начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

ПРИЛИЧНО ОБЛЕЧЕН...

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПРИЛИЧНО ОБЛЕЧЕН...

Мнениеот justmy » 12 Апр 2010, 16:31

Нарушение на обществен ред - тръгват по цици и баджаци женските и ние е редно да проверим нормите за присъствие на обществено място за превенция на по-възрастното поколение от инфаркти и др. семейни и правни проблемии..

къде се визират те;
- общински актове,закони;
не става въпрос за бурки :idea:
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител

Re: ПРИЛИЧНО ОБЛЕЧЕН...

Мнениеот DEKAH » 12 Апр 2010, 18:31

Изображение
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот justmy » 12 Апр 2010, 19:09

я влез само по къси шорти в съда усмихнат :!: :idea: :arrow:
нали и превантивна роля също имат правни и общински закони и правилници :?: :!: е а поне за подбудителство за извършване на тежко престъпление (да се фръцкаш по изфръкнали цици и баджаци на обществено място) има норми на обществен ред ,които се престъпват масово без правни санкции :!: :!:
Последна промяна justmy на 12 Апр 2010, 19:21, променена общо 1 път
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот DEKAH » 12 Апр 2010, 19:11

Влизам... и по бански, чехли и хавлия на врата съм го правил.

В Окръжен съд при това.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот sisi19 » 12 Апр 2010, 19:11

Ммм, по къса пола и бюстие

Изображение
sisi19
Потребител

Мнениеот justmy » 12 Апр 2010, 19:28

DEKAH написа:Влизам... и по бански, чехли и хавлия на врата съм го правил.

В Окръжен съд при това.

през кой прозорец :?: :evil:

(сигурно преди 2000-та :idea: и да се предложиш за дисциплинарно наказание :x )
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот Melly » 12 Апр 2010, 19:34

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот justmy » 13 Апр 2010, 08:30

аааа,рооманчоо-прокурорите гледат слаавии.. :evil: :idea:

превенцияяя полицията да санкционира `подбудителкитеее`само търся актовете... бандити ще ни изкарвате....
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот Melly » 13 Апр 2010, 14:29

justmy написа:аааа,рооманчоо-прокурорите гледат слаавии.. :evil: :idea:

превенцияяя полицията да санкционира `подбудителкитеее`само търся актовете... бандити ще ни изкарвате....

:D хахахаха, 1:0 за мен. :wink:

П.П. Колега justmy, надявам се да имате чувство за хумор. :D
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот justmy » 14 Апр 2010, 07:10

Имаш правото да предложиш прякор на пр.василев`Мс Роман` :idea: ,Мели :!:

ама `жъ намеря все някой ще помогне норм.актове и ви почвам,нагли цицо-баджаченца...

колега не съм,ти(ви)..ееехх каква мацка в бъкстон срещу църквата живее и учи право.. :cry: божествна...
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот certifiable_ » 14 Апр 2010, 15:26

justmy написа:Нарушение на обществен ред - тръгват по цици и баджаци женските и ние е редно да проверим нормите за присъствие на обществено място за превенция на по-възрастното поколение от инфаркти и др. семейни и правни проблемии..

къде се визират те;

Да, така е . Трябва да бъде задължително даже не само през зимата,а и през лятото девойките да ходят облечени с облекла покриващи изцяло тялото им.Да имат право да избират м/у водолазен-например когато ходят на плаж,космонавтски или пчеларски костюм-бели цветове подходящи за сватба да речем ,също така костюм за фехтовка- за среща със свекървата например,расо на богомил-идеално за пазаруване. :D
Шегата на страна наистина сте прав.Това не може така да продължава.Майки с деца се разхождат по центъра, а до тях момиче с пола до пъпа (е не баш до пъпа ,ама ме разбрахте де :D ).
"Струва ми се,че съм както когато бях във възпитателния дом,
със много слънце, преди много години...
...онези недели ,когато бях сам...
В един двор за да се разхождам...
Сега, скучая повече от преди
няма дори и един свещеник за да си побъбрим."
certifiable_
Младши потребител

Мнениеот justmy » 15 Апр 2010, 11:32

именно --или въвеждат безумно строги и произволно тълкуващи се репресивни мярки към нарушителите :!: както в НК`РАЗВРАТ` :evil: :evil: или разкарват поне членове`блудство` :!: -вижте определенията само.. :shock: :x :!: :arrow: деяние-в уикито и мисълта е такова,тъй че си съдят до откат туземците :evil: :evil:
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот kalinpetrovbg » 01 Май 2010, 00:38

Ходя си прилично облечен в черен анцунг Адидас :)
kalinpetrovbg
Младши потребител

