича на байганьовски - спортно-официално. 8)
advokat__nikolov

Мнениеот Гост. » 02 Май 2010, 23:22

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Е, не......... падам! :lol: :lol:
Забележителна лекция :mrgreen: ... като онази с напитките- кое и как се консумира. :lol: :lol: Разплака ме!

спортно-официално

:roll: :| :cry: Щом казваш...но все пак скромно вмятам, че си в грешка. Огромна грешка.

Подходящо е за официални събития, делови срещи, коктейли, съдебни дела, а дори и за среща с английската кралица

НЕма начин просто... :mrgreen:

п.п. Попрочети, че когато получиш покана, да си наясно с абревиатурите
Cb, Ct, A5, A5 black tie, тuxedo, Formal, Semi-formal, Informal, Lounge Suit, . Сега се сещам, че казват още - " вратовръзката е визитката на един мъж".

Дори и при дрес код сasual не е допустимо посоченото от теб облекло ( заради "елегантния" завършек предложен за долните крайници :mrgreen: ).
Убедиш ли ме в противното, ще трябва съпруга да се коригира- ми, така де- това облекло не е за разходка по морето, то е запазена марка за официози. :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 03 Май 2010, 03:28

Няма грешка, няма и море :D

От снимките по-долу прибавям и определен цвят (за цвета зависи от другите компоненти) спортно сако и ходи ме стигай в съда /шегувам се/ :D Овен това Ralph Lauren ме запали по тоя начин на облечине и запомни, че то си е официално облекло. Всичко на снимките е на Ralph Lauren и нямат нищо общо с тия дето си мислиш, че са за морето. :D Като млад адвокат няма да нося костюм, щото мразя да се сливам и уеднаквявам с другите адвокати, но нищо не се знае, може и да си зема костюм дето просто и кучетата ще го различават от всички останали костюми и адвокати, т.е. адвокатът е един - Николов, костюмът също - на Николов, :wink:

Ако ще обличам костюм - тва ще да е - Purple Label by Ralph Lauren :wink: Тамън на 30 ще си приличаме с пича. :wink:

Изображение

В противен случай : /компотентите не са кошмарно скъпи, без обувките обаче, специално тези долу, но да не забравяме и сакото/. Това, което виждаш е една гадна снимка, просто ризата е уникално изработена. Просто те прави супер, няма нищо общо с обикновените спортни ризи :D

Изображение

Изображение

Знаеш ли колко адвокати имат в БГ като тия обувки :D

Изображение

Дане говорим за тези, с които се ходи наистина при кралицата, тва е класика, колко такива ще видиш на морето : :D Този Ралф Лорън (долу) e ръчно изработен в Англия при най-добрите майстори с възможно най-добрите материали. :wink: Дали нема да отида при кралицата, а ? :D

Изображение

Изображение

Ааа и такава жена ми трябва на мене :lol: Долапчиев ще се погрижи за всичко, той е джинът с вълшебната лампа, която ще търкам на всяко наказателно дело и съответно ще печеля :wink:. Виж и мадамата е с чичо Ралф :D

През цялото време си говоря с Поли, все едно ме слушаше :wink:

Изображение
advokat__nikolov

Мнениеот Гост. » 03 Май 2010, 06:54

Добре!
И малкото работни дни тази седмица ще са дълги и вероятно тежки- да си пожелаем спорна работа.

п.п. Червено и черно-класика по Стендал. Обичам тази цветова комбинация, но не харесах мокасините, които предлагаш. И ми е безразлично кои и колко колеги имат такива. На банката, по правило, не заставаме с главата надолу. :lol:
Много снобарска стана темата :roll: .
Гост.
Старши потребител

Мнениеот certifiable_ » 03 Май 2010, 10:04

Ех какво пуловерче си взех от стоките... направо с етикета...

"Дане говорим за тези, с които се ходи наистина при кралицата, тва е класика, колко такива ще видиш на морето : :D Този Ралф Лорън (долу) e ръчно изработен в Англия при най-добрите майстори с възможно най-добрите материали. :wink: Дали нема да отида при кралицата, а ? :D "

Изображение

-> Въй! Уплаших се :o :? :x ! С тея позлатени налъми, с това магаре, до кралицата може да идите заедно с Евгени Минчев, че да ви прави компания ... той предполагам ще си вземе сакото с блестящо розов феникс на гърба и леопардовото бомбе. :oops: :roll:
"Струва ми се,че съм както когато бях във възпитателния дом,
със много слънце, преди много години...
...онези недели ,когато бях сам...
В един двор за да се разхождам...
Сега, скучая повече от преди
няма дори и един свещеник за да си побъбрим."
certifiable_
Младши потребител

Мнениеот justmy » 03 Май 2010, 10:18

Melly написа:
justmy написа:
katerinakuch

РАЗДЕЛ`РАЗВРАТ`Е ТВОРЕНИЕ именно на такива импотентници,И убИИЦИ
ПРИЕЛИ ПРОИЗВОЛНО ТЪЛКУВАЩИ СЕ ТЕКСТОВЕ ЗА ЗАКОН
:evil: :evil: :evil: :!:

:shock: Кво ти става, бе човек/човечке

айде разтълкувай
Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ...

