начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Е, и аз се реших..

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Е, и аз се реших..

Мнениеот advokat__nikolov » 11 Апр 2010, 21:51

DEKAH написа:Николов, не съм визирал теб.

А нивото ми е далеч под средното. Аз съм средностатистически занаятчия и не го крия. Иначе юридическа литература чета ежедневно. За твое учудване.

п.п. Благодаря, че си отделил време, за да направиш анализ на скромната ми личност. Темата е за друго.

Няма проблем, пич :wink: А така чети, науката е голяма работа :D Особенно, ако се учиш от хора като Герджиков, Долапчиев, Кожухаров и други. Така както си отличен практик, заедно с науката, ще правиш чудеса, не изпускай шанса, имаш едното, вземи и другото. :) Не че ти давам акъл (тъй като нямам право да го правя, щото съм мъник пред тебе), но що да не се развиваш още повече :D Така макар и малко, на нас младите, ще оставиш подредена градина, а не да преокапаваме и да садим наново :D

PS: По принцип съм модератор в сайт за мобилни технологии и комуникации (359 България ООД), от които доста си разбирам, особенно от политиката на брандовете, и са ме учели другите модератори, че след примерно мнението на Y, ако след него X не е цитирал, значи мнението е насочено към Y, освен по безспорен начин не личи от мнението на Х, че мнението му е насочено към друг или към нещо.
advokat__nikolov

Мнениеот DEKAH » 11 Апр 2010, 22:05

Не зная защо всички ме мислят за чичка?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Николов, ако беше ме добавил във фейбук като приятел, щеше да знаеш, че не съм.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 11 Апр 2010, 22:33

Ееее веднага те добавям, търсиме Пламен Николов или по псевдоним Адвокат Николов (и двете на кирилица). Ама пиши че си ти, че деда знам кой е.
advokat__nikolov

Мнениеот sisi19 » 12 Апр 2010, 11:58

nksuccess написа:Сиси при цялото ми уважение, трябва да имате много свободно време за четене следващите 6 години и близки познати, които да ви "открехнат", защото това е занаят и само с четене.....мъчна работа. А ако смятате да се занимавате по-специално с наказателно право.....успех! И ако наистина сте сериозна, зарязвайте форума и сядайте над темите по история! Успех!

Благодаря за съвета. Все още не съм се насочила точно към кой отрасъл на правото да се несоча, понеже ми допада и наказателното и гражданското, криминалистика и психология също много обичам.
sisi19
Потребител

Мнениеот poli_loli » 12 Апр 2010, 14:09

sisi19 написа:Е, да ви се похваля.Най - на края и аз се реших да кандидаствам и завърша това "пусто" Право....
...........
Еее, стартирам.....
Благодаря предварително за адмирациите и аплодисментите

А аз гледайки поста Ви мисля, че отдавна сте завършила право. И не знам какво работите, но явно Ви куцат юридическите познания , затова сега заблуждавате всички, че тепърва ще кандидатствате.
poli_loli
Нов потребител

Мнениеот sisi19 » 12 Апр 2010, 15:59

poli_loli написа:
sisi19 написа:Е, да ви се похваля.Най - на края и аз се реших да кандидаствам и завърша това "пусто" Право....
...........
Еее, стартирам.....
Благодаря предварително за адмирациите и аплодисментите

А аз гледайки поста Ви мисля, че отдавна сте завършила право. И не знам какво работите, но явно Ви куцат юридическите познания , затова сега заблуждавате всички, че тепърва ще кандидатствате.