Мнениеот certifiable_ » 01 Май 2010, 13:46

kalinpetrovbg написа:Ходя си прилично облечен в черен анцунг Адидас :)

Реклама на анцуга ли правите или на сайта бг-право :P :D :roll:
"Струва ми се,че съм както когато бях във възпитателния дом,
със много слънце, преди много години...
...онези недели ,когато бях сам...
В един двор за да се разхождам...
Сега, скучая повече от преди
няма дори и един свещеник за да си побъбрим."
certifiable_
Младши потребител

Мнениеот katerinakuch » 01 Май 2010, 15:12

justmy написа:Нарушение на обществен ред - тръгват по цици и баджаци женските и ние е редно да проверим нормите за присъствие на обществено място за превенция на по-възрастното поколение от инфаркти и др. семейни и правни проблемии..

къде се визират те;

Описаното от Вас по-възрастно поколение не е длъжно да се вглежда в облекло, което не му е по вкуса. Ако това облекло беше толкова лошо, то просто нямаше да се продава в магазините...Аз например обичам младостта, защото винаги я асоциирам и с физическа и духовна красота , поради което съм "ЗА" показването и подчертаването на всичко във външния вид, което е хубаво,естетично и удобно, както съм "ЗА" прикриването на всичко, което не е красиво, не е естетично и не е удобно.
Описаното от Вас възрастно поколение в никакъв случай не бива да обвинява за своите инфаркти, семейни, правни и други проблеми именно външния вид на младите и хубави хора. Това поколение трябва да се радва и да поощрява младостта във всичките и форми на положителна изява, а не да и завижда и да я подтиска, защото най-вероятно изпитва носталгия по собствената си отминала младост. Всеки възрастен човек трябва да се примири със своите години и задължително и доколкото зависи от него- да дава път за положителна изява на силата, енергията и хубостта на младостта. Нормално е всеки в живота да минава по реда си и да умее да отстъпва щафетата на следващия/особено по-младия/....
Последна промяна katerinakuch на 02 Май 2010, 15:28, променена общо 4 пъти
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 02 Май 2010, 14:40

DEKAH написа:Влизам... и по бански, чехли и хавлия на врата съм го правил.

В Окръжен съд при това.

Хихихихи, това не е верно, но ако е така и бях съдия в тоя Окръжен съд и бех те мернал, значи щях да те изведа принудително без да слушам обясненията ти :D
advokat__nikolov

Мнениеот katerinakuch » 02 Май 2010, 15:39

justmy написа:я влез само по къси шорти в съда усмихнат :!: :idea: :arrow:
нали и превантивна роля също имат правни и общински закони и правилници :?: :!: е а поне за подбудителство за извършване на тежко престъпление (да се фръцкаш по изфръкнали цици и баджаци на обществено място) има норми на обществен ред ,които се престъпват масово без правни санкции :!: :!:

Аз не намирам нищо лошо в структурата на женското тяло! Нито една жена не трябва да Ви е виновна, затова, че се е родила жена и притежава описаните от Вас физически дадености, които са и част от отличаващите женския пол от мъжкия! :wink:
Що се касае до съдебните заседания и присъствието на ДАМИТЕ-юристи /а не просто "женските", както Вие сте се изразили/ в тях, то не забравяйте, че там Те така или иначе си спазват закона, като обличат тоги/независимо дали са съдии, прокурори или адвокати/, като засега само юрисконсултите не обличат тоги, но присъстват, облечени в други елегантни и съобразени с мястото дрехи.
Така, че не виждам каквито и да било проблеми, свързани с уместността на дамското облекло. Евентуално такива биха могли да създадат според мен противници на женския пол...
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот justmy » 02 Май 2010, 18:44

katerinakuch

РАЗДЕЛ`РАЗВРАТ`Е ТВОРЕНИЕ именно на такива импотентници,И убИИЦИ
ПРИЕЛИ ПРОИЗВОЛНО ТЪЛКУВАЩИ СЕ ТЕКСТОВЕ ЗА ЗАКОН
:evil: :evil: :evil: :!:
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот Melly » 02 Май 2010, 18:48

justmy написа:
katerinakuch

РАЗДЕЛ`РАЗВРАТ`Е ТВОРЕНИЕ именно на такива импотентници,И убИИЦИ
ПРИЕЛИ ПРОИЗВОЛНО ТЪЛКУВАЩИ СЕ ТЕКСТОВЕ ЗА ЗАКОН
:evil: :evil: :evil: :!:

:shock: Кво ти става, бе човек/човечке :lol: :lol: :lol:
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 02 Май 2010, 19:33

advokat__nikolov написа:но ако е така и бях съдия в тоя Окръжен съд и бех те мернал, значи щях да те изведа принудително

:roll: На какво основание?
Гост.
Старши потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии