- Дата и час: 29 Ное 2024, 06:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
закон който да защити психическото здраве на децата ни?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
закон който да защити психическото здраве на децата ни?
Няма закон който да защити психическото здраве на децата ни.
- sisi19
- Потребител
Re: ?
Слава на бог за това!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Мнениеот REVOLUTION на 22 Мар 2010 08:36 pm
Слава на бог за това!
Мнениеот andy70 на 22 Мар 2010 08:40 pm
Сиси, как си, мила? Добре ли се чувстваш?[/b]
------------------------------------------------------
Кое по точно Ви смути. И какво по точно не ме прави добре в темата????????????
Ами ако има дайте линк
Хайде, юристи сте, съдии сте, от МВР сте, и от още от къде ли не. Ами докажете че това е така. Кой е този закон, коя е тази норма, коя е тази практика да защити децата ни от намеса в психическо им здраве, коя е тази норма да ги предпази от такова???????
Слава на бог за това!
Мнениеот andy70 на 22 Мар 2010 08:40 pm
Сиси, как си, мила? Добре ли се чувстваш?[/b]
------------------------------------------------------
Кое по точно Ви смути. И какво по точно не ме прави добре в темата????????????
Ами ако има дайте линк
Хайде, юристи сте, съдии сте, от МВР сте, и от още от къде ли не. Ами докажете че това е така. Кой е този закон, коя е тази норма, коя е тази практика да защити децата ни от намеса в психическо им здраве, коя е тази норма да ги предпази от такова???????
- sisi19
- Потребител
portokal написа:Сиси, не знаеш ли, че най-много от родителя зависи дали едно дете ще се побърка? Нашите деца са психически здрави.
Родител - какво значи??? И от кой по точно родител? Вие колко родителя имахте/те (БИОЛОГИЧНИ)
Вашите??? А другите който не са ВАШИ? За тях кой ги е грижа????? С каво ВАШИТЕ са по различни от другите????Те нямат ли право на това както ВАШИТЕ??Или другите - те са отхвърлените, прокажените, аутсайдерите??? Така ли се квалифицират децата? Това ли е отношението спрямо тях?Такива деца ли искаме да създаваме НИЕ - възрастните?Така ли се разглеждат законите?? Нашите са добре, а пък другите да му берат гайлето...?????
- sisi19
- Потребител
Re: закон който да защити психическото здраве на децата ни?
Благодаря на Модераторите за съдействието.
Не случайно е тази тема. Тя е породена от едно с.з на което присъствах
(обичайно за мен по някога да беда в такива) свързано по закона за домашното насилие. И с оглед изказване на едно дете което е на възраст 17 години което направи в съда спрямо родителите си - ме остави потресена.
Замисляйки се върху нещата си казах - ПРАВО Е ДЕТЕТО.
НИЕ СМЕ ОТГОВОРНИ ЗА НЕГО , А НЕ ТО ЗА НАС. И след като това е така, защо искаме от закона да ни предпазва от ЛИЧНОСТИТЕ които сме създали, от това което сме съградили , от това което сме направили от тях.Кой е виновен? НИЕ които ги създаваме, или ТЕ които са моделирани в "нещото" което сме създали???
Не случайно е тази тема. Тя е породена от едно с.з на което присъствах
(обичайно за мен по някога да беда в такива) свързано по закона за домашното насилие. И с оглед изказване на едно дете което е на възраст 17 години което направи в съда спрямо родителите си - ме остави потресена.
Замисляйки се върху нещата си казах - ПРАВО Е ДЕТЕТО.
НИЕ СМЕ ОТГОВОРНИ ЗА НЕГО , А НЕ ТО ЗА НАС. И след като това е така, защо искаме от закона да ни предпазва от ЛИЧНОСТИТЕ които сме създали, от това което сме съградили , от това което сме направили от тях.Кой е виновен? НИЕ които ги създаваме, или ТЕ които са моделирани в "нещото" което сме създали???
- sisi19
- Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|