- Дата и час: 29 Ное 2024, 07:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Боб със зеле
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Боб със зеле
Яде ми се!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Re: Боб със зеле
chadel написа:Музикална храна
-
Melly - Старши потребител
chadel написа:Музикална храна
Сигурно имате предвид бавна мелодия в "ми минор".Но и в "ре мажор" не звучи зле.Всичко зависи от изпълнителя и от неговите конкретни музикални умения
П.П Ей, и да не забрайш някоя люта чушка да турнеш,че само ш` похабиш боба,ей
- svettoslav
- Активен потребител
лелееееее, идея нямаш как обичам боб със зеле...ама с кисело зеле и на фурна...аууууууу, разяде ме!!! отивам да вечеряяяяяяяяяяяямммммммммм!!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Аз пък не обичам....
Предпочитам печена риба на скара /барбекю/
Предпочитам печена риба на скара /барбекю/
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
778899 написа:лелееееее, идея нямаш как обичам боб със зеле...ама с кисело зеле и на фурна...аууууууу, разяде ме!!! отивам да вечеряяяяяяяяяяяямммммммммм!!!
Ама то и с прясно ли ставало,бе? Ей,голям майтап начи.Сега ако кажеш,че и малко картофи и ориз слагаш накрая-признах те! Аз като бачках навремето като готвач на Зл. пясъци,макар и студена кухня,на това му викахме манджа с грозде
- svettoslav
- Активен потребител
нещо не разбираш ти от манджи, ......лаве !!!
Деки, и аз обичам риба..., но и боба си го бива!
нищо де, мисля си сега, като насрочи "заседанието" в пловдив , никола ще ни сготви един такъв....боб със зеле!
Деки, и аз обичам риба..., но и боба си го бива!
нищо де, мисля си сега, като насрочи "заседанието" в пловдив , никола ще ни сготви един такъв....боб със зеле!
-
Съжалявам. Отложихме делото по субективни причини от инцидентен характер - здравословното ми състояние не позволи.
Но, след около поне месец, надявам се, вече може и да хапваш от това, за което си хортувате.
п.п. боб и зеле?!? Все си мислех, че в Североизточна България имат странни гозби, но явно странности има във всеки дом- от кулинарен характер, де.
Но, след около поне месец, надявам се, вече може и да хапваш от това, за което си хортувате.
п.п. боб и зеле?!? Все си мислех, че в Североизточна България имат странни гозби, но явно странности има във всеки дом- от кулинарен характер, де.
- Гост.
- Старши потребител
Боб със зеле..,но от туршия с камби става най-добре.Значи вадиш зелето от буркана с камбите,режеш,пържиш,после слагаш камбите и най накрая..добавяш гроздето Не съм ял с прясно зеле.Сигурно е вкусно.Трябва да пробваме.
- svettoslav
- Активен потребител
поли, съжалявам...не знаех за "субективните причини"! вярвам...вече всичко е наред !
не знам за североизточния край, но яденето си го бива...стига да е приготвено както си му е редът!
не знам за североизточния край, но яденето си го бива...стига да е приготвено както си му е редът!
-
law_master написа:а с какво мезе върви знаете ли
Със зеле
- svettoslav
- Активен потребител
бобът със зеле върви най добре със сланинка ама не само бяла ами с леко месце и ожаляна в червен пипер и праз. е те това е връхтта на сладоледа
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
хихи, ужас...кисело зеле, боб, сланина...ахахахахаха, ужас!!!
аз сланиНКа не ям и не знам да върви с нея, но с биричка-да, върви си!
аз сланиНКа не ям и не знам да върви с нея, но с биричка-да, върви си!
-
А запръжка правите ли му? Извинявъм се? Не трябва мазнината да е гореща,щото черв. пипер прегорява,в смисъл че се карамелизира,тъй като в него се съдържа захарност и това води до карамелизацията,ерго-до горчив и неприятен вкус на яхнията.
- svettoslav
- Активен потребител
Забравихте да пъхнете и 2, 3 сухи люти чушлета!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Ааааа,пъхнахме ги,пъхнахме ги.Не си следила добре.
- svettoslav
- Активен потребител
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|