Здравейте уважаеми колеги вече отговорихте на 2 мой вьпроса на трудово правна тема за което сьм ви изключетелно благодарен и признателен.
Напоследьк не само аз, но и целият ни колектив на предприятието в което работя,сме подложени на постоянен морален и психически тормоз от прекият ни рьководител, който за по образно да се изразя се дьржи сьс подчинените си като сьс добитьк който трябва да се впряга за вьршене на работа а не като човешки сьщества на които се говори нормално и цивилизовано ,единствената му цел е да се доказва колко голям капацитет е, вьобще не се вьлнува от мнението на другите даже и неговите рькожводители са вдигнали рьце .Мисля че успях в общи линии да изясня казуса ,идеята ми е как и кьде да подам оплакване от този Васал, за да го сложа на място и да си свие перките .
Благодаря ви предварително !!!!!
- Дата и час: 25 Ное 2024, 21:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да подам жалба за"Психически тормоз на работното място "
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Как да подам жалба за"Психически тормоз на работното място "
Последна промяна valeri_999 на 27 Мар 2010, 07:25, променена общо 1 път
- valeri_999
- Младши потребител
Re: Кьде да се оплача за"Психически тормоз на работното място "
Здравейте,
оплачете се на прекия ръководител на Вашия пряк ръководител
оплачете се на прекия ръководител на Вашия пряк ръководител
- freelance
- Младши потребител
Благодаря Ви най сьрдечно за сьвета, но аз не искам да си правя пишки с началниците а искам да знам правата си да предявя обвинение кьм моя "благодетел" ........и тьй като не сьм юрист не ми е ясно, поради което и питам знаещите за сьвет и помощ защото не смятам това за нормално в една евпропейска фирма да се случва ежедневно, пак ви брлагодаря за усилието .......
- valeri_999
- Младши потребител
За мобинга много се говори, дипломни работи се пишат и дисертации се защитават, а ефективни правни средства срещу това доста често срещано явление не се наброяват
Песимист съм, но не и от тези,които се отказват, поради което ви съветствам да търсите информация и подкрепа преди всичко от колегите, щото при евентуален процес без свидетели сте вън от играта
Освен това търсете нарушаване от страна на работодателя на действащото законодателство, няма жив работодател, който да не нарушава законите.
На прима виста се сещам за Комисията за защита от дискриминацията, Комисията за защита на личните данни, Инспекцията по труда
Близките дни ще се поразровя за целта
Песимист съм, но не и от тези,които се отказват, поради което ви съветствам да търсите информация и подкрепа преди всичко от колегите, щото при евентуален процес без свидетели сте вън от играта
Освен това търсете нарушаване от страна на работодателя на действащото законодателство, няма жив работодател, който да не нарушава законите.
На прима виста се сещам за Комисията за защита от дискриминацията, Комисията за защита на личните данни, Инспекцията по труда
Близките дни ще се поразровя за целта
- apknokia
- Младши потребител
Благодаря Ви, много любезно че ми отговорихте, ще се вьзползвам от сьветите ви и ще си набавя нужните доказателства и подкрепа от колеги(за която дьлбоко се сьмнявам)но все пак ще опитам не бих се отказал да пробвам ,навсякьде кьдето е вьзможно, просто сьм невеж по тази материя и се опитвам да се ограмотя поне минимално .Ще ви бьда признателен ако ме насочите кьм по правилни действия за което ще сьм ви безкрайно задьлжен и признателен ако не ви представлява трудност разбира се .Благодаря ви за любезноста!!!!!!!!!!!!
- valeri_999
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|