Действието е съвкупност от телодвижения, при което тялото на човека или отделни негови части преминават от състояние на относителен покой спрямо действителността в движение. То се извършва под контрола на съзнанието въз основа на конкретно решение и е насочено към постигане на определена цел.

това е невалидно в много случаи:-

http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5
поглед;мисъл;неволно докосване,допиране на опашка в магазин- бутнали го;в обществен транспорт сгмечени и викаш полиция,че те допира,докосва с умисъл,и подобни нелепости тъпчат затворите ни :evil: :evil: :evil: :evil: :!: от свръх амбицирани каки,а съдиите и прокурорите припкат в захлас за лесни,обречени дела`ооо-това са гротескни гнусни чудовища-обречените подсъдими,хапваме ги сладко,сладко`

как ще докаже подсъдимия,чее инерционно тяло,предало кинетиката на двигателният генератор(деец) върху бариерната преграда(жертва) :!: :?: :idea: :arrow: или несъзнателно-испускаш стотинки-тя,той,дете ги настъпва ,докато ги събираш и неволно докосваш крак-все безкрайно удобни за съда нелепости :!: :evil:

ВЪОБЩЕ ИМА ЛИ АДВОКАТ,ДОКАЗАЛ НЕПРЕСТЪПНАТА УМИСЪЛ НА НА ПОДОБНО ДЕЯНИЕ

ПОСОЧЕТЕ ГО-МЕРСИ; КАКТО И ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ ЗАХВАНАТ СЕРИОЗНО ТАКИВА ПЕНАЛИСТИ СЪС СПЕЧЕЛЕНИ ПОДОБНИ ДЕЛА ПРИ ЗАЯВЕН ИНТЕРЕС ЩЕ ПОЛУЧАТ ДОКУМЕНТАЦИЯТА,БЛАГОДАРЯ.

и влизаш като особено тежък престъпник,ЗА ДЪЛГО И МНОГО,

а пък каката ,многострадалната жертва,жива да я оплачеш да я изчукат всички по веригата-от полицая до съдия и прокурор....

и тъй тя да си има влиятелни дружки вече-план бетон :evil: :!: :evil: :!:
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 03 Май 2010, 14:57

Охооо по-добре недейте да влизате толкова дълбоко, щото просто не сте копали там, от първото изречение ми стана ясно. :D Тия определения на Стойнов са напълно неадекватни. Той повтаря грешката на другарите си от едно време и смесва институтите - кво общо има действието (като вид на деянието, което е един обективен факт) с целта и решението (които са чисто субективни елементи) :shock: :shock: :D :D
advokat__nikolov

Мнениеот chadel » 03 Май 2010, 15:20

certifiable_ написа:Ех какво пуловерче си взех от стоките... направо с етикета...

"Дане говорим за тези, с които се ходи наистина при кралицата, тва е класика, колко такива ще видиш на морето : :D Този Ралф Лорън (долу) e ръчно изработен в Англия при най-добрите майстори с възможно най-добрите материали. :wink: Дали нема да отида при кралицата, а ? :D "

Изображение

-> Въй! Уплаших се :o :? :x ! С тея позлатени налъми, с това магаре, до кралицата може да идите заедно с Евгени Минчев, че да ви прави компания ... той предполагам ще си вземе сакото с блестящо розов феникс на гърба и леопардовото бомбе. :oops: :roll:

Ама да не забравите сребърните членове-хулиганки, от които блажено да си посмуквате старо уиски :lol: Кралицата може да иска и тя да посмуче :lol:
chadel
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 03 Май 2010, 17:26

Аха, ще смучем яко уиски, и то 60 годишно :D

The Macallan Fine and Rare Collection, 1926, 60 Years

Изображение

Изображение

Тва дето каза за обувките си прав за себе си. Нямаш го чувството към тези неща. Кончето с поло играчът, който го язди, е знакът на Ралф Лорън и самото лого символизира аристократизмът. Полото и снукърът са любимите ми спортове. Повечето не гледат снукър (да не говорим за поло), щото просто нямат душевната финес да усетят класиката.

Изображение

Изображение

Снукърът е нещо униаклно, най-джентълменската игра в света :wink:
Изображение

Все пак нали знаеш, че трябва да не отъждествяваш аристокрация в социален смисъл и аристокрация в духовен смисъл :wink:

"Духовният аристократизъм е личен аристократизъм, аристократизъм на личното благородство, на личните качества и дарби. Аристократът не се стреми на всяка цена да се издигне, той поначало се чувства на върха".