Четете внимателно. :idea: Поста ми е в бъдеще време, а не в минало свършено. Ако юридическите ми познания не куцаха, сега нямаше да кандидатствам :lol:
sisi19
Потребител

Мнениеот poli_loli » 12 Апр 2010, 16:30

И Вие четете внимателно. Казвам, че отдавна сте завършила и въпреки, че сте юрист - знанията ви куцат. Ако човек, който не е учил право, какъвто и любител на правото да е, няма как да използва термини, които Вие използвате. /Имате добър юридически речник/
Или казвате, че понеже ви куцат знанията, ще запишете още веднъж!?
Интересно ми е в кой факултет
poli_loli
Нов потребител

Мнениеот sisi19 » 12 Апр 2010, 17:40

poli_loli написа:И Вие четете внимателно. Казвам, че отдавна сте завършила и въпреки, че сте юрист - знанията ви куцат. Ако човек, който не е учил право, какъвто и любител на правото да е, няма как да използва термини, които Вие използвате. /Имате добър юридически речник/
Или казвате, че понеже ви куцат знанията, ще запишете още веднъж!?
Интересно ми е в кой факултет

Е, то това не е истина. На какъв език искате да Ви кажа, че аз НЕ СЪМ ЮРИСT, СЕГА ТЕПЪРВА ЩЕ КАНДИДАТСТВАМ И ЩЕ ДЪРЖА ИЗПИТИ.
Ето има такъв човек- аз ги използвам. Иначе , благодаря за комплимента.
Последна промяна sisi19 на 12 Апр 2010, 19:01, променена общо 1 път
sisi19
Потребител

Мнениеот dred » 12 Апр 2010, 18:32

Издръжка
от sisi19 на 10 Мар 2010 10:25 pm

Здравейте,
Днес ми беше скука. И понеже обичам правото реших да присъствам в с.з по гр. д.....
А нали щеше да кандидатстваш право- не си влезнала все още в правен факултет :D Щото във Форума за юристи " Форум за юристи
Разделът е достъпен само за юристи и студенти по право, чрез парола, получена след изпратено писмо на info@lex.bg.", а тази тема-" Издръжка" е пусната от теб именно във Форума за юристи :mrgreen:
dred
Потребител

Мнениеот sisi19 » 12 Апр 2010, 18:39

dred написа:Издръжка
от sisi19 на 10 Мар 2010 10:25 pm

Здравейте,
Днес ми беше скука. И понеже обичам правото реших да присъствам в с.з по гр. д.....
А нали щеше да кандидатстваш право- не си влезнала все още в правен факултет :D Щото във Форума за юристи " Форум за юристи
Разделът е достъпен само за юристи и студенти по право, чрез парола, получена след изпратено писмо на info@lex.bg.", а тази тема-" Издръжка" е пусната от теб именно във Форума за юристи :mrgreen:

Еее, вече се смея със сълзи. :lol: :lol: Къде видя,че е пусната във раздела за юристи (който е с парола). Тмета "Издръжка" е пусната в "Семейни", т.е в общия форум
Моля Ви (тези които ме познават), моля Ви се от сърце, поправете колегата/ката си.
:lol: :lol:
sisi19
Потребител

Мнениеот dred » 12 Апр 2010, 18:54

Поради заблуждение относно визуалното подреждане на форумите ,погрешно съм преценила-грешката е моя и се извинявам за недостоверния си коментар :D Не е нужно да ми се доказва Вашата самоличност-все пак съм адвокат, а не магистрат или изпълнителен орган :D
dred
Потребител

Мнениеот sunshine_75 » 12 Апр 2010, 18:57

ЮрисТ, юридически, юрисконсулт, юриспруденция....
sunshine_75
Потребител

Мнениеот dred » 12 Апр 2010, 19:01

sunshine_75 написа:ЮрисТ, юридически, юрисконсулт, юриспруденция....

Български език и литература за 8,9,10 клас....матура...кандидатстудентски изпит по български език и литература....студент по право.... :D
dred
Потребител

Мнениеот sisi19 » 12 Апр 2010, 19:08

dred написа:
sunshine_75 написа:ЮрисТ, юридически, юрисконсулт, юриспруденция....

Български език и литература за 8,9,10 клас....матура...кандидатстудентски изпит по български език и литература....студент по право.... :D

Мммм, да, да . Тепърва започвам с това :lol:
sisi19
Потребител

Мнениеот andy70 » 12 Апр 2010, 19:35

Сиси, залягай, батковото, над учебниците и не се занимавай с форуми да се разсейваш и да си губиш времето. Кандидатстудентските изпити идват.....
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
Аватар
andy70
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии