- Дата и час: 29 Ное 2024, 06:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПРИЛИЧНО ОБЛЕЧЕН...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
ПРИЛИЧНО ОБЛЕЧЕН...
Нарушение на обществен ред - тръгват по цици и баджаци женските и ние е редно да проверим нормите за присъствие на обществено място за превенция на по-възрастното поколение от инфаркти и др. семейни и правни проблемии..
къде се визират те;
- общински актове,закони;
не става въпрос за бурки
къде се визират те;
не става въпрос за бурки
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
-
justmy - Потребител
Re: ПРИЛИЧНО ОБЛЕЧЕН...
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
я влез само по къси шорти в съда усмихнат
нали и превантивна роля също имат правни и общински закони и правилници е а поне за подбудителство за извършване на тежко престъпление (да се фръцкаш по изфръкнали цици и баджаци на обществено място) има норми на обществен ред ,които се престъпват масово без правни санкции
нали и превантивна роля също имат правни и общински закони и правилници е а поне за подбудителство за извършване на тежко престъпление (да се фръцкаш по изфръкнали цици и баджаци на обществено място) има норми на обществен ред ,които се престъпват масово без правни санкции
Последна промяна justmy на 12 Апр 2010, 19:21, променена общо 1 път
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
-
justmy - Потребител
Влизам... и по бански, чехли и хавлия на врата съм го правил.
В Окръжен съд при това.
В Окръжен съд при това.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Ммм, по къса пола и бюстие
- sisi19
- Потребител
DEKAH написа:Влизам... и по бански, чехли и хавлия на врата съм го правил.
В Окръжен съд при това.
през кой прозорец :?:
(сигурно преди 2000-та и да се предложиш за дисциплинарно наказание )
-
justmy - Потребител
-
Melly - Старши потребител
аааа,рооманчоо-прокурорите гледат слаавии..
превенцияяя полицията да санкционира `подбудителкитеее`само търся актовете... бандити ще ни изкарвате....
превенцияяя полицията да санкционира `подбудителкитеее`само търся актовете... бандити ще ни изкарвате....
-
justmy - Потребител
justmy написа:аааа,рооманчоо-прокурорите гледат слаавии..
хахахаха, 1:0 за мен.
П.П. Колега justmy, надявам се да имате чувство за хумор.
-
Имаш правото да предложиш прякор на пр.василев`Мс Роман` ,Мели
ама `жъ намеря все някой ще помогне норм.актове и ви почвам,нагли цицо-баджаченца...
колега не съм,ти(ви)..ееехх каква мацка в бъкстон срещу църквата живее и учи право.. божествна...
ама `жъ намеря все някой ще помогне норм.актове и ви почвам,нагли цицо-баджаченца...
колега не съм,ти(ви)..ееехх каква мацка в бъкстон срещу църквата живее и учи право.. божествна...
-
justmy - Потребител
justmy написа:Нарушение на обществен ред - тръгват по цици и баджаци женските и ние е редно да проверим нормите за присъствие на обществено място за превенция на по-възрастното поколение от инфаркти и др. семейни и правни проблемии..
къде се визират те;
не става въпрос за бурки
Да, така е . Трябва да бъде задължително даже не само през зимата,а и през лятото девойките да ходят облечени с облекла покриващи изцяло тялото им.Да имат право да избират м/у водолазен-например когато ходят на плаж,космонавтски или пчеларски костюм-бели цветове подходящи за сватба да речем ,също така костюм за фехтовка- за среща със свекървата например,расо на богомил-идеално за пазаруване.
Шегата на страна наистина сте прав.Това не може така да продължава.Майки с деца се разхождат по центъра, а до тях момиче с пола до пъпа (е не баш до пъпа ,ама ме разбрахте де ).
"Струва ми се,че съм както когато бях във възпитателния дом,
със много слънце, преди много години...
...онези недели ,когато бях сам...
В един двор за да се разхождам...
Сега, скучая повече от преди
няма дори и един свещеник за да си побъбрим."
- certifiable_
- Младши потребител
именно --или въвеждат безумно строги и произволно тълкуващи се репресивни мярки към нарушителите както в НК`РАЗВРАТ` или разкарват поне членове`блудство` -вижте определенията само.. деяние-в уикито и мисълта е такова,тъй че си съдят до откат туземците
-
justmy - Потребител
Ходя си прилично облечен в черен анцунг Адидас
- kalinpetrovbg
- Младши потребител
kalinpetrovbg написа:Ходя си прилично облечен в черен анцунг Адидас
Реклама на анцуга ли правите или на сайта бг-право
"Струва ми се,че съм както когато бях във възпитателния дом,
- certifiable_
- Младши потребител
justmy написа:Нарушение на обществен ред - тръгват по цици и баджаци женските и ние е редно да проверим нормите за присъствие на обществено място за превенция на по-възрастното поколение от инфаркти и др. семейни и правни проблемии..
къде се визират те;
не става въпрос за бурки
Описаното от Вас по-възрастно поколение не е длъжно да се вглежда в облекло, което не му е по вкуса. Ако това облекло беше толкова лошо, то просто нямаше да се продава в магазините...Аз например обичам младостта, защото винаги я асоциирам и с физическа и духовна красота , поради което съм "ЗА" показването и подчертаването на всичко във външния вид, което е хубаво,естетично и удобно, както съм "ЗА" прикриването на всичко, което не е красиво, не е естетично и не е удобно.
Описаното от Вас възрастно поколение в никакъв случай не бива да обвинява за своите инфаркти, семейни, правни и други проблеми именно външния вид на младите и хубави хора. Това поколение трябва да се радва и да поощрява младостта във всичките и форми на положителна изява, а не да и завижда и да я подтиска, защото най-вероятно изпитва носталгия по собствената си отминала младост. Всеки възрастен човек трябва да се примири със своите години и задължително и доколкото зависи от него- да дава път за положителна изява на силата, енергията и хубостта на младостта. Нормално е всеки в живота да минава по реда си и да умее да отстъпва щафетата на следващия/особено по-младия/....
Последна промяна katerinakuch на 02 Май 2010, 15:28, променена общо 4 пъти
- katerinakuch
- Активен потребител
DEKAH написа:Влизам... и по бански, чехли и хавлия на врата съм го правил.
В Окръжен съд при това.
Хихихихи, това не е верно, но ако е така и бях съдия в тоя Окръжен съд и бех те мернал, значи щях да те изведа принудително без да слушам обясненията ти
- advokat__nikolov
justmy написа:я влез само по къси шорти в съда усмихнат
Аз не намирам нищо лошо в структурата на женското тяло! Нито една жена не трябва да Ви е виновна, затова, че се е родила жена и притежава описаните от Вас физически дадености, които са и част от отличаващите женския пол от мъжкия!
Що се касае до съдебните заседания и присъствието на ДАМИТЕ-юристи /а не просто "женските", както Вие сте се изразили/ в тях, то не забравяйте, че там Те така или иначе си спазват закона, като обличат тоги/независимо дали са съдии, прокурори или адвокати/, като засега само юрисконсултите не обличат тоги, но присъстват, облечени в други елегантни и съобразени с мястото дрехи.
Така, че не виждам каквито и да било проблеми, свързани с уместността на дамското облекло. Евентуално такива биха могли да създадат според мен противници на женския пол...
- katerinakuch
- Активен потребител
katerinakuch
РАЗДЕЛ`РАЗВРАТ`Е ТВОРЕНИЕ именно на такива импотентници,И убИИЦИ
ПРИЕЛИ ПРОИЗВОЛНО ТЪЛКУВАЩИ СЕ ТЕКСТОВЕ ЗА ЗАКОН
-
justmy - Потребител
justmy написа:katerinakuch
РАЗДЕЛ`РАЗВРАТ`Е ТВОРЕНИЕ именно на такива импотентници,И убИИЦИ
ПРИЕЛИ ПРОИЗВОЛНО ТЪЛКУВАЩИ СЕ ТЕКСТОВЕ ЗА ЗАКОН
Кво ти става, бе човек/човечке
-
advokat__nikolov написа:но ако е така и бях съдия в тоя Окръжен съд и бех те мернал, значи щях да те изведа принудително
На какво основание?
- Гост.
- Старши потребител
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
|
|