Хаххахахах от DEKAH и Бургаския окръжен, виж до де я докархме :wink:
advokat__nikolov

Мнениеот sarbijanac » 03 Май 2010, 22:02

advokat__nikolov написа:

Като млад адвокат няма да нося костюм, щото мразя да се сливам и уеднаквявам с другите адвокати, но нищо не се знае, може и да си зема костюм дето просто и кучетата ще го различават от всички останали костюми и адвокати, т.е. адвокатът е един - Николов, костюмът също - на Николов, :wink:

За костюмите и другите подробности разбрахме.Ами с каква тога ще се докараш за съда.Ако си като нашата-черна с бял лигавник няма да се различаваш по нищо от нас.Я вземи помисли и в тази насока :wink:
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 04 Май 2010, 08:10

Специално за justmy - поздрав със стих на един любим поет.
:lol:
Среднощна молитва
Дамян Дамянов
Събличай се, полека се събличай
със грацията дивна на русалка!
От себе си едно след друго свличай
прикритията нежни, ала малки
на свойта плът свенлива, но греховна.
Нима е грях тъй да те гледам, мила?
Нали от този вечен грях любовен
ний всички на света сме се родили? :idea:
Нали от този "грях", така наречен,
започва всъщност нашето начало?
Ако е грях, то този грях е вечен,
безсмъртен като смъртното ти тяло.
И като моето, което те обича,
което тръпне, чака и което...
Събличай се! Полека се събличай,
греха да видя и да го усетя,
в копнежа му да изгоря докрая...
На този свят горчив и толкоз мрачен
по-сладко чудо от това не зная:
жена, която се съблича в здрача...

Събличай се и ми свети със вечност.

Да, и за всички пуритани. За да не се чувстват пренебрегнати, не друго. :P
Гост.
Старши потребител

Мнениеот justmy » 04 Май 2010, 08:38

advokat__nikolov написа:Охооо по-добре недейте да влизате толкова дълбоко, щото просто не сте копали там, от първото изречение ми стана ясно. :D Тия определения на Стойнов са напълно неадекватни. Той повтаря грешката на другарите си от едно време и смесва институтите - кво общо има действието (като вид на деянието, което е един обективен факт) с целта и решението (които са чисто субективни елементи) :shock: :shock: :D :D

не знам на кой Стойнов иде реч,нооо....това БЕ ЦИТАТ ОТ НК...

току-що загубихте делото,ПОДСЪДИМИ :!: :!: :!: ПОЛУЧИХТЕ солидно тесте 6 БР. КАЛЕНДАРЧЕТА

:arrow: :idea: понеже съдията в мотивите е набегнал че ЦЕЛТА И РЕШЕНИЕТО КОНКРЕТНО И ФИКСИРАНО ,АБСОЛЮТНО НЕСЪМНЕННО ОПРАВДАВА ДЕЙСТВИЕТО :!: :evil: :!: :!: и са неразривно свързани

ЩЕ ПОДАДЕТЕ ЛИ ЖАЛБА :?: :arrow:
и потърсете нов ядвокат , но се боя че ще бъдете препратен съм такъв Адвокат-черна овца и сте де факто обречен (съжаляваам за неизживяната ВИ младост-мойте съболезнования)...
ИЛИ ще го впишете в рекламният си канторен атестационен бюлетин-портфолио....
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 04 Май 2010, 15:14

Чуваш ли се какво говориш хаха, цитат от НК, бухахахах :D :D :D :D :D

От Уикипедия са преписали Стойнов бухахаха.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1% ... 0%B8%D0%B5

Подобни писаници (за действието) нямат нищо общо със здравия разум и логика, тe са едно Contradicio in adjecto :)
advokat__nikolov

Мнениеот nksuccess » 04 Май 2010, 15:36

justmy написа:ВЪОБЩЕ ИМА ЛИ АДВОКАТ,ДОКАЗАЛ НЕПРЕСТЪПНАТА УМИСЪЛ НА НА ПОДОБНО ДЕЯНИЕ

ПОСОЧЕТЕ ГО-МЕРСИ; КАКТО И ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ ЗАХВАНАТ СЕРИОЗНО ТАКИВА ПЕНАЛИСТИ СЪС СПЕЧЕЛЕНИ ПОДОБНИ ДЕЛА ПРИ ЗАЯВЕН ИНТЕРЕС ЩЕ ПОЛУЧАТ ДОКУМЕНТАЦИЯТА,БЛАГОДАРЯ.

Има и то доста. Мога и да ви посоча, но не тук.

"адвокат" Николов, колега наблегнете на четенето и практиката, защото за момента ще се справяте по-добре, ако продаванте горепосочената марка облекло, отколкото като адвокат.
nksuccess
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 04 Май 2010, 15:46

:D :D :D :D

Добре, съветнико, да знаеш, твоя съвет ще си го окача на библиотеката ми отгоре и ще си го чета всеки ден, въобще ти за четене не можеш да ми говориш - далече си от нещата, момко :wink:
advokat__nikolov

Мнениеот nksuccess » 04 Май 2010, 15:52

"колега" Николов, забравих да спомена и за правописа. Там вече ви трябва помощ. Успех с изпитите :wink: .

Между другото, прекомерно голямото его е една от най-големите пречки на успеха. Може и там да поработите. Но като пораснете всичко ще се нареди, може би.....
nksuccess
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 04 Май 2010, 16:12

Ееее стига с тоя правопис, първо, пиша без да гледам клавиатурата :) Его ? Ми имам го, щото съм обучаван от личности дето не подозираш, че са съществували :D И не ме отъждествай буквално със студент, щото ми е обидно :) Студент ми е статуса само.
advokat__nikolov

